-
- Konu Sahibi ikitersbirduz
sunsea çok çok üzüldüm gerçekten sakınan göze çöp batarmış derler ya senin ki resmen o hesap oldu :44:
Pahalı mı? Parfümerilerde 170 TL küsür.. nerede bulabilirim acaba daha uygun? Site ismi vs. neyse özelden mesajla yollarsan sevinirim cnm
Daha gelmedi parfümlerim((
Daha gelmedi parfümlerim((
çok üzüldüm inan ki .. aradığında ne diyorlar peki ???
cnm ne şanssızsın ya.. valla çok üzüldüm.. bence sen ç,ilekten al yani.. zaten çok da indirim yok beautykozmetikte..
İşte yeniden sipariş çıkarmışlardı.5 gün oldu ama ses yok postadan.Sen posta için ek ücret ödedin mi?
Ben sadece posta bedeli olan 5 tl gibi bir rakam ödedim.
ben taahhütlü seçeneğini seçmiştim garanti olsun diye ...
10 lira vermiştim...
kızlar bugün çıkan bi yasa var bilmiyorum biliyor musunuz. artık yurtdışından sanırım alışveriş yapamıcaz.. parfüm kozmetik ,gıda takviyesi vs.. bugün resmi gazetede mi ne yayınlanmış bilgisi olan var mı aranızda
link vermiştim ama becerememişim.
Posta-Yolcu İşlemleri (Genelge 2011/23)
kopyala yapıştırla bakabilirsiniz.
Bende çok iyi anlamadım.Bir seferde 150 avro luk alabiliyoruz istersen ertesi gün kendi adına tekrar sipariş verebiliyorsun ama ayrı firma olması gerekiyor anladığım kadarıyla.Ben bir sipariş verdim çilekden bakalım gelince belli olur o zaman haber veririm.Bu konu daha çok satıcı firmaları ilgilendiriyor.Mesala çilek Türkiye' ye ne kadar mal gönderiyorsa ondan gümrük vergisi alacaklar oda bize yansıtacak.Benim anladığım bu.Yukardaki linki açıp okursanız orada detaylı anlatıyor da ben anlayamadım :))))) belki siz anlarsınız.