- 1 Kasım 2021
- 42
- 17
- 3
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir gebelik testi yapabilirsiniz bi bakin derim insallaaah guzel haberler alirsinizKızlar adetime 4 gün var yumurtlama testi yapayım dedim bayadır yapmıyodum bgn test böyle çıktı bu arad 13. Gün testteki çizgi 14. Gün yok olmştu o günü değerlendirdik bgn böyle çıktı nedenki
Gecmis olsun Allah sagliklisini versin inşallah bende 15 Eylül'de 21 haftalık normal doğum yaptım ikizlerimi kaybettim bir hafta yaşadılar ben de ilk defa bu testleri kullanmak istiyorum tam başladım yapmaya altı gün yaptım sonra kanamam başladı bitsin tekrar başlayacağım sizin sonuç ne oldu inşallah gönlümüzdekilere kavuşuruzMerhaba hanımlar 2 hafta önce kimyasal gebelik sebebi ile düşük yaptım malesef ve kanama biter bitmez ovulasyon testlerine basladim bugun yani tam 14. Günü pik gördüm cok sukur burada cok soran oluyor ovulasyon testi nasil pik oluyor diye ekledigim fotograf gibi olması lazim t cizgisi c cizgisi ile ayni koyulukta veya t cizgisi daha koyu olursa o gün yumurtlama oluyor
Benimde test bugün t çizgisi daha koyu çıktı yumurtlama mi oluyor dün değerlendirme yaptık ama bilemedim valla artık adama laf demeye utanıyorumBende örnek test atım o zaman konuya girenlere yardımcı olmasi için
Eki Görüntüle 2942880
Resminizi atın bakim. Eğer yumurtlamaysa 2 gün daha degerlendirseniz iyi olurBenimde test bugün t çizgisi daha koyu çıktı yumurtlama mi oluyor dün değerlendirme yaptık ama bilemedim valla artık adama laf demeye utanıyorum
Böyle canım bugünde çift çıktı anlamadım.elimde testte kalmadiResminizi atın bakim. Eğer yumurtlamaysa 2 gün daha degerlendirseniz iyi olur
Birde anlamadığım yumurtlama gününü mu değerlendireceğiz çatlama gününü mu ben iki gün mü yumurtluyorumBöyle canım bugünde çift çıktı anlamadım.elimde testte kalmadi
Görsel yok cnmBöyle canım bugünde çift çıktı anlamadım.elimde testte kalmadi
Görsel yok cnm
Görsel yok cnm
Görsel yok cnm
Ne demek cnm. 2 gündür yumurtlama pik olmuş yarın çatlar cnm mutlaka değerlendir. Bugün ve yarını boş geçme belinin altına yastık koy ve en az yarım saat kalkma. İnşallah tutar miniğinOldu galiba bu seferbu arada cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
Yumurtlama canımKızlar sizce. Yumurtlamami dün silikti
Ayyy çok heycanlandimmYumurtlama canım