orjinaliyle birebir tutan açık parfümler

ben athenadan çok memnunum.bakırköyde postane sokağında var. escadanın açık parfümlerini bir dene bakalım valla orjinali öyle kokmuyodur. escada dp dede iyi. bargelloyu hiç denemedim. orjinal olarak mesela addict var çok kalıcı onun açığını tutturamıyolar. ama bi light blue var orjinalinine para vermeye hiç değmez. birebir tutturmuşlar. yani demem o ki parfümüne göre değişiyor. dedim ya athenayı herkes soruyordu. orjinal de çok kullandım pek soran olmuyodu. ben diyordum kokuyormu die. ama tabi tercih meselesi.orjinal kokuyu üstüme boşaltma imkanım olsa ben de hep orjinal alırdım. str parfümlerini çok aldım orjinal

athenayı öneririm birebir takiltleri güzl oluyo dp de güzl ama athena daha kaliteli bn onu kullanıyorm fiyatları da uygun..

bargello çok iyii , sansiroda da 3-4tane güzel var özellikle şu tango yada rap isimli parfümlerin kokuları falan baya iyi geldi bana aklinialirimsmile

DP de burberry beat denedim birebir aynıydı, orjinaline o kadar para vermeseydim diye hayıflandım

evet var bargellonun kampanyası sureklı var bır alana bır bedava.
112 ABSOLITI YI DENEMLISINIZ
122 HUGO BOSS INTENSE 170 HIPNOZ 161 EFORYA 154 LACOSTE CLASSIC HARIKA KOKULARRR

bende bargello öneririm.. kokuları güzel bi alana bi bedava olunca daha çok çeşitte almış ve denemiş oluyosun..bide 30 lukta var oda güzel küçük alıp deniyorum beğenirsem büyük alıyorum..
bazen dp de alıyorum ama genelde tercihim bargello
avonun biçok kokuları var özellikle for away önerebilirim birebir..

pazartesi bargello'ya gidicem.önerdiğim olursa yazayım buraya isimlerini.son birşey sorucam kızlar bir parfümün yaz parfümü yada kış parfümü olduğunu nasıl ayırt edicez?ben şimdi araştırdım bi kaç parfüm bargelloya gidicem işte ama ya o parfümler kış parfümüyse?nasıl ayırt edebilirim?

cnm ağır kokular kışlıktır genelde mesela çok şekerli çok ağır yoğun kokular kışlıktır.. yazin daha hafif ferah ve çiçekli kokular tercih edilir bunlar yazın senide çevrenide rahatsız etmez..
mesela kışlık kokular: for awar (avon) - hipnoz - hipnotik poision - the one - black xs - wish
yazlık olarakta : davidoff cool water - miracle - lacoste pink - dg ligt blue

yazlık saydıklarım fresh hafif çiçekli böyle serinlik hissi verir gibi kokular..
kışlık saydıklarım daha şekerli ağır ve yoğun kıokular anca kışın tahammül edebilirsin hani sen tahammül etsende belki çevren edemeyebilir.. :)

Hypnotic Poison'ı kesinlikle tutturamıyorlar, çakma olduğu çok belli oluyor, tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…