- 21 Mayıs 2022
- 565
- 70
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
Doğru diyorsunuz. Kesmek kadar kesili odunu götürmek de suç. Ama ben yaptığından yargılansın yapmadigi suç üzerine kalmasın istiyorum sadeceAma bu hirsizlik oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsunuz. Kesmek kadar kesili odunu götürmek de suç. Ama ben yaptığından yargılansın yapmadigi suç üzerine kalmasın istiyorum sadeceAma bu hirsizlik oluyor![]()
Ay öyle hatırlıyor gibiyim emin değilim .. hukuk bilgim yok sadece kpss den hatırladığım babanın bazı suçları olunca çocuğun da devlette çalışmasına engel olduğuyduYüz kizartici suçlar çocukları etkiliyor mu ?
Ben yaptığı ndqn yargılansın istiyorum sadece 400 500 ağaç nasil kessin zaten calisiyor kendim de bilirdim gitse uzun bi zaman gerekir o şekildeBen size inanmadım sanmıyorum koca hakim inansın
Hayirlisi olsun hakkinizdaDoğru diyorsunuz. Kesmek kadar kesili odunu götürmek de suç. Ama ben yaptığından yargılansın yapmadigi suç üzerine kalmasın istiyorum sadece
Parasını karşılayamayacaksanız maddi durumunuz yoksa barodan isteyinDevlet avukat verir mis sizce talep üzerine? Kendimiz mi tutmalıyız?
Bu durumda baro verir mi avukatParasını karşılayamayacaksanız maddi durumunuz yoksa barodan isteyin
Ay öyle hatırlıyor gibiyim emin değilim .. hukuk bilgim yok sadece kpss den hatırladığım babanın bazı suçları olunca çocuğun da devlette çalışmasına engel olduğuydu
Evet yasak.Dökülen kozalak da mı yasak?
Bunu bilmiyordumormandan çalı çırpı kozalak toplamak bile yasak
Verir vermesine herhalde ama her davanın uzmanı oluyor, ne bileyim belli davalarda başarı oranı yüksek olanlar oluyor.Devlet avukat verir mis sizce talep üzerine? Kendimiz mi tutmalıyız?
Tutulmus tutanağı, kaydi değiştirmek mümkün degilir benceEşiniz makine götürmüş ya küçük parcalara ayırmak için bence yanlış ifade kullandı kayıtlara ağaçları onlar kesti gibi yazıldı size yalan soylemiyorsa tabi bunu duzelttirmeniz lazım öbür turlusunde suç daha büyük
Konuyu okuyunca korktum ya, ormanda kaçak kamp falan da yasak ama yapılıyor ya, 'ne cezası olacak ki' kafasındaydim , kozalak toplamak bile yasaksa kamp yapana neler etmezlertövbe , listemdeki tum ormanları siliyorum şu an:)
Bende yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum konu sahibini de korkutmak ama öyle hatırlıyor gibiyim iyi bir avukata danışmaları lazımEvet benimde örneğimde bu şekilde konuşuluyor devlette çalışması engel ayrıca borcu ödemeye devam ediyor
Ay kadının kalbine inicekEvet benimde örneğimde bu şekilde konuşuluyor devlette çalışması engel ayrıca borcu ödemeye devam ediyor
Kaydı değiştiremezlerde sanırım kendilerini doğru ifade de edememisler 400 ağacı kesmekle kesilenden parça almanın cezasi ayrıdır herhalde diye düşünüyorum anladığım birşey de değilTutulmus tutanağı, kaydi değiştirmek mümkün degilir bence![]()
Bende o niyetle görüp geldim ne kadar fesatızO degil de basligi görünce oha dedim yani![]()
Konuyu okuyunca korktum ya, ormanda kaçak kamp falan da yasak ama yapılıyor ya, 'ne cezası olacak ki' kafasındaydim , kozalak toplamak bile yasaksa kamp yapana neler etmezlertövbe , listemdeki tum ormanları siliyorum şu an:)
Ben belgraddan topladiydim zamaninda 2 3 tane, kim kozalak toplamamıştır ki ?Evet yasak onlarında satışı ayrı yürütülüyor