Asla anlamadigim bir sey var sitede .
Herkesin akli var ve kimse ozel fotolarini bu platformda paylasmak zorunda degil.mesela ben tercih etmiyorum.bu sorgulanamaz bile.isteyene instagram hesabimi veriyorum neden cunku orasi benim
hatta gogus ameliyati dusunuyorum kalkip buradan kimseyi zorlayamam resim gormek icin degil mi.ama dr arastirmasi yapan biri olarakta kim nerede ne yaptirmis ne kadar memnun gormek öğrenmek isteriz.komsum burun ameliyatı oldu mesela 2.kez ilk dr icin uzak dur dedi neden cunku memnun kalmadi.brn bunu kimse kusura bakmasin dikkate alirim.
Bu arada tum dr lardan bizene .biz sorun cozsunler isteriz.
Aklima takilan bir konuda bahsedilen dr gokhan (ahmet mehmet ali de olsa ne farkeder)boyle bir anlasma yapmis mi.demek ki yapmis. nerede anladamadilar da beni kotuluyor demis ki.ben buraya takildim acikcasi.yani 2 ihtimal var kizlar ya islem sonrasi cok sikayet geldi ya da .... Bunu dusunmek bile istemiyorum.ilafin kisasi bizim aklimiz var.
Ben islem yaptirdim memnunum bunu denen soylemiyim.kaldiki nazobiellerimde sorun var dedim bu benim icin sorun mesela dr a bunun neden oldugunu sorucam sonucta para verdik di mi.ve havadan toplamiyoruz.yani övmuyoruz paylasiyoruz