Orta yüz germe ameliyatı

Benim en zor günüm bence eve geldiğimin ilk günü oldu diyebilirm Cumartesi 11 gibi eve geldim o gün 4/5 arveles içtim diye hatırlıyorum ama ilaç alınca sıkıntı yaşamadım.Sırt üstü yatmaya alışık olmadığım için o zorladı biraz 2. gün 3 ağrı kesici 3. gün 2 4. günümdeyim ve bugün hiç ağrı kesici almadım.Yarın yüzümdeki bantlar çıkacak yüzüm de şişlik var gözümde hafif şiş ama ben 2 gündür dışarı çıkıp market işlerimi tek başıma hallettim .(Suratıma acaip bakanlar oldu tabi).Daha önce ağrılı geçen meme protezi ve burun ameliyatım olduğundan kötü olacağımı düşünüyordum ama hiç öyle olmadı.Ameliyattan önce 1 hafta ağlarsın sonra geçer demiştim ama hiç ağlamadım:) Bana göre ve arkadaşlarıma göre görüntüm güzel olacağı yönünde. 4. günümdeyim göz kısmımda şişlik var ama görüş alanımı kısıtlamıyor morarma şu an yok yarın bantlar çıktıktan sonra güncelleme yaparım.Hiç ağrım yok günlük hayatıma geri dönebilirim ama görsel anlamda hoş görünmüyorum tabiki yani işim olsaydı gitmezdim bu hafta ama pazartesi günü yüzyüze dersim olacak ona gideceğim.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
bana resim atarmısın? Bende olmayı düşünüyorum

Geçen hafta ameliyat oldum. Ameliyat öncesinde ben hocama nelerden rahatsız olduğumu söyledim ve kendimi emanet ettim.Doktor konusunda çok emin olduğumdan ameliyata çok rahat girdim.Ameliyattan çıktığımda gözlerim şişti ve çok gergindim ağrılarımda vardı ama o anlarımı çok net hatırlamıyorum.Gece hastanede kaldım (tek kaldım bu arada) 2 kez kalçadan iğne 1 kez serum olarak ağrı kesici verildi.Ağrı başlayınca zaten hemşirelere söylüyordum onlar ilgileniyordu.Bu arada kaldığım hastanedende ayrıca memnun kaldım gerçekten tüm gece boyunca sanki kendi yakınları gibi ilgilendiler.(benim gibi tek olma tedirginliği olan hiç düşünmesin).Zekeriya hocamda ameliyat günü ve ertesi gün sürecin iyi işlediğini söyledi.Ertesi gün yine tek başıma hastaneden çıkıp eve geldim.
Zekeriya hocanın soyadını öğrenebilir miyim

Canım muayene ücretli olmamalı çünkü belki ben sadece fiyat öğrenmek veya doktorun tarzını tavrını merak ettiğim için gidiyorum. Yani hizmet verilmemiş birşeyin bir ücreti olmamalı. Gidersin konuşursun doktorun ilgi alakası bilgisini ölçersin. Tatmin olursan ameliyat olursun verirsin ücretini. Bir hizmet alışverişi olmamış neden ücret ödeyeyim ki? Belki de verdiği cevaplar ikna edici olmayacak sırf bu görüşmeyi yaptık diye mecbur ameliyat mı olalım? 🤣 Düşünsene 10 tane dr gezdiğini asgari 500₺ muayene ücreti versen 5000₺ olacak iş mi millet ameliyat parasını zor topluyor zaten.
Dur sana en beğendiğim kore hastanesini atayım. Oranın en iyisi diyebilirim. 😊
Begendiniz kore hastaneleri doktorlari paylasabilir misiniz

Biz 3 kisi almanyadan gidip dr kula estetik olduk. Ablamin kantopeksiden 1 gözü cekik diyeri normal kaldi bana alt Facelift yapti yara izlerim rezalet arkadasima yag alma ve Karin germe yapti 3 islemde okadar kötü yapildiki arkadasim ve ben yarim sene bekleyip revizyon da düzeltir diye umduk Gecen hafta istanbuldaydik benim bi kulagimi cok asagida dikmisti zaten izlere bisey yapamaz artik ama kulagi yine ayirip ayni yere dikmis yani almanyada düzeltmem gerekicek arkadasimda keski gitmeseydik diyor ablam zaten 1. ameliyattan sonra kesinlikle o adama yüzümü dokundurtmam dedi. Inanin hepimizin beklemtisi gercekci seylerdi. Dr kul ameliyat öncesi degisik ameliyat sonrasi degisik konusuyor. He bide bütün göz cektirmek isteyenler haberiniz olsun Dr kul bu ameliyati erimeyen iplere yapiyor. He bide estetikyolculugu na kanmayin iki tarafli cikar isi ne isse sikayetleri hic paylasmiyor. Dr kula gidecekler yeniden düsünün derim 3 degisik kisinin degisik ameliyatlardan yasadigi negativ tecrübeyi düsünürsek 9 da 1 hessplamasi kesinlikle yalnistir
Su anda durumunuz nasil?

