- 28 Mart 2017
- 16.558
- 67.696
- 598
- Konu Sahibi Pembelii11
Basliga bakiyosun sok sok sok kansere care bulundu. Iceri giriyorsun sarimsak her derde deva kansere bile ahahahsBaşlıkta A Haber gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basliga bakiyosun sok sok sok kansere care bulundu. Iceri giriyorsun sarimsak her derde deva kansere bile ahahahsBaşlıkta A Haber gibi![]()
Arkadaşlar, bilen eden bu işlerden anlayanlar bi bakabilir mi? Eşim ve bir arkadaşı ormanda kesilmiş halde odunlar görmüşler bir kaç gün boyunca o şekilde durmuş odunlar aynı yerde ağaç yani odun dediğim. Sonra bunlarda odun kesme makinesi götürmüşler keselim biz bunları götürelim diye evlerimiz sobalı bizim o sebeple getirmeyi düşünmüşler. O sırada orman zabıtaları görmüş bunları ve cezai işlem başlatmış. Mahkeme kağıdı geldi 258 meşe ağacı 150 küsür yetişmiş fidan kesmişler diye yazıyor. Eşim biz asla kesmedik diyor. ki, o şekilde kesmek büyük zaman gerektirir. Bu durumda ne olur mahkemede ben eşime büyük bi ceza uygulanır diye korkuyorum ne yapmam lazım? Devlet avukat verir mi bu konuda?
Çok haklısınız... Ne diyeyim.. ben kendisine asla böyle yapmamaliydin diye söyledim devlet malı igne ucu kadar bile izinsiz alında haram dedim ama bu şekilde olmuş şimdi ben ne yapabilirim çok üzgünümElinizden gelen bir daha böyle kendince akıllılık yapma kocacığım demek olur. Bilip yorum yaparsam kahin olurum zaten . Siz şimdi buraya yüzlerce ağacın kesildiğini yazacaksınız kocanizin da eline makine alıp faydalanmaya çalıştığını yazacaksınız karsiliginda ah bacım nasıl sizin başınıza geldi tüh mu yazılmasını bekliyordunuz. Bahsettiğiniz şey ağaç hani oksijen kaynağımız ben bu kadar ağacın kesildiğini görsem arar haber veririm yöre insaniysam faydalanayim demem
Kesilmiş olan ağaçları küçük parçalara ayırmak için makine götürdüler dediniz ya bunu böyle anlatmadilarsa onlar ifadelerine direk ağaçları kesti yazmış olabilir baro avukat atadı mi bence düzgün bir avukata danışın bu iş sizin başını çok agritir 408 ağaçtan bahsediyoruzBiliyorum hepsinin farkındayım. Yanlış olduğunun da farkındayım. Demek istediğim şu kağıtta kendileri kesmiş şeklinde yazıyor. Ama kesili idi zaten diyor bu durumda ne yapabilirim onu demek istiyorum
Çocuklarına kalacakti derken ? AnlayamadımMoralinizi bozacağım ama çok ilginç bir örneğim var ve çıkan ceza inanılmazdı sadece kendisi değil cocuklwrina kalacaktı. Lütfen iyi bir avukat bulun is ummadığınız yerlere gidebilir
Çocuklarına kalacakti derken ? Anlayamadım
Evet getirmek için gitmesi de doğru değil ama kesmedigi halde kesmiş olarak yargılansın istemiyorumKesilmiş olan ağaçları küçük parçalara ayırmak için makine götürdüler dediniz ya bunu böyle anlatmadilarsa onlar ifadelerine direk ağaçları kesti yazmış olabilir baro avukat atadı mi bence düzgün bir avukata danışın bu iş sizin başını çok agritir 408 ağaçtan bahsediyoruz
Yani hanımefendi google a bile yazsanız ormanda yakalanmak diye eminim ağaç keserken yakalanmak yerine sevişen 1 çift çıkar. Başlıktan ormanda ağaç keserken yakalanmayı anlayan varsa o insanı alnından öpmek isterim.Kişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümleler
Haklisin ya, ben o kampanyalara bi de kedi kopek mama bagislarina cok katildim, ama hic arkasini takip etmedimÖyle de hiç birimiz arabaya üç beş fidan atayım da ağaçsız yerleri ağaçlandıralım demiyor. Çeşitli dolandırıcı ağaç kampanyalarına para verip vicdan mastürbasyonu yapıyoruz. Babam hayatı boyunca her gittiği , gördüğü yeri, tatilde kaldığı koya kadar ağaç taşıdı dikti.
