Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

Universite yıllarımda cok kullanmıştım ama bosuna.hic bir ise yaramıyorlar.bosuna para tuzağı.
Ama kullanan arkadaslara saygım sonsuz tabii

Universite yıllarımda cok kullanmıştım ama bosuna.hic bir ise yaramıyorlar.bosuna para tuzağı.
Ama kullanan arkadaslara saygım sonsuz tabii

bende bi ara avonun müptelasıydım iyi kazandırdım onlara ama epeydir alamıyorum beğendiğim uygun fiyatlı 2 3ürün var alırsam onları alırım..ama dediğin doğru hepsi para tuzağı aslında genç yaştada çok kremdimakyajdı bunlara düşmemek lazım sonra 30 35 demeden pörsüyebiliriz :90::90:

Arkadasım feminelle jeli ve kremi kullanmamanızı tavsiye ediyorum.o urunler yüzünden yıllarca sebepsiz mantar hastalığı yaşayan İnsan biliyorum bunlardan biride ben!!

canım benim tanıdığım bir çok kişi kullanıyor ve çokta memnunlar. bende dün kullandım ve etkisi gayet güzel. o mesajı kopyalama yaptımda o yüzden kullanmadım yazıyor orada. belki senin tenine yaramamıştır.

Ben de kullanırken cok hoşuma gidiyordu.
Hem avon hem oriflame kullandım.
Ve sonrasında cok kötü vajinal mantar oldum. Benimle aynı seyleri paylaşan bir cok insan var.
Bekarken de kullanıyordum evlendikten sonra da kullandım.eger bu tarz bı rahatsızlık gelişirse bilinki ondandir.
Kaşıntı, yanma, kizariklik,akıntı vs vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar görüyorumki avonla oriflame ı karşılaştırmak gibi birşeye girişmişsiniz. kesinlikle oriflame. satıcısı olduğumdan falan değil. çünkü avonda kullandım özellikle cilt ürünlerinden hiç memnun kalmamıştım parfümleri güzeldi ama kalıcı değildi yinede üyeyim diye alıyordum. şuanda kendime aldığım parfümleri oriflamedan almak için girdim bu işe gayet kalıcı ve resimde gördüğün bütün ürünleri kullanmak için aldım. çevremde daha önce kullanıp memnun kalanda çok olduğu için hgarantisini verebilirim. bir kere avon gibi sadece tarım bakanlığı onayı değil sağlık bakanlığı onayıda var. üstelik hayvanlar üzerinde denenmemiş oluşu doğal içerikli olması çok dikkatimi çekmişti. daha önce amway de kullandım tamamen organik diyerekten. ama inan bana ondan daha iyi :)

birde bir arkadaşımız dikkatimi çekti banada burda yazan bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızada oriflame ı kötüler gibi konuşmuş ürünlerin içeriği hakkında doğallığı yada etkileri hakkında bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. o yüzden böyle şeylere girişmesine gerek yok bence. şunu kullanma bunu kullanma demek yerine yorumsuz kalması daha mantıklı gibi.

ben akıntı sorunuyla gittim doktora daha önce ve bana önerdiği iki ürün vardı oriflame ve amway sırf bu yüzden annem amway e üye oldu o yüzden söylüyorum senn cildinle ilgili olabilecek bir sorun. herkeste aynı etkiyi göstermez çünkü. avon un genital bölge temizleyicisini müşterim istese dahi sipariş etmezdim kesinlikle. çünkü ciltle birebir temizlik amaçlı temas eden ürünlerini sevmiyorum.

Tamam affedersiniz .daha yorum yapmıyorum.iyi geceler...

canım karşılaştırmaya filan girmedik zaten ikiside aynı şeyler 3aşağı 5yukarı..yaderle bizim daha önceden muhabbetimiz var ve o da beni uyardı hepsi bu..bu arada bu tip kozmetik markalarının ürünleri herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef..bana iyi gelen bişi başkasını mahvediyor..ama bööle bi yönlendirme içinde olmalıyız hiç kullanmayan biri bi ton para dökeceğine burdan bi değerlendirir ona göre alır en azından 10kişi olumlu 1 kişi olumsuzsa denemeye değer dersin ama tersiyse sende olumsuz düşünürsün..bide böle topiklerin ben bu şekilde kullanılması gerektiğini düşünüyorum başka türlü zor yani..nacizane..

ooo yader nettin canım yaa gece gece kendime geldim valla :90::90:
e öleyse sölemek lazım ama napcez yani :)

Ya ben de eskiden hem a..n hem de o......e kullandım hatta donem donem temsilci oldum.ama tecrübe ettim ki boşşş isler yani napiyim.ayrica varolana yok diyemem!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar oriflame dan pudra şiparişi verdim kullanan varmı memnunmusunuz?

Oriflame Beauty Matte Control Sıkıştırılmış Pudra verdim

rujlarını çok beğeniyorum yumuşacık yapıyor nemlendirme özelliğide çok iyi

ama pudrası nasıl merak ediyorum çok fazla pudra kullanmam ama işallah cildime zarar vermez.

bugün oriflame paradise aldım , önceden katalogta deneyip beğenmiştim. güzel bir koku. kadında giordani white gold da vardı, ama kokusunu bilmiyorum severim gibime geliyor, ne dersiniz hangisi daha güzeldir? yarına değiştirsem mi? paradise da güzel gerçi ama, diğeri daha hoşsa yol yakınken değiştiririm ?

giordani white gold mükemmelllllllllllllll bir kokuuuuuuu
ama paradise ta harikaaaaaaaaaaaaaa
dancing lady hypnotic night şahaneeeeeeee
enigma süperr
ne diyimki

ayrım yapamadım

e ama sen de hiç yardımcı olmuyosun ki canım

edp yazan parfümler kalıcı oluyor katalogtaki parfümlerin kodlarında yazması lazım
edt ler hafif sevenler için ideal

bu yazdıklarımın içinde hatırladığım kadarıyla paradise ve enigma ve giordani white gold EDP olması lazım

bİRAZDA OLSA YARDIMCI OLUR MU BU BİLGİ SİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…