• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği 2017

Üçer tane kitap ismi mi vereceğiz her ay için, yoksa birer tane mi?
Benim yaptığım gibi sadece yazar söylesek olmaz mı?
Çok seçenek olacak, iyice kafalarımız karışacak bu sefer :confused:

Üçer tane kitap ismi mi vereceğiz her ay için, yoksa birer tane mi?
Benim yaptığım gibi sadece yazar söylesek olmaz mı?
Çok seçenek olacak, iyice kafalarımız karışacak bu sefer :confused:

Oylamaya sunulması için yazar ve kitap ismi olması lazım diye düşünüyorum. Ben pazartesi geriye dönük bi bakarım mesela polisiye için neler var. 10 farklı kitap söylenmişse 10 kitaplık oylama açarım

Melinda ben konuya fransız kaldım.
Bir kitabı ortak mı okuyorsunuz? Senin listen nerede?
Siz TÜRKler nasıl diyor :KK70:
anlamadı ben...
Ben bu konuyu ilk kez görüyorum.
İmza: UFO görmüş masum köylü Filozof
cancazım
her ay farklı bir tür okumaya karar verdik, mesela ocak ayı dünya klasikleri olacak Budalayı okuyacağız
şubatta polisiye türü
martta şiir
nisan fantastik gibi

herkes söz konusu listeye göre okumak istediği adayları yazacak (şimdilik polisiye, şiir ve fantastik)
sonra anket olacak, en çok oy alan kitapları her ay beraber okuyacağız

Şubat polisiye -
Jean-Christophe Grangé kitapları olabilir.
Mart şiir - Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Necip Fazıl olabilir. kitap ismi bilemiyorum.
Nisan fantastik - hakkında hiç bilgim yok. yorum yapmasam daha iyi olur kanımca.
Mayıs tarihi - yorumsuz
Haziran yeraltı edebiyatı -cesminazcığım araştırması ile bende hakan günday diyebilirim.

Temmuz türk klasik - "Puslu Kıtalar Atlası", olabilir.
Ağustos bilim bilimkurgu - Bin Dokuz Yüz Seksen Dört - olabilir. okumuştum ama bir daha okuyabilirim. Seri olarak Veronico Roth yazarının uyumsuz,kuralsız olabilir. Filmini izledim gayet güzeldi.

Eylül öykü - yorumsuz
Ekim romantik - romantik kitapları sevmiyorum :işsiz::işsiz: serenad gibi biraz aşk biraz tarih hayat kokan kitapları seviyorum.

Kasım distopya - yorumsuz
Aralık psikoloji felsefe - neitzche ağladığında. okumuştum ama bir daha okuyabilirim :bicak:

Hiç yazmamaktan sa bir şeyler yazmayı tercih ettim. Her türlü fikre öneriye açığım. Her şeyi okuyabilirim kısaca :KK200:

cancazım
her ay farklı bir tür okumaya karar verdik, mesela ocak ayı dünya klasikleri olacak Budalayı okuyacağız
şubatta polisiye türü
martta şiir
nisan fantastik gibi

herkes söz konusu listeye göre okumak istediği adayları yazacak (şimdilik polisiye, şiir ve fantastik)
sonra anket olacak, en çok oy alan kitapları her ay beraber okuyacağız
Melinda teşekkür ederim.

Öneride bulunmadan ankete katılsam olur mu?
Ben de olmak istiyorum. Olayı daha tam çözemesem de...

Teşekkür ederim. ;)

Back