- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Daha yumurtlama olmamis 2 cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlama görülüyorBenim testime de bakar mısınız şimdi yaptım en alttakini bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silikleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yumurtlama olmamis 2 cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlama görülüyorBenim testime de bakar mısınız şimdi yaptım en alttakini bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silikleşip çatlamasını mı bekleyeyim
En altta 3. Teste mi baktınızDaha yumurtlama olmamis 2 cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlama görülüyor
Ah çok pardon fotograf tam yuklenmemis ben 2tekti gordum sadece evet yumurtlama.gerceklesmis 3. TestteEn altta 3. Teste mi baktınız
Merhaba testlere devam ediyor musun foto varsa atabilirsin koyu çıktıgı gün degerlendirmişsindir umarım silik çıkana kadar devam et artımed mi testinBenim testime de bakar mısınız şimdi yaptım en alttakini bugünü değerlendirmeli miyim yoksa silikleşip çatlamasını mı bekleyeyim
Dün yaptığım test bu.Akşamüstü saatlerinde tekrarladım aşırı silik çıktı test mi bozuktu bilmiyorum bi anda silinmesi enteresan geldi.Bugün öğle saatlerinde tekrar yapıcam bakalımMerhaba testlere devam ediyor musun foto varsa atabilirsin koyu çıktıgı gün degerlendirmişsindir umarım silik çıkana kadar devam et artımed mi testin
Canım senin yumurtlaman var 2 gündür T çizgin koyu çünkü umarım degerlendirmişsindirDün yaptığım test bu.Akşamüstü saatlerinde tekrarladım aşırı silik çıktı test mi bozuktu bilmiyorum bi anda silinmesi enteresan geldi.Bugün öğle saatlerinde tekrar yapıcam bakalım
Değerlendirdim ama o yumurta akı gibi olan akıntı bugün geldi.Bugün de mi yapalım ?Canım senin yumurtlaman var 2 gündür T çizgin koyu çünkü umarım degerlendirmişsindir
Test yap bakalım ona göre degerlendirDeğerlendirdim ama o yumurta akı gibi olan akıntı bugün geldi.Bugün de mi yapalım ?
Çatlamayı görene kadar teste devam edip günlerini degerlendirDeğerlendirdim ama o yumurta akı gibi olan akıntı bugün geldi.Bugün de mi yapalım ?
Artık silikleşti testlerim.Piki geçirdim ama bu gün de devam edelim bakalım garanti olsunÇatlamayı görene kadar teste devam edip günlerini degerlendir