orjinaliyle birebir tutan açık parfümler

filix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
970
104
123
Diğer
kızlar yardım lütfen!! orjinal parfüm delisiyim ama maddi durumumusarsıyor artık güzel güzel kokmak ist bütçemi sarsmadan açık parfüm alayım çeşit çeşit sıkıyım istiyorum bende

Son düzenleme:
benim bildiğim armani she, light blue, wish angel, hypnotic, lacoste, hypnose, pure posion, davidof,jadore, ralph, miracle, rush2 bunların taklitleri fena değil. dp ya da athena iyidir. ama athena biraz daha pahalı. birisi 13 tl diğeri 15

athena öneririm, bargello da iyi, bargello da bir alana bir bedava kampanyası da oluyor, ben dp yi tercih etmiyorum, deodorant alıyorum ama dp nin parfümlerii sevmiyorum...athena dan miracle, chanel chance, tommy girl, naomi campbell öneririm.

bargello yu tek geçerim açık parfümde inanılmaz kalıcı sıktığımda herkes soruyor en son Givenchy Absolutely Irresistible aldım bihter in parfümü tavsiye ederim 2şişesi 18 ytl 1 alana 1 bedava

bargello gerçekten açıklarda en iyisi ve çok da kalıcı orjinalede yakın ama şu var çeşit az bargelloda.

var canım cebeci de bahçelide şubeleri var daniel bessi diye bir açık parfümcü daha var ama bunlar birbirinden farklı firmalar herkes aynı sanıyor ama değiller daniel bessi de daha çok çeşit var bargelloda bayağı az çeşit var ikisini de beğeniyorum kalıcı parfümleri var.daniel bessi'nin kızılayda çoğu yerde şubesi var.

U1 firması eger kayseride varsa onu bi dene derim kokular orjınalıyle bıre bır oluyor gıt dene gor zannımcahihoyyyt

Kızlar lütfen açık parfüm kullanmayın, orjinaliyle hiç bire bir olabilir mi?Bazen yanımdan geçiyor ucuz tuhaf kokulu kızlar midem kalkıyor resmen hiç sıkmayın daha iyi kokuyu, koku kirliliği yaratmayalım lütfen.Ayrıca kimsede çok pahalı alamıyoruz demesin, strawberryde 25-30 a orjinal marka parfümler alabilirsiniz, ayrıca ykm.dede 30 tl burbery satılıyordu.

acıkk parfumde olsa kalıcılık ve koku konusunda cokk iyi olanları var kaldı kı cokk ınsan var kı parfumun nasıl neden kullanıldıgını ıdrak edemeden kullanıyor parfum cokk ozel bısey nıhayetınde...

carrefourda varmı acaba ykm mağazası kızlar vardır herhalde öyle değilmi

Sana üzülerek katılamicam. önceleri hep orjinal kullanıyodum ama açıklar daha çok kalıyor. ve de çok yakın oluyo tutturuyolar yani. senin dediğin uygun parfümlerden almıştım str den. uçup gidiyor kolonya niyetine. açık lacoste kullanıyorum sormayan yok her yerde kokum kalıyor. orjinal hp kullandığımda ertesi gün kıyafette bile kalmıyordu

olabilir insanın istediği parfümün orjinalini alamaz ayrıcada kaliteli parfümler çok meşhurları diorum çok pahalılar alan var alamayan var veya almayan var.
bn saudi arabistandan bir sürü parfüm aldım çok hoşlar bu sefer insan kukllanmaya kıyamıyor.

Bazen yanımdan geçiyor ucuz tuhaf kokulu kızlar midem kalkıyor
bu kelimeniz şahsenbenim gözümde sizi hiç tanımadığm halde yargılamama sebep oldu!

Bu açık ya da orjinal olayı çok kafamı karıştırıyor. Kimi kalıcılık konusunda yüzde yüz orjinali tavsiye ederken, orjinal olmasına rağmen hiçte kalıcı olmadığından hayal kırıklığına uğrayanlar olduğunuda okuyorum. bu yüzden de açıkçası orjinal almayı düşünürken şimdi durup bir daha düşünüyorum. o kadar paranın çöpe gitme ihtimali olsun istemiyorum. Şu anda özellikle kalıcı olan bir parfüm keşfetmeye çalışıyorum, etrafımdaki insanlarında farkına varabileceği kalıcı bir koku istiyorum acaba bunu açık parfümlerle başarabilir miyim?

Birde şu cahili aydınlatabilir misiniz lütfen. Çok sık okuyorum bargello ve athena yı. Hadi dp yi biliyorum hemen hemen çoğu merkez yerde bulunan bi yer. Ama bargello ve athena yı açıkçası ilk defa burda okudum. belkide görmüşümdür ama hiç dikkat etmedim. İstanbul'da merkez olarak nerelerde bunların satış yerleri? Birde strawberry i soracağım arkadaşlar?

Ayrıca ykm vb yerlerde satılan parfümler orjinal mi oluyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…