- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
-
- Konu Sahibi elenaferrante
Geçen sene katilamamistim ama bu sene katılabilirim Ocak ayında mi başlayacak
Aralık ayında olan Budala kitabını Ocak ayına kaydırarak başlayabiliriz herkes kabul ederse.Geçen sene katilamamistim ama bu sene katılabilirim Ocak ayında mi başlayacak
Aralık ayında olan Budala kitabını Ocak ayına kaydırarak başlayabiliriz herkes kabul ederse.
Aralikta neden okunmuyorAralık ayında olan Budala kitabını Ocak ayına kaydırarak başlayabiliriz herkes kabul ederse.
Aralıkta 2 kitap vardı. ikiside kalın, birini ocak ayına aktarsak mı denmişti.Aralikta neden okunmuyor
Hemen kendi adıma listeliyorumTabi hepsi olamaz da kendi ertelediklerimi yazdım koyu olanlar kendi adıma önceliğim. Sizden gelecek listeleri de merak ediyorum.
1Q84
Büyük Umutlar
Decameron *
Dorian Gray'in Portresi
Foucault Sarkacı
Genç Werther'in Acıları
Gülün Adı
İlahi Komedya (3 Cilt Takım)
İlyada
Karamazov Kardeşler *
Oblomov *
Odysseia
Sofie'nin Dünyası *
Tristram Shandy Beyefendi'nin Hayatı ve Görüşleri *
Etkinlik ocak ayında başlayacak. Liste bu değil oylama yaparak seçeceğiz kitapları.Bu listeyi çok beğendim, katılmak için ne yapmamız gerekiyor?
Söyle yapsak nasıl olur mesela her aya bir kategori koysak 12 kategori fantastik,polisiye,klasik,distopya,yer altı edebiyatı, fabl,felsefe,romans... bu kategorilerden herkes fikrini söylese buna göre sevsek olmaz mı??
Ben biraz sabit bi insanım :) polisiye ve klasikler dışına yada herkesten duyduğum güncelleme dışına pek çıkmıyorum hem farklı tarzları tanımış oluruz???
Özellikle distopya , yer altı edebiyatı gibi az sayıda eseri olan alışılmadık tarzları pek kolay kolay yanasamiyorum:) böylece bi giriş olur alanımız dışına çıkarız...
Çok güzel olur farklı tarzlarda okumuş oluruz.Söyle yapsak nasıl olur mesela her aya bir kategori koysak 12 kategori fantastik,polisiye,klasik,distopya,yer altı edebiyatı, fabl,felsefe,romans... bu kategorilerden herkes fikrini söylese buna göre sevsek olmaz mı??
Ben biraz sabit bi insanım :) polisiye ve klasikler dışına yada herkesten duyduğum güncelleme dışına pek çıkmıyorum hem farklı tarzları tanımış oluruz???
Özellikle distopya , yer altı edebiyatı gibi az sayıda eseri olan alışılmadık tarzları pek kolay kolay yanasamiyorum:) böylece bi giriş olur alanımız dışına çıkarız...
Ben yeniliklere çok açık biriyim çok severim farklı şeyler denemeyiSöyle yapsak nasıl olur mesela her aya bir kategori koysak 12 kategori fantastik,polisiye,klasik,distopya,yer altı edebiyatı, fabl,felsefe,romans... bu kategorilerden herkes fikrini söylese buna göre sevsek olmaz mı??