Ormanda yakalanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin ya, ben o kampanyalara bi de kedi kopek mama bagislarina cok katildim, ama hic arkasini takip etmedim
Hayvanseverlerin bşr kısmı bayağı zengin oldu. Ekşi sözlükte birinin hesabındaki öğrenciyken göstermişlerdi, günahını almak istemem kim olduğunu hatırlamıyorum ama yapabilirsen kendin yapacaksın veya organize edeceksin. Ben mahallede muhtara sorup ihtiyaç sahibine veriyorum. Muhtar aracılığı ile. Bir de kendim ağaç dikmeye çalışıyorum ama keşke çevre ile birlikte yapılsa . Orman müdürlüğünün arşivine bakarsan aslında muhteşem işler yapmışlar.

Son düzenleme:
Biliyorum hepsinin farkındayım. Yanlış olduğunun da farkındayım. Demek istediğim şu kağıtta kendileri kesmiş şeklinde yazıyor. Ama kesili idi zaten diyor bu durumda ne yapabilirim onu demek istiyorum
Avukat desteği alın mutlaka. Yani düz bir insan o kadar ağacı nasıl kesebilir ki? Velev ki kesti, o motorlu testere sesine gelen orman polisi 400 ağaç kesilirken uyuyo muydu? O zaman neredeydi?
Avukat desteği ile kanıtlanir belki eşinizin sucsuzlugu.

Harika bi yorum. Sormak istedigimi yazmissiniz ne isleri varmis karda kista ormanda

Imzalamislar. Orda söylemişler bunları biz kesmedik diye

Ay ama harbiden ciddi bir suçlama altında eşiniz.
Yıllar önce bir yaşlı teyze de ceza almış, sonra dönemin cumhurbaşkanından af diliyor. Ama affedilmiyor, cumhurbaşkanının affetme yetkisi varmış o dönem hatta. Kpss vatandaşlık hocam anlatmıştı teee ne zaman.
İyi bir avukat bulun derim. Eşiniz de yani, evdeki bulgurdan nasıl olunur temalı mükemmel bir çalışma yani.

Devlet avukat verir mis sizce talep üzerine? Kendimiz mi tutmalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…