- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
cnm normalde avon oriflime tarzı ürünleri almıyorum çünkü denemeden içim rahat etmiyorrr ..akrabamız satıyor makyaj yaptıgımı bildigi için sürekli bşyler satmaya çalışıyor kırmamak için alıyorum..şeftalili duş jeli aldım onu begendimm ,bi alana bi bedava ruj vardı ondan aldım mesela bi rengi çok güzelken diger rengini sürdüm hiç ama hiç katoloktaki gibi deildi belli bile olmadıı..krem aldımm küçüçükk fondotende öle kulanmaya kıyamıyorum zaten özel günlerde onu kulanıyorum normalde kozmetikçiden aldıgımı kulanıyourm:)eşime parfüm aldım şu altı üstü siyah diktörgen ortası turuncu olan varya ondan aldım ama o neee minnacıkkk 1 haftada bitirdi eşimmm .göz kaleminden memnunum dışı mavi lacivert giib olan varyaaa siyah göz kalemii,bide iki tarafı renkli kalem aldım oda iyi..çift taraflııı volume adı heralde maskara aldımm o da güzel bitarafı ince bitarafı kalın.yani bidaha almamayı düşünüyorum çok ısrar ederse duş jeli göz kalemi tarzında bşyler alcamm..bu dediklerimi son 4 ay içinde aldımm ve sparişten bi ay sonra elime geçti en erken 20 gün sonra aldım inan..tester olayı yok meselaaa onada ayrı para verdigi için almıyor aldıgı kişi ondannnn güvenemiyorum dha..ama genel olarak avondan daha iyi oldugu kesinn sadece gramları boyutları çok küçük:)
anladım tatlım iyi yinede hiç memnun olmamış değilsin beğendiklerin var sevindim eğer alacağın bişey olursa ya bu topikten yada diğer topikten yaz bize,kullananlar bilenler sana cvp yazarlar
bugün siparişlerim geldi işte resimleri
Eki Görüntüle 174546 çocuk diş macununu oğlum için aldım yarın deneyeceğiz ,
very me renkli nemlendiriciyi kendim için aldım bakalım nasıl olacak elime sürdüm simli hoşuma gitti
res,mdeki diğer ürünler müşterilerimin inşallah beğenirler parfümler de güzel kokuyor
Eki Görüntüle 174548 bunlarda müşterilerimin even out leke kreminin işe yarayıp yaramayacağını çok merak ediyorum aranızda güneş çilleri için kullanan var mı acaba
Eki Görüntüle 174549 north for men leride canım kocacım için aldım doğum gününde hediye olarak vericem
güle güle kullan tatlımmm hadi bakalım şu parfümler nsl kokuyo onu merak ettim bide essentialsın yeni ürünün kokusu nsl? ayyy kokulara mı taktım ne bide ben şeyi düşünüyodum gerçi nisanı verdim yine sipariş vermemde, aromabliss parfümler nsldır kokuları acaba?