Oriflame

kızlar ben oriflamenin beauty revolation maskarasını şiddetle tavsiye ederim. arkadaşım almıştı yeşilinden. bir kez kullandım hemen sipariş verdim. incecik bir fırçası var. ama çok etkili. avon rimelleri gibi döküntü yapmıyor. bozulmuyor. kipriklerinizi ilk sürdüğünüz gibi saatlerce muhafaza edebiliyor. ben kolay kolay rimel beğenmem ama beğenincede asla vazgeçmem.

arkadaşlar hep satıyorum hem kullanıyorum giordani gold un nerdeyse bütün ürünlerini aldım çok memnunum kesnlikle tavsiye ediyorum :)

rimelleri
rujları
kremleri süper çok memnunum ama
şampuanları duş jelleri veee dee özellikleri parfümleri tam bir fiyasko!!!!

arkadaşlar hep satıyorum hem kullanıyorum giordani gold un nerdeyse bütün ürünlerini aldım çok memnunum kesnlikle tavsiye ediyorum :)

merhaba.. nısan katalogunda gıordani dortlu far ındırıme gırmıs,su ıslak kuru kullanılabılen.. tavsıye eder mısınız?

kızlar oriflamenin göz makyajı temzileme ürünü varmı hangisi

Oriflame Beauty Suya Dayanıklı Makyaj Temizleyici
Dudak ve göz makyajı için çift fazlı suya dayanıklı makyaj temizleyici, eyebright içeren yatıştırıcı formülü ile göz altı çizgilerinin görünümünü hafifletir. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. 100 ml.

rimelleri harika kullandığım diğer marka rimeller gözümü çok fazla yakıyordu gece gözümü kapatamıyodum. ama şuan giordani white gold rimelini kullanıyorum muhteşem gözlerimi yakmıyor ve silmeyi unutup yatnca bile akmıyor grçktn harika bi rimel

giordani nin rimellerini almak için düşünmeye bile gerek yok profesyonel bir göz makyajın için en ideali o ama biraz daha uygun fiyatlı olsun diyorsanız oriflame beauty wonder lash öneririm. 1 yıldır bu işin içindeyim şikayetini aldığım hiç bir ürünü olmadı özellikle cilt bakım ürünlerinde her türlü yardımcı olabilirim

Ben de bi rimeli var o plastik gibi olan ucu. Çok kötü bi rimel, hep kirpiklerim birbirine yapışıyo. Zaten hediyeydi...

Merhaba kızlar..
Bu ay ki katalogda:
-Giordani Gold Makyaj Bazı
-Beauty Kapatıcı Kit
-Beauty Aydınlatıcı Kit
-Beauty Makyaj Bazı
-Beauty Triple Core Kalpli Ruj (Love Nude)
-Tender Care Vanilya Balm
-Optimals Oxygen Boost Yüz spreyi

Almayı düşünüyorum...Bu ürünleri kullanan ya da bilgisi olan var mı acaba ?

orifleme den aldığım hiçbir üründen memnun kalmadım.Rujları katalogtaki renklerle alakasız, indirimdeki parfümleri kalıcı değil, aldığım her şey dayanıksız çıktı.Annem ablam ve ben 2 şer tane ruj almıştık hepimizin rujlarının mekanizması bozuk çıktı rujlar ziyan oldu.

katılıyorum kanmayın almayın gidin 10 20 tl fazla verin kaliteli markaları kullanın max,mac,maybelline, loreal gibi

valla ben oriflame kullandım pahalı markalarda kullandım ama oriflame da en az onlar kadar iyi bence ürünleri bana göre çok orjinal

bu parfümünü kullandım .. aynı cappy ramazan şerbeti gibi kokuyo .. çok güzeldi ..

very me rujlarını kullandım çok memnun kaldım (rock star pink , sweet plum)..
yine very me ikili göz kalemlerni kullandm ve devam edyrm kullanmaya da .. çok memnunum ..

çok hafif fondöten ve kalıcı ..

parlamaya sonn ..

göz altı kapatıcısı harika kullanmaya devam edyrm hepsini ..

hafif renk veren pırıltılı nemlendirici .. şeftali kokulu ..

divine sensual edp ve divine edt .. kokuları harika ve kalıcı .. özellikle sensual yani kırmızı olanın ..

yine harika ve çok kalıcı..

harika bi ruj bakım parlatma ve matlık 3ü 1 arada ..

küçük ama etkili .. süper yumuşaklık..

çok etkili kapatıcı ..

süper bi cilt temizliği

ve daha neler neler kullanıyrm .. oriflame' e güvenim sonsuzzz .. her şeyiyle mükemmel ..

cnm koku olarak fire diye kırmızı renkli bi parfümü var onu kulanmıştım ama çbk uçuyodu parfüm olarak oriflame ve avonda kalıcılık yok bence:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…