Oldunuz galiba ameliyat ben de olmak istiyorum sonuçtan memnun kaldınız mı sonraki süreç hakkında bilgi alabilirmiyim

Su anda durumunuz nasil?
Bende izler icin revizyon ameliyat yapilacak lazer cok ise yaramdi arkadasim zaten revizyon oldu ablam da gecen sene revizyon olmustu ( tabiiki baska doktorlarda) ben artik pek girmiyorum foruma cünkü psikolojim cok bozulmustu ama tekrarlmak istiyorum ücümüzde zekeriya kulun maduruyuz ve hic bir sekilde hatasinin arkadinda duramayan bi Doktor. Instagramdan zekeriya kul reklami yapan arkadaslara insnmayin para düzeni hatta burda yok söyle memmunum böyle memnunum diye övenler bana özelden sikayetlerini revizyon olucaklarini anlattilar ben zekeriya kulu kesinlikle tavsiye etmiyorum!

Bende izler icin revizyon ameliyat yapilacak lazer cok ise yaramdi arkadasim zaten revizyon oldu ablam da gecen sene revizyon olmustu ( tabiiki baska doktorlarda) ben artik pek girmiyorum foruma cünkü psikolojim cok bozulmustu ama tekrarlmak istiyorum ücümüzde zekeriya kulun maduruyuz ve hic bir sekilde hatasinin arkadinda duramayan bi Doktor. Instagramdan zekeriya kul reklami yapan arkadaslara insnmayin para düzeni hatta burda yok söyle memmunum böyle memnunum diye övenler bana özelden sikayetlerini revizyon olucaklarini anlattilar ben zekeriya kulu kesinlikle tavsiye etmiyorum!
Geçmiş olsun. Malpraktis davası açabilirsiniz.

Başınızdan gecenlere cok üzüldüm umarım en kısa zamanda sorunlarınız cözülür çok gecmiş olsun. Bu özelden revizyon olacagım diye aglayıp genele memnunum diyen isimleri merak etmeye başladım maksatları ne bu kişilerin? Ya doktora düşmanlık olsun diye gizli gündem yaratıyorlar ya da tam tersi insanları kandırmaya çalışıyorlar. Kulis yapacaklarına cıkıp söylesinler, tabii eger ki art niyetleri yoksa! Bu kadar insan yazılanlara bakarak kararlar alıyorken, kime düşmanlar; doktora mı bizlere mi? Bir arkadaş daha yazmış siz de lütfen malpractice davası acmayı düşünün hakkınızı arayın. Sağlık konusunda uzman bir sürü avukat var artık.

Son düzenleme:
Arkadasiniz kime revizyon oldu?kafam cok karisti 2 haftan kaldi amaliyata ne yapsam bilmiyorum

Başınızdan gecenlere cok üzüldüm umarım en kısa zamanda sorunlarınız cözülür çok gecmiş olsun. Bu özelden revizyon olacagım diye aglayıp genele memnunum diyen isimleri merak etmeye başladım maksatları ne bu kişilerin? Ya doktora düşmanlık olsun diye gizli gündem yaratıyorlar ya da tam tersi insanları kandırmaya çalışıyorlar. Kulis yapacaklarına cıkıp söylesinler, tabii eger ki art niyetleri yoksa! Bu kadar insan yazılanlara bakarak kararlar alıyorken, kime düşmanlar; doktora mı bizlere mi? Bir arkadaş daha yazmış siz de lütfen malpractice davası acmayı düşünün hakkınızı arayın. Sağlık konusunda uzman bir sürü avukat var artık.
Bence bu durum bızlere zarar. Burda memnun olanlara kanıp doktora karar verıyoruz. Sonuc kotu oldugunda bu ınsanlar bızım hakkımıza gırmıs oluyor. Doktora olan bısey yok o amelıyat etmeye devam edıyor. Parasınıda alıyor. Hayat bıze zından oluyor. Lutfen bunu yapmasın kım yapıuorsa.

