- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
-
- Konu Sahibi elenaferrante
M maviduvar1loliss DonukPudra @cesmi_naz __giz__ Y yesil_zeytin_ @__ATALANTE Skosnob _bloom_ _Lavin_ minerva1988 @Filozof_Prenses
Unuttuğum kesin vardır
Kızlar bu ortak okuma programı sizce nasıl
Super..Hemen kendi adıma listeliyorumTabi hepsi olamaz da kendi ertelediklerimi yazdım koyu olanlar kendi adıma önceliğim. Sizden gelecek listeleri de merak ediyorum.
1Q84
Büyük Umutlar
Decameron *
Dorian Gray'in Portresi
Foucault Sarkacı
Genç Werther'in Acıları
Gülün Adı
İlahi Komedya (3 Cilt Takım)
İlyada
Karamazov Kardeşler *
Oblomov *
Odysseia
Sofie'nin Dünyası *
Tristram Shandy Beyefendi'nin Hayatı ve Görüşleri *
M maviduvar1loliss DonukPudra @cesmi_naz __giz__ Y yesil_zeytin_ @__ATALANTE Skosnob _bloom_ _Lavin_ minerva1988 @Filozof_Prenses
Unuttuğum kesin vardır
Çok özür diliyorum sen kullanıcı adını mı değiştirdin gözümden mi kaçtıbeni neden etiketlemedin ?
Unuttuğum kesin vardır
Yok daha önceden kitap bölümüne pek bakmıyordum sadece çünkü tüm topikler 1000 küsürden fazla msj olmuştu bu topik yrni açılınca ben de katılmak istedim.Çok özür diliyorum sen kullanıcı adını mı değiştirdin gözümden mi kaçtı
Yabancı geldi de isim
Yok yeni bir arkadaşımızsan da hoşgeldin sefalar getirdin
Senin için de uygun mudur bu hali
O zaman hoşgeldin aramızaYok daha önceden kitap bölümüne pek bakmıyordum sadece çünkü tüm topikler 1000 küsürden fazla msj olmuştu bu topik yrni açılınca ben de katılmak istedim.
Kitap listesini hafta sonu mu yapıyoruz?
Onun icinçok güzel olmuş her ay bir tür olacak yani. Peki her tür için hangi kitapların aday olacağını nasıl belirleyeceğiz?
Hepimiz aday kitap sunabiliriz.Ona göre anket hazırlanırçok güzel olmuş her ay bir tür olacak yani. Peki her tür için hangi kitapların aday olacağını nasıl belirleyeceğiz?