- 15 Şubat 2015
- 13.343
- 47.039
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Mugla ve antalyada ates yakmadigimiz halde jandarma gelip bizi kovalamisti. Devriye mi atiyorlar bilmiyorum nasil buldular biziKonuyu okuyunca korktum ya, ormanda kaçak kamp falan da yasak ama yapılıyor ya, 'ne cezası olacak ki' kafasındaydim , kozalak toplamak bile yasaksa kamp yapana neler etmezlertövbe , listemdeki tum ormanları siliyorum şu an:)
Agacin ölüm saati otopsiyle tespit mi edilmis, adamin olay saatinde orda olmadigi nasi tespit edilsin bxbxbxGecen gün ormanda agac kesme makinemle beraber turlarken onume kesilmis halde 400tane meşe agaci çıktı. Buna hakim inanir mi?
Ustelik ifadesinde kendisi kesmis gibi beyan ettigini soyluyorsunuz. Hadi olay orgusu tesaduf diyelim, adama sormazlar mi ifadeni okumadan mi imzaladin diye?
Belki esiniz diğer günlerde baska yerlerde oldugunu ispat ederek bu işten siyrilir
Ormanda kamp yapmayın zaten hiç mi müge ablamizi izlemiyorsunuz ben korkarım valla .Mugla ve antalyada ates yakmadigimiz halde jandarma gelip bizi kovalamisti. Devriye mi atiyorlar bilmiyorum nasil buldular bizi
Agacin ölüm saati otopsiyle tespit mi edilmis, adamin olay saatinde orda olmadigi nasi tespit edilsin bxbxbx
Esimle sevgiliyken romantik bir an yasayalim istemistik. Jandarma esliginde son buldu zaten dahada gitmemOrmanda kamp yapmayın zaten hiç mi müge ablamizi izlemiyorsunuz ben korkarım valla .
Haa o meseledeEsimle sevgiliyken romantik bir an yasayalim istemistik. Jandarma esliginde son buldu zaten dahada gitmem
Ya evet ama ciddiye alması gerekiyorAy kadının kalbine inicek
Ben belgraddan topladiydim zamaninda 2 3 tane, kim kozalak toplamamıştır ki ?
Kabak koyu'ndaki ormanda da ben kurmuştum, ama görevli kovamadi, 'cok göz önünde durmasin' demişti:)Mugla ve antalyada ates yakmadigimiz halde jandarma gelip bizi kovalamisti. Devriye mi atiyorlar bilmiyorum nasil buldular bizi
Haa o meseledeay yok ben öyle geziye falan gittiğimde etrafımda çok insan var mı diye bakıyorum valla iyice paranoyak oldum haberleri okudukça
Kabak koyu'ndaki ormanda da ben kurmuştum, ama görevli kovamadi, 'cok göz önünde durmasin' demişti:)
Bu sene de bartın inkum'da her sene gittiğim yer yasaklanmış. Orada da jandarma çadıra kadar geldi ama ceza yazmaya kiyamadiGenelde kız başıma olduğum icin ve yaşım otuz olsa da tipim küçük minik öğrenci gibi olduğu için beni kovmaya kiyamiyor kimse. 'yazik,şimdi gider başına bir şey gelir' diye düşünüp inisiyatif alıyorlar heralde.
Hoş beni kovsalar da öyle açıkta kalmış ,ne yapacağını bilemeyen kız taklidi yaparım ki beş gün rahat uyuyamazlar , acaba sağ salim gitmiş mıdır diye
Benim babamda her türlü alet edavat vardır. Çok sever tadilat sağ sol işlerini. Evi resmen marangoza çevirdi. Ama evimizde ağaç kesme makinası bulunmaz. Ayrıca diyelimki başkaları kesmiş. Kesmişler madem alıp giderlerdi niye oraya bıraksınlar. Fantazi olsun diye kimse öyle zor bir işe girmez heralde.Gecen gün ormanda agac kesme makinemle beraber turlarken onume kesilmis halde 400tane meşe agaci çıktı. Buna hakim inanir mi?
Ustelik ifadesinde kendisi kesmis gibi beyan ettigini soyluyorsunuz. Hadi olay orgusu tesaduf diyelim, adama sormazlar mi ifadeni okumadan mi imzaladin diye?
Belki esiniz diğer günlerde baska yerlerde oldugunu ispat ederek bu işten siyrilir
Ay bana birşeyler oluyor dayanamayıp yazacağım lütfen ormanda kurma kamp yengenc biliyorum karışmaya hakkım yok bir tane manyağı sarhoşu denk gelir . Kamp kurma yerlerine kursan en azından kamera olur ay birşey falan olur yapma gözünü seveyimKabak koyu'ndaki ormanda da ben kurmuştum, ama görevli kovamadi, 'cok göz önünde durmasin' demişti:)
Bu sene de bartın inkum'da her sene gittiğim yer yasaklanmış. Orada da jandarma çadıra kadar geldi ama ceza yazmaya kiyamadiGenelde kız başıma olduğum icin ve yaşım otuz olsa da tipim küçük minik öğrenci gibi olduğu için beni kovmaya kiyamiyor kimse. 'yazik,şimdi gider başına bir şey gelir' diye düşünüp inisiyatif alıyorlar heralde.
Hoş beni kovsalar da öyle açıkta kalmış ,ne yapacağını bilemeyen kız taklidi yaparım ki beş gün rahat uyuyamazlar , acaba sağ salim gitmiş mıdır diye
Üniversitede Olimpos'a kamp yapmaya gittiğimizde arkadaş bana '' inşallah Jandarma bulmaz bizi '' demişti. Benimde ilk kamp maceram tabi ne demek istediğini anlamadım. Kamp yapmak artık Kampingler dışında yasakmış jandarmalar gördüğü yerde kaldırıyormuş tabi herkes ateş yakmıyor ama bunu bilemezler bende o mantığı kuramadığımda ne saçma nerede kamp yapıcaz diyordum ama işte bizim ülkede böyle şeylere izin verildimi yangınların, ağaç katliamlarının önünü kesemiyorsun. Olması gereken buymuş gerçekten. Karetta karettalar için bile belli bir saat diliminde plaja girmen yasak aslında bunu bizim düşünmemiz gerek canlılar için ama illa ki yasak gerekiyor.Ormanda kamp yapmayın zaten hiç mi müge ablamizi izlemiyorsunuz ben korkarım valla .
Söylemek önemli değil. Ne yazılmış tutanakta. Eşiniz biz kesmedik sadece kesilenleri gördük biraz allım dedik parçalara ayıracaktık sadece diye ifade vermiş bunu yazdırmış mı?Imzalamislar. Orda söylemişler bunları biz kesmedik diye
Ay yerimi tespit etmesinler, 2 kozalak icin hapislerde çurumek istemiyorum.Ya evet ama ciddiye alması gerekiyor
İşte herkes toplasa satışı yapılmaz hale gelir ama daha yeni ciddi ceza kestik, oda ayrıca takip ediliyor yakalanınca sonu ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?