Bu ağaç dikme kampanyaları en çok dolandırılan türlerinden biriymiş. Fidanların sayısı, nereye dikildiği kontrol bile edilemiyor. Gidip sulamak bakmak, aralıklı dikmek, rüzgardan korumak gerekiyor.
Bir video görmüştüm. Yine siyasilerden biri kampanya yapmış. Gittiklerinde köylü bir amca gidip fidanları gösteriyordu. Birbirine yapışmış kurumuş fidanlar üst üste.
Yani ne yapsak bilemiyorum tüm okullarda kampanya yapıp fidan alıp çocukların dikmesi ve sulaması sağlanmalı belki de.
Bir önceki yorumda da dedim eşiniz kendini çok yanlış ifade etmiş ifadesine sanki ağaçları o kesti gibi gösterilmiş eğer gercekten kesilmiş ağaçları küçük parçalara ayırmaya gittiyse bunu düzgün ifade etmek için avukatla görüşün cezası ne kadar bilmiyorum ama kamu malı başınızı agritirÇok haklısınız... Ne diyeyim.. ben kendisine asla böyle yapmamaliydin diye söyledim devlet malı igne ucu kadar bile izinsiz alında haram dedim ama bu şekilde olmuş şimdi ben ne yapabilirim çok üzgünüm
Zaten bi A Haber çok profesyonel bu başlık ve içerik konusunda birde instagramda ki habercilerBasliga bakiyosun sok sok sok kansere care bulundu. Iceri giriyorsun sarimsak her derde deva kansere bile ahahahs
Ne gibi etkilenmek ?Tek affedilmenin suç orman suçu diye hatırlıyorum kpss bilgimle
Bir de sanırım orman suçu olan ebeveynlerin cocuklari da etkileniyordu bu durumdan
Kozalak bile yasak biz kızımla boyariz diye yere düşen kozalaklardan eve getirelim dedik komşumuz yasak dediKusura bakmayın ama "devletin malı deniz, yemeyen domuz" diye düşünen kim varsa sürünsün zaten.
Ki ağaçlar hepimizin malı, dünyanın malı, geleceğimiz.
Kozalak, çalı çırpı değil ki topladıkları. Odun kesme makinesi getirip ağaç kesmişler.
Kesilmiş, bırakılmış bile olsa onlara ait değil, inançlı iseniz haram.
Geçmiş olsun demek bile gelmiyor içimden.
buna buradan da gülmek istiyorum emoji yeterli gelmediBasliga bakiyosun sok sok sok kansere care bulundu. Iceri giriyorsun sarimsak her derde deva kansere bile ahahahs
Aynen öyle deminden beri başlığa gülmekten konuya odaklanamadımYani hanımefendi google a bile yazsanız ormanda yakalanmak diye eminim ağaç keserken yakalanmak yerine sevişen 1 çift çıkar. Başlıktan ormanda ağaç keserken yakalanmayı anlayan varsa o insanı alnından öpmek isterim.
Eşiniz makine götürmüş ya küçük parcalara ayırmak için bence yanlış ifade kullandı kayıtlara ağaçları onlar kesti gibi yazıldı size yalan soylemiyorsa tabi bunu duzelttirmeniz lazım öbür turlusunde suç daha büyükEvet getirmek için gitmesi de doğru değil ama kesmedigi halde kesmiş olarak yargılansın istemiyorum