Ormanda yakalanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen gün ormanda agac kesme makinemle beraber turlarken onume kesilmis halde 400tane meşe agaci çıktı. Buna hakim inanir mi?

Ustelik ifadesinde kendisi kesmis gibi beyan ettigini soyluyorsunuz. Hadi olay orgusu tesaduf diyelim, adama sormazlar mi ifadeni okumadan mi imzaladin diye?

Belki esiniz diğer günlerde baska yerlerde oldugunu ispat ederek bu işten siyrilir

Ağaçları kesen kişiler neden bekletsin ki odunları ormanda? Mantıken hemen alıp gitmesi gerekiyor yasak olduğu ve kimsenin görmemesi gerektiği icin. Bu kısımda bana inandırıcı gelmedi.
Ayrıca diyelim bir sebepten odunları alamadılar, eşiniz resmen hırsızlık yapmış. Birisinin kestiklerini nasılsa 2 gündür kimse almıyor diyerek çalmış

Konuyu okuyunca korktum ya, ormanda kaçak kamp falan da yasak ama yapılıyor ya, 'ne cezası olacak ki' kafasındaydim , kozalak toplamak bile yasaksa kamp yapana neler etmezler tövbe , listemdeki tum ormanları siliyorum şu an:)
Mugla ve antalyada ates yakmadigimiz halde jandarma gelip bizi kovalamisti. Devriye mi atiyorlar bilmiyorum nasil buldular bizi

Agacin ölüm saati otopsiyle tespit mi edilmis, adamin olay saatinde orda olmadigi nasi tespit edilsin bxbxbx

Birileri o kadar ağacı zevk olsun diye kesip bırakıp gitmiş mi?
Eşiniz alsın diye sanırım.
Yakalanmadan kesmiş ama götürürken yakalanırım diye sonradan dank edip bırakıp mi gitmiş yoksa?
Eşiniz de o kadar ağaç kesilirken hiç görmemiş ama ormanda yığılı ağaçları görmüş ne hikmetse(!) ve sonra sahibi yok bunların ne ola ki diye takip etmiş sonra gidip kendi almaya karar vermiş.
Bak sen.
Korku filmi gibi olay he.
Korku filmlerinde de mantık aranmaz ya bu da aynen öyle en ufak mantık yok yani konuda.

Mugla ve antalyada ates yakmadigimiz halde jandarma gelip bizi kovalamisti. Devriye mi atiyorlar bilmiyorum nasil buldular bizi
Kabak koyu'ndaki ormanda da ben kurmuştum, ama görevli kovamadi, 'cok göz önünde durmasin' demişti:)
Bu sene de bartın inkum'da her sene gittiğim yer yasaklanmış. Orada da jandarma çadıra kadar geldi ama ceza yazmaya kiyamadi Genelde kız başıma olduğum icin ve yaşım otuz olsa da tipim küçük minik öğrenci gibi olduğu için beni kovmaya kiyamiyor kimse. 'yazik,şimdi gider başına bir şey gelir' diye düşünüp inisiyatif alıyorlar heralde.
Hoş beni kovsalar da öyle açıkta kalmış ,ne yapacağını bilemeyen kız taklidi yaparım ki beş gün rahat uyuyamazlar , acaba sağ salim gitmiş mıdır diye

Bizede kardesim toplanin gidin hadi demislerdi. Ceza yazildigini bilmiyordum senden korkulur

Benim babamda her türlü alet edavat vardır. Çok sever tadilat sağ sol işlerini. Evi resmen marangoza çevirdi. Ama evimizde ağaç kesme makinası bulunmaz. Ayrıca diyelimki başkaları kesmiş. Kesmişler madem alıp giderlerdi niye oraya bıraksınlar. Fantazi olsun diye kimse öyle zor bir işe girmez heralde.

Ay bana birşeyler oluyor dayanamayıp yazacağım lütfen ormanda kurma kamp yengenc biliyorum karışmaya hakkım yok bir tane manyağı sarhoşu denk gelir . Kamp kurma yerlerine kursan en azından kamera olur ay birşey falan olur yapma gözünü seveyim

Ormanda kamp yapmayın zaten hiç mi müge ablamizi izlemiyorsunuz ben korkarım valla .
Üniversitede Olimpos'a kamp yapmaya gittiğimizde arkadaş bana '' inşallah Jandarma bulmaz bizi '' demişti. Benimde ilk kamp maceram tabi ne demek istediğini anlamadım. Kamp yapmak artık Kampingler dışında yasakmış jandarmalar gördüğü yerde kaldırıyormuş tabi herkes ateş yakmıyor ama bunu bilemezler bende o mantığı kuramadığımda ne saçma nerede kamp yapıcaz diyordum ama işte bizim ülkede böyle şeylere izin verildimi yangınların, ağaç katliamlarının önünü kesemiyorsun. Olması gereken buymuş gerçekten. Karetta karettalar için bile belli bir saat diliminde plaja girmen yasak aslında bunu bizim düşünmemiz gerek canlılar için ama illa ki yasak gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…