Ormanda yakalanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Moralinizi bozacağım ama çok ilginç bir örneğim var ve çıkan ceza inanılmazdı sadece kendisi değil cocuklwrina kalacaktı. Lütfen iyi bir avukat bulun is ummadığınız yerlere gidebilir

Çok haklısınız... Ne diyeyim.. ben kendisine asla böyle yapmamaliydin diye söyledim devlet malı igne ucu kadar bile izinsiz alında haram dedim ama bu şekilde olmuş şimdi ben ne yapabilirim çok üzgünüm

Biliyorum hepsinin farkındayım. Yanlış olduğunun da farkındayım. Demek istediğim şu kağıtta kendileri kesmiş şeklinde yazıyor. Ama kesili idi zaten diyor bu durumda ne yapabilirim onu demek istiyorum
Kesilmiş olan ağaçları küçük parçalara ayırmak için makine götürdüler dediniz ya bunu böyle anlatmadilarsa onlar ifadelerine direk ağaçları kesti yazmış olabilir baro avukat atadı mi bence düzgün bir avukata danışın bu iş sizin başını çok agritir 408 ağaçtan bahsediyoruz

Moralinizi bozacağım ama çok ilginç bir örneğim var ve çıkan ceza inanılmazdı sadece kendisi değil cocuklwrina kalacaktı. Lütfen iyi bir avukat bulun is ummadığınız yerlere gidebilir
Çocuklarına kalacakti derken ? Anlayamadım

Orman muhafaza memurları suç üstü yaptıklarında tutanak tutmuşlardır ve eşiniz ile arkadaşına okutup imzalamasını istemişlerdir. Eşiniz ve arkadaşı umarım imzalamamış ve tutanağa şerh ( karşı görüş, not) tutturmuşlardır. İmzaladılarsa geçmiş olsun zor kurtulunur. İnzalamadıysa avukat tutup trlefon sinyanyelleri ile orda çok az süre hariç bulunmadıklarını ve kendilerinin kesmediklerini ispata çalışacaklar başka yolu yok

Evet getirmek için gitmesi de doğru değil ama kesmedigi halde kesmiş olarak yargılansın istemiyorum

Kişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümleler
Yani hanımefendi google a bile yazsanız ormanda yakalanmak diye eminim ağaç keserken yakalanmak yerine sevişen 1 çift çıkar. Başlıktan ormanda ağaç keserken yakalanmayı anlayan varsa o insanı alnından öpmek isterim.

Haklisin ya, ben o kampanyalara bi de kedi kopek mama bagislarina cok katildim, ama hic arkasini takip etmedim

Çok haklısınız... Ne diyeyim.. ben kendisine asla böyle yapmamaliydin diye söyledim devlet malı igne ucu kadar bile izinsiz alında haram dedim ama bu şekilde olmuş şimdi ben ne yapabilirim çok üzgünüm
Bir önceki yorumda da dedim eşiniz kendini çok yanlış ifade etmiş ifadesine sanki ağaçları o kesti gibi gösterilmiş eğer gercekten kesilmiş ağaçları küçük parçalara ayırmaya gittiyse bunu düzgün ifade etmek için avukatla görüşün cezası ne kadar bilmiyorum ama kamu malı başınızı agritir

Kozalak bile yasak biz kızımla boyariz diye yere düşen kozalaklardan eve getirelim dedik komşumuz yasak dedi

Aynen öyle deminden beri başlığa gülmekten konuya odaklanamadım

Evet getirmek için gitmesi de doğru değil ama kesmedigi halde kesmiş olarak yargılansın istemiyorum
Eşiniz makine götürmüş ya küçük parcalara ayırmak için bence yanlış ifade kullandı kayıtlara ağaçları onlar kesti gibi yazıldı size yalan soylemiyorsa tabi bunu duzelttirmeniz lazım öbür turlusunde suç daha büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…