- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç beğenmiyorum ürünlerini.özellikle makyaj malzemelerini hiç tavsiye etmem.el kremleri idare eder.onun dışında bence bi özelliği yok bu markanın
yillar once ustunde gul resmi olan gul kokulu bi parfumu vardi ince uzun bi sise..kalkti heralde cok aramistim ondan keske bulabilsem(((((((
ben oriflame pek kullanmasamda paraya ihtiyacı olan bir arkadaşımdan alıyorum arada birşeyler
giordani göz altı kapatıcısı var stik değil kremsi gerçekten güzel bence
birde bir kaç ruj aldım kaliteli olandan ama ucuz olanlardan değil gerçekten yumuşak falan
kötü oldugunu düşünmüyorum o kadarda
hiç beğenmiyorum ürünlerini.özellikle makyaj malzemelerini hiç tavsiye etmem.el kremleri idare eder.onun dışında bence bi özelliği yok bu markanın
ben oriflame pek kullanmasamda paraya ihtiyacı olan bir arkadaşımdan alıyorum arada birşeyler
giordani göz altı kapatıcısı var stik değil kremsi gerçekten güzel bence
birde bir kaç ruj aldım kaliteli olandan ama ucuz olanlardan değil gerçekten yumuşak falan
kötü oldugunu düşünmüyorum o kadarda
yorumlarınızı lütfen şu başlık altında belirtiniz.burada sadece resimli ürün tanıtımı yapılmaktadır.!!!
ya bi tane sivilecler için kapatıcı var likit 15 20 ml bişey heralde kullannalr nasıl kapatıcışığı felan
bu herhalde tam olarak bilmiyorum katalogta görmüştüm saol cnm ama temsili resmini değilde elinde olan biri renk tonun sürüldüğünde nasıl bir etki yarattığını fotoğrfnı çekip buraya yüklermi diye sormuştum canımcım eğer mevcutsa çekebilrmisn
yeşil rimelleri bende kullandım. Renkli rimellere çok hevesim var. Normal sürdüğünde renk konusunda fark edilmiyor. Yazın güneşli havalarda kullanmak daha iyi çünkü güneşe çıktığında renk belli oluyor ciddi anlamda. Yazın okulda sürüyordum sınıfta farketmiyorlar ama bahçeye çıktığımda herkes farkediyordu...
en kısa zamanda ürünleri sipariş etmek gerekiyor başlık canlansın biraz heyecanla bekliyorum ürünleri siperiş etmeyi hemen çekip koyucam resimleri
evet arkadaşlar sayfamız çok ölü.canlandıralım biraz.ilk gün siparişlerimi verdim hemen.bir kaç güne kalmaz da yüklerim :)
bu renk acıcı bi losyon war hem yağlı ciltler icin hemde kuru cilt için onu kullanan war mı????
adına baktım essentials fairness lotion:)