- 15 Şubat 2013
- 25.240
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.940
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Valla maksimum 3 tür benimkilerAccess senin topladıgın 10 kozalak mevzu değil canım. Köylüler cuval cuval kamyonetlere doldurup götürüyor yasak olan bu
Aman ormanda yakalanma da başlık yanlış anlaşılıyor bakValla maksimum 3 tür benimkiler
Tek tek cevap vermek istiyorum ama inanın öyle yoruldum ki anlatmaktan anlatmaya çalışmaktan. Herkes sizin gibi düşündüğünü olmuş sayarak anlatirsa kim nasıl kendini açıklar bilemedim çok üzücü bir durum..Birileri o kadar ağacı zevk olsun diye kesip bırakıp gitmiş mi?
Eşiniz alsın diye sanırım.
Yakalanmadan kesmiş ama götürürken yakalanırım diye sonradan dank edip bırakıp mi gitmiş yoksa?
Eşiniz de o kadar ağaç kesilirken hiç görmemiş ama ormanda yığılı ağaçları görmüş ne hikmetse(!) ve sonra sahibi yok bunların ne ola ki diye takip etmiş sonra gidip kendi almaya karar vermiş.
Bak sen.
Korku filmi gibi olay he.
Korku filmlerinde de mantık aranmaz ya bu da aynen öyle en ufak mantık yok yani konuda.
Neye istinaden kestikleri yazıyor. Bir delil var mı? Kamera görüntüsü? Tanık?Orman muhafızları demişler burda kesen başkaları da var idi onları yakalayamadık. Eşim demiş bunları biz kesmedik o şekilde olmuş sanırım tutanak. Ama eve gelen kağıtta kestikleri dair yazıyor
İmkanınız varsa kendiniz avukat tutun. İyi bir avukat insanı ipten alıyor. “Ben kesilmesinin yasak olduğunu bilmiyordum” demek mesela geçerli olmayabilir ama bazı ağaçların kesilmesine müsade varmış. Boyuna, çapına göre. İyi araştırmak lazım.Devlet avukat verir mis sizce talep üzerine? Kendimiz mi tutmalıyız?
Hala saçma çoban arkadaşı kesilmiş halde görebiliyor da ı kesilme aşamasında- hani bir günde de kesilmez o kadar ağaç tek kişi değilse- neden görmüyor?Tek
Tek tek cevap vermek istiyorum ama inanın öyle yoruldum ki anlatmaktan anlatmaya çalışmaktan. Herkes sizin gibi düşündüğünü olmuş sayarak anlatirsa kim nasıl kendini açıklar bilemedim çok üzücü bir durum..
Birileri o ağaçları niçin kesmiş? Bilemiyorum ama amaç belli götürmek niyetiyledir. Ben kestikten sonra götürecekler ama çok kesildiği için götüremediler diye düşünüyorum bir süre sonra alınırdı sanirim o süre zarfında da bu şekilde oldu bence. Eşim ağaçlar kesilirken göremez çünkü şehrin göbeğinde değil. Çoban arkadaşı kesilmiş halde görmüş bir kaç gün takip etmiş aynı duruyormuş o şekilde. Daha sonra eşime söylemiş ve gidip alalım biz diye düşünmüşler. Onların yaptığı da doğru dgeil tabiki. Ama şunu demek istiyorum evet kesmek de suç kesileni goturmekte. Ama kesen kendileri değil imiş onu belirtmeye çalışıyorum. Lütfen anlayabilir misiniz? Size bildiğimi aktarıyorum başka birsyei değil
Hanımefendi neden zorlukla konuyu saptiriyor kendi aklınızdakini baskılıyorsunuz? Ben nerden bileyim neden görmüyor kesilirken? Ben orada miydim? Ben kendi bildiğimi aktarıyorum. Eşim yazık olmasın ben götüreyim demiyor. Fırsatçılık yapmak istiyor arkadaşı ile. O sebeple görevli aramıyor. 500 ağaç yok kesilen orda 100 ve 120 ağaç vardi kesilmiş inceydi diyor ama kağıtta iki türlü farklı sayılarda ağaç kesilmiş ve kendileri kesmişler şeklinde yaziyor 500 küsür ağaç kesmek mümkün değil neredeyse.. bilemiyorum.. Ben sadece kesmedik halde kesti olarak ceza almasin kesilen ağacı almak için gitti onun cezasını alsın demek istiyorum!!Hala saçma çoban arkadaşı kesilmiş halde görebiliyor da ı kesilme aşamasında- hani bir günde de kesilmez o kadar ağaç tek kişi değilse- neden görmüyor?
Hafi eşiniz çok iyi niyetli yazık olmasın ağaçlar bari ben yakayım sobada demiş o kadar ağacı(kaç yıl yakacaksa artık) o iyi niyetini görevlileri aramak için kullansaymış ya?
Şahsen ben o kadar kesilmiş ağaç görsem herhalde görevliler kesti derim hadi demedim burda bir bit yeniği var deyip orman işletmesini ararım durum şu diye.
Yani siz ne kadar anlatsanız da yok olay öyle değil siz çok kötü düşünüyorsunuz deyip mantığa uymayan şeyler anlatsanız oturmuyor yani.
Benim topladigim kozalaklar Belgrad şehir merkezindeydi. Bu konuya açıklık getirmek istiyorumsaygılar
O çoban kardaş kesilmiş ağaçları görmüş te 400 ağacı kesenleri nasıl görememiş?Hayir o şekilde değil. Odunları kesili halde gören o bölgede çobanlık yapan arkadaşı o demiş böyle böyle bir kaç gündür odunlar duruyo kesilmiş bırakılmış o şekilde sonra alalım şeklinde dunmusler
Aa pardon bizim zihnimizde ormanları kesip katletmek olmadığı için sizin gibi, aklımıza o gelmediKişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümleler
Benim topladigim kozalaklar Belgrad şehir merkezindeydi. Bu konuya açıklık getirmek istiyorumsaygılar
258 meşe ağacı 150 kusur fidan dediginiz ağacın M3 u ve fidan da ağaçlandırma bedelidir.258 meşe ağacı 150 küsür yetişmiş fidan
Mesajı yazan ben değilim ama ben ciddi ciddi inandım ülke olan belgrdda aldigina,niye inanmayayim ki :)yenGEnC kiz inandin mi? ne isim var Belgrad sehir merkezinde, ay itiraf ettim senin yüzünden çürüycem hapislerde hxgxgxg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?