Oriflame

cnm koku olarak fire diye kırmızı renkli bi parfümü var onu kulanmıştım ama çbk uçuyodu parfüm olarak oriflame ve avonda kalıcılık yok bence:26:

onu hç kullanmadm doğrusu ama amber elixir ve divine sensual gerçekten çok kalıcı bi de şunlar var oriflame'de kalıcı olarak
bunu ve diğer iki rengni önereblrm .. mavi ve moru var ..

avon kullandm bi ara ve memnun kalmadm kalıclğı konusunda .. ama oriflame'e çok güvenyrm ..

Son düzenleme:
şmdi aklma geldi .. yeni bi parfm var volare magnolia pdt onu aldm gerçktn çok kalıcı .. zaten çevreden volare'nin başka kokuları da kalıcı diye duymştm ..

koku olarak EDP veya PDT olmasına dikkat et bunlar daha kalıcı EDT'ye göre .. aklında bulunsun

benimde siparişlerim geldi.Şimdiye kadar denediklerim ve memnun kaldıklarım
-3 renkli kapatıcı kit (kırmızı sivilce izlerini oldukça güzel kapattı ve üstüne fondöten geçtiğimde belli olmadı yeşilliği)
-triple cor ruj bendeki nude rengi (çok doğal duran bir rengi var gerçek nude buna derim ben )
-g. gold makyaj bazı (sevillanın makyaj bazından çok daha kaliteli ki o 30 tl civarıydı)
-vanilya tender care (çok şirin ve muhteşem bir kokusu var çok güzel yumuşatıyor)
-oksijenli yüz spreyi (nemlendirici sürdükten sonra sıkıp bekliyorum makyaja öyle geçiyorum. sanırım parfüm var içinde o yüzden bende eksi aldı )
-mango ve yoğurt özlü duj jelinede bayıldım
memnun kalmadığım ürünü ametist (mor şişedeki ) edt kokusu hiç hoşuma gitmedi hacı misi gibi bana gıcıklık olsun diyede çıkmadı bütün gün üstümden

petal quatz kesinlikle çok kalıcı bir parfüm

kızçelerim oriflame kullanan bebişler hele bakın
var mıdır oriflame'de şöyle şeker gibi tadı olan aynı zaman da harika kokan bi lipgloss???
O yemekten dudağımda kalmayan lıpgloss u kaldırdılar. Şimdi onun yerine vişneli lipbalm kullanıyorum oda güzel.

merhabaaa bana biraz tatlı kokan bir oriflame erkek parfümü önerir misinizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…