Durumunuza gercekten uzuldum. Umarim kisa vakitde cozumlenir. Bende 9 Mart’da Zekeriya Kul hocama full face ameliyati oldum. Ameliyatim basarili gecti ve sol tarafimda az bir odem kaldi onun inmesini bekliyorum. Bu yazdiklarinizi daha evvelde yazmistiniz ve bunlari tam ameliyat oncesi okuyarak korku ile ameliyata devam karari vermistim. Beni rahatlatan Zekeriya hocayla hic alakasi olmayan hastanedeki gorevli bayan oldu. Eger 10 ameliyat oluyorsa 9 unu Zekeriya hocanin yaptigini ve oldukca tecrubeli oldugundan soz etti. Ama sunuda belirteyimki hocamin ameliyat oncesi yuz kemigimin ve cildiminde cok uygun oldugunu soylemeside beni rahatlatmisti. Yani herkesin yapisi bir olmayabilir. Bunlari tecrube ederken ameliyat olan baska hastalariylada tanistim. 5 hastanin icinden birisi sikayetciydi. Oda biraz sabirsiz ve sisliklerinin inmemesinden sikayetciydi. Bunlar benim tecrubelerim ve paylasmak istedim. Lutfen kimse resim istemesin cunku paylasmiyorum.

Durumunuza gercekten uzuldum. Umarim kisa vakitde cozumlenir. Bende 9 Mart’da Zekeriya Kul hocama full face ameliyati oldum. Ameliyatim basarili gecti ve sol tarafimda az bir odem kaldi onun inmesini bekliyorum. Bu yazdiklarinizi daha evvelde yazmistiniz ve bunlari tam ameliyat oncesi okuyarak korku ile ameliyata devam karari vermistim. Beni rahatlatan Zekeriya hocayla hic alakasi olmayan hastanedeki gorevli bayan oldu. Eger 10 ameliyat oluyorsa 9 unu Zekeriya hocanin yaptigini ve oldukca tecrubeli oldugundan soz etti. Ama sunuda belirteyimki hocamin ameliyat oncesi yuz kemigimin ve cildiminde cok uygun oldugunu soylemeside beni rahatlatmisti. Yani herkesin yapisi bir olmayabilir. Bunlari tecrube ederken ameliyat olan baska hastalariylada tanistim. 5 hastanin icinden birisi sikayetciydi. Oda biraz sabirsiz ve sisliklerinin inmemesinden sikayetciydi. Bunlar benim tecrubelerim ve paylasmak istedim. Lutfen kimse resim istemesin cunku paylasmiyorum.
Benim tecrübem cok degisik 3 kisi gittik ücümüzüde revizyon olmanin sart oldugu bi duruma soktu ve burdanda saysmsdigim kadar kisi sikayetlerini anlatti. Siz okadar memnusaniz ne güzel sizin icin ama anlattiklsriniz hic gercekci gelmiyor. Bundan 3-4 Ay önce doktorun calisani arti estetikyolculuguda size cok benzer sekilde övmüslerdi. Kulaklsrinizi koyun ozaman öncesi sonrasi tarihle bizde zekeriya beyin güzel islerini görelim. Bende yüzümü göstermek istemedim ama kesi izlerini psylsstim.

Benim tecrübem cok degisik 3 kisi gittik ücümüzüde revizyon olmanin sart oldugu bi duruma soktu ve burdanda saysmsdigim kadar kisi sikayetlerini anlatti. Siz okadar memnusaniz ne güzel sizin icin ama anlattiklsriniz hic gercekci gelmiyor. Bundan 3-4 Ay önce doktorun calisani arti estetikyolculuguda size cok benzer sekilde övmüslerdi. Kulaklsrinizi koyun ozaman öncesi sonrasi tarihle bizde zekeriya beyin güzel islerini görelim. Bende yüzümü göstermek istemedim ama kesi izlerini psylsstim.
Biraz onyargili olmuyormusunuz? Ben sizin yazdiklarinizi hic sorgulamadim fakat siz beni durust olmamakla sucluyorsunuz. Inanin soz ettiginiz siteleri daha once duymadim bile. Bende ayni sekilde sizi Zekeriya hocayi karalamakla suclayabilirdim. Ama ben insanlarin once durustlugune guvenmek isterim. Ben bir cerrahda 2 sey onemserim 1.ncisi tecrube 2.nciside hastalariyla empati kurabilmesi. Bunlarin her ikisinide Zekeriya hoca’da gordum. Eger gormeseydim inanin son dakikada bile ameliyatimi iptal ederdim. Sizin ablanizin gecen sene revizyon yaptirmak istedigine gore sizin ameliyatlariniz uzun zaman once gerceklesmis. Eger bir doktor gunde 9 ameliyat yapabiliyorsa o zamandan bu yana benim icin yeterince tecrube edinmis demektir. Resimlerime gelince kimseyle paylasmak zorunda degilim. Ancak benim gibi ameliyatdan korkan birkac arkadasi rahatlatmak icin paylastim. Durumunuza gercekten uzuldum ama lutfen herkesin tecrubesinin kendinizinki gibi olabilecegini dusunmeyin.

X