Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ürünlerim geldiği gibi hemen buraya koydum.dolayısıyla hiçbiri için yorum yapamayacağım.bu ay alacak pek birşey yoktu.fakat optimals krem ve çanta-cüzdan ikilisi için sipariş vermeye değer
arkadaşlar ürünlerim geldiği gibi hemen buraya koydum.dolayısıyla hiçbiri için yorum yapamayacağım.bu ay alacak pek birşey yoktu.fakat optimals krem ve çanta-cüzdan ikilisi için sipariş vermeye değer
canım giordani gold pudra fırçası nsl gzl mi ? bende sipariş verdimde
Bende daha sipariş vermedim sabırsızlanıyorum ama :)
aldığın çantayı güle güle kullan cnm bende beyenmiştim onu çok ve şu makyaj kitiyle alakalı yorumlarını da kullandıkça yazarsın cnm onuda çok merak ediyorum
güle güle kullan ürünlerini
evet canım çok güzel.gg yani.buram buram kalite kokuyor :82:
Eki Görüntüle 173948
Eki Görüntüle 173949
şimdik gelelim benimkilereeee
öncedende yazdığım gibi baştaki feetup ve silk&beauty benim hazineme dahil olucak
rimeller siyah ve mavi renkte,mavide güvenlik bandı olduğu için açamadım ama fırçasını gördüğüm kadarıyla bi tarafı neredeyse yok denecek kadar kısa,diğer tarafıysa böyle nsl anlatsam biraz oval kesilmiş sanırım kirpiklerin sağ ve sol tarafına daha rahat ulaşabilmek için
onun dışında rockstar pink rujumuz var ve son olarakta 3tane şu yeni çıkan ışığı yansıtan bol simli parlatıcılardan renkleri soldaki red ovation,sağdakiyse soft pink..şimdilik benden bu kadar hatunlar
dipnot= şu tüy azaltıcı losyonu özel bölgedede kullandım yani sadece üstlerinde,sanki işe yaradı çünkü seyrek çıktı ordaki tüyler yani ben bu losyonuuu sevdiiiimmmmmm:13::13:
çok güzeller canım bende mayısta alıcam tüy azaltıcıyı merak ediyorum
ürünleri güzel ama çok küçükler şişe içinde fondoten istettimm minnacık bir şişede geldi inanamadım aklım avonun şişerine gidiyo kocaman oluyorlar..kremleri küçücük oluyo..satıcı kız şişesi küçük ama bi sıkmayla tüm yüzüne yeter dedii tmm yetiyor ama avondan yada bujiteriden aldıklarımda yetiyor..bidaha almam valla ..sipariş edip gelmesini bekleyene kdr 1 ay geçiyo nerdeyse onun yerine gider kafama göre dener alırım kozmetikçilerden:)
kısacası ürünleri kötü deil ama çokta iyi deill
tatlım fond. standart 30mldr öncelikle bunu söyleyeyim..kremler derken hangilerinden bahsediyosun mesela? ki eğer katalogları dikkatli incelerseniz her ürünün kaç ml olduğuna dair bilgileri yazar,göz kalemi de dahil... onun dışında siparişten dert yanmışsınz,ürünü kimden alacaksanız yani danışman ne zmn sipariş verirse o zmna elinize geçer. ki kimileri ay sonu kimileride ay girer girmez sipariş verir tercih meselesi