- 1 Kasım 2021
- 42
- 17
- 3
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun dahil 3 gunu degerlendir ilk 30dk yataktan kalkmaŞimdi napmam lazım
Benimde testime bakın dün iki çizgi de belirgindi bugün daha silik cıktı.Bugun dahil 3 gunu degerlendir ilk 30dk yataktan kalkma
Testi nerden ve ne kadara aldiniz bende aldım pembe çok pahalı geldiBu dünkü testim
Selam benim de yumurlama olmuş muMerhaba hanımlar 2 hafta önce kimyasal gebelik sebebi ile düşük yaptım malesef ve kanama biter bitmez ovulasyon testlerine basladim bugun yani tam 14. Günü pik gördüm cok sukur burada cok soran oluyor ovulasyon testi nasil pik oluyor diye ekledigim fotograf gibi olması lazim t cizgisi c cizgisi ile ayni koyulukta veya t cizgisi daha koyu olursa o gün yumurtlama oluyor
Evet cokta guzel olmusSelam benim de yumurlama olmuş mu
Ama bazıları hayır olmamış diyor kafayı yicemEvet cokta guzel olmus
Nasil olmamis burda t cizgisi cden bile daha koyu duruyo yani olmus cokta guzel insallah degerlendirmissinizdirAma bazıları hayır olmamış diyor kafayı yicem
Degerlendirdim 2 günü de İnşallahh sıkı sıkı tutunurNasil olmamis burda t cizgisi cden bile daha koyu duruyo yani olmus cokta guzel insallah degerlendirmissinizdir