- 1 Eylül 2010
- 114
- 2
-
- Konu Sahibi ikitersbirduz
cnm ancak yazabildim.
ben estee lauder pleasures, dolce gabbana liğght blue vede lancome miracle istiyorum..
bu arada biraz önce beni beauty kozmetikten aradılar. üye olmuşsunuz ancak alışveriş yaptınız mı dediler.ben de hayır dedim yapmadım dedim. biziden görmek istediğiniz hizmetler yada bi sorunuz var mı dediler. ben de indirim oranlarınızı yazarsanız ii olur dedim. bi de cnm senden bahsettim dedim arkadaşım alışveriş yaptı sizden takipliyi seçti ama takip edemedi dedim. hatta gelmicekmi diye tedirgin oldu fakat postası geldi dedim.o bunu bize bildirdi mi dedi kadın . ben de bilmiyorum dedim..
ya bvulgari parfümleri bende hiç kalıcı olmuyor cnm ya:26:
evet bildirmiştim canım takipli posta seçeneğimiz var ama takip sistemimiz henüz açılmadı demişlerdi..
peki ekstradan 5 lira niçin verdim ben dediğimde postanız size geldiğinde imzalı teslim alıcaksınız dolayısıyla kaybolma riski en aza inicek demişlerdi.. ben içinde feromon var die özellikle bu parfümü seçmiştimama son günlerde bir baş ağrısıdır gidiyo bende umarım parfümden değildir diye düşünüyorum... :2:
bugün sıkmadım ama yinede başım ağrıdı ağrıyacak gibi.. deniyeceğim bakalım....
Feromon içeren parfümleri de bu siteden okumuştum paylaşayıp onları seninle
Nina ricci les belles de ricci 4 renk var
Dolce & Gabbana klasik kırmızı kapaklı köşeli şişede olan
Miss dior
Dior addict--diorissimo
Chanel chance
Dior Hypnotic poison
Guarlin L’instant
Guarlin samsara
Armani sensi
Ralp lauren-ralp küçük mavi şişede olan
212 sexy
Agent provocateur maitresse
Romance
Jean poul gaultier
Bvlgari black
Givency amarige
Estte lauder amber nude
Escada into the blue
Armani tüm parfümler
Narciso rodriguez
Benetton tribue
İssey miyake
Victor rolf flower bomb
Jo malone pomegranate tuborese
Bvlgari ametist
Bvlgari omnia
Versace crsytal
Caroline Herra 212
Angel innocent
CK europhia
Roberta cavalli her
Gucci rush
Cacharel gloria
Victoria’s secret in very sexy
Sık sık gittiğim bir kozmetik mağazası var oraya gidip,sorarım neden olmasın:))
Ayyy evet ya gümrüğe takılırsa hiç şaşmam demek böyle bir durum var.
sunsea ne durumda parfümlerin
Gelmedi(Cumaya kadar beklememi söylediler.Bugün de gelmedi.Pazartesi günü tekrar görüşücem.Başka bir kargo çıkartabileceklerini söylediler.
hangi şehirdesin ki canım çok şaşırdım inanki gelmemesine.. ben taahhütlü posta seçmiştim 8. gün elimdeydi
Daha gelmedi benim siparişlerim postada bir problem oldu sanırım bugün telde konuştuk firmayla.Tekrar postaya vericeklerdi bugün(
mell aldıkların orjinal mi peki ?? birde mesela gucci rush 75 ml i kaça aldın öğrenebilir miyim ???
arkadaşlar bahsettiğiniz çilek'in tam adresini yazar mısınız
Evet tabiki orjinal, 95 TLye aldım:)
gereksiz pahalıymış... çok daha uyguna bulabilirmişssin...