- 31 Temmuz 2020
- 19.761
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
orta 1 120-180 gr karbonhidrat
orta 2 180-240 gr karbonhidrat
orta 2 180-240 gr karbonhidrat
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun topiğin canım bol eksili olsunMerhaba dostlar,tam uyamasam da yaklaşık bu şekilde beslenerek ve spor yaparak 10 günde 1.4 kg verdim şimdi kilomun durduğu yere kadar devam edeceğim :) merak eden ve katılmak isteyen olursa beklerim
Düzenledim canım çok sağolasın biraz daha madde eklicem ilerledikçeHayırlı olsun topiğin canım bol eksili olsun
hoşgeldin meleğiimMerhabalar ben geldim. Hayırlı olsun topigin canim.
Bize ışık oldun
Olur olur olduğunu verdiğin kiloyla gördükhoşgeldin meleğiim
çok teşekkür ederim kalori saydık olmadı kh saydık olmadı belki bu olur hı?
son hali daha da güzel olacak canımOlur olur olduğunu verdiğin kiloyla gördük
Bundan sonrası da güzel olacak demekki canim
Türkçe mantık sorusu gibi bı paragraf hazırlamışsiniz resmen bravoMerhaba dostlar,tam uyamasam da yaklaşık bu şekilde beslenerek ve spor yaparak 10 günde 1.4 kg verdim şimdi kilomun durduğu yere kadar devam edeceğim :) merak eden ve katılmak isteyen olursa beklerim
10 günlük bir düzen ve D günleri free, A günleri en çok spor, B günleri normal spor, C günleri hafif spor
kalori saymıyoruz ve doymaya ,vücudumuzun gerçekten ne istediğine odaklanıyoruz ve arada da dinlendiriyoruz canlar mantığım kısaca bu
10 gün içinde 5 çeşit gün var ;
Joker : 1 gün 24 saat sınırsız yemek,kural yok
A. 2 gün her gıdadan yemece ; 1er kez baklagil,tahıl,basit şeker,meyve,et türü,yumurta,kuruyemiş,peynir,süt,yoğurt ve sınırsız sebze
B. 2 gün A dan farkı baklagil yok
C. 2 gün A dan farkı basit şeker yok yani sağlıklı olcak ,tahıl da en kötü kepekli olcak örneğin kepekli ekmek ya da kepekli makarna gibi ya da ekşi maya ekmek gibi
D. 3 gün detoks gibi düşünelim 1 kez sınırsız meyve,kuruyemiş,sütlü kahve, 1 kez sınırsız süzme yoğurt ve çiya tohumu, 1 kez sıınırsız et tavuk sağlıklı pişmiş ve zeytinyağlı salata , 1 kez sınırsız peynir yumurta zeytinli kahvaltı
yeşil çay baharatlar hergün var
baharatlar: tarçın, zencefil, zerdeçal ,karabiber ,kimyon ve acı biber
yarimuhendis hzlsel canlar açtım başlığı
aynen cnm koruma dönemine daha mı iyiydi diye düşündüm ama belki veririzHayırlı olsun canımcım sayfan bu düzeni seninle beraber yapan ilk kişi olarak bugün joker hakkımı kullandım diyebilirim 9 gün çok dikkatli olacağım ben de on gün sonunda vereceğim kiloyu çok merak ediyorum inşallah senin gibi 1,5 kilo civarında bir kaybım olur
E tabi cnm Türkçe öğretmenimizi mutlu etmek içinTürkçe mantık sorusu gibi bı paragraf hazırlamışsiniz resmen bravo
Aynen canım bakalım ne kadar vereceğiz ama spor da yapacağız o yüzden bence veririz zaten kalmış şurada 5-6 kilo ağır ağır veririz ama aynı zamanda vücudumuzda iyice toparlanır sıkılaşırız benceaynen cnm koruma dönemine daha mı iyiydi diye düşündüm ama belki veririz
E tabi cnm Türkçe öğretmenimizi mutlu etmek için
yılbaşına kadar mıııAynen canım bakalım ne kadar vereceğiz ama spor da yapacağız o yüzden bence veririz zaten kalmış şurada 5-6 kilo ağır ağır veririz ama aynı zamanda vücudumuzda iyice toparlanır sıkılaşırız bence
Sizin asıl mesleğinizi merak ettim ciddenaynen cnm koruma dönemine daha mı iyiydi diye düşündüm ama belki veririz
E tabi cnm Türkçe öğretmenimizi mutlu etmek için
Yılbaşından bile önce bitebilir bebeğim Bugüne güzel başladım kahvemi içtim 3 mil Leslie yaptım şimdi kahvaltı faslına geçeceğimyılbaşına kadar mııı
Harikasın beybiiYılbaşından bile önce bitebilir bebeğim Bugüne güzel başladım kahvemi içtim 3 mil Leslie yaptım şimdi kahvaltı faslına geçeceğim
Türkçe öğretmeni hzlsel burdaki arkadaşım ben de pratisyen hekimim cnmSizin asıl mesleğinizi merak ettim cidden
Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz. Sağlık sorunu ve günlük yaşam kalitenizi dusurmuyorsa, bence üç beş kilo fazla olması çok da önemli değil.Türkçe öğretmeni hzlsel burdaki arkadaşım ben de pratisyen hekimim cnm
Ya kalori saymadan ama istediğimizi de arada yiyerek nasıl kilo veririz adlı çalışmam aslında ama karmaşık oldu dediğin gibi , zamanla oturcak canım değiştircem
çok sağol canım hg inşallah kuşum yol az kaldı ama bakalım gidecek mi daha sağlıkla kiloMerhaba canım hayırlı olsun topigin, bolbol eksilerin olsun inşallah.
yok cnm sağlık sorunları biti çoktan ama biraz daha hafiflemek istiyorum,olmazsa sporu arttırıp sıkılaşmayı düşünüyorum bacak basen bölgem rahatsız ediyor hala,3-4 cnm daha incelse rahatlıcam bacımUmarım istediğiniz kiloya gelirsiniz. Sağlık sorunu ve günlük yaşam kalitenizi dusurmuyorsa, bence üç beş kilo fazla olması çok da önemli değil.
Şahsen kilolu olmayı seviyorum ama ne yazik ki hep zayıfım.