Şimdi burdan birseyler yazarsam afaroz oluruz sonra
ayyy ne biliim yaa daha önce hiç kullanmadım bugünde bu ürünlerden birini ark önerince bakayım dedim :26:kötü mü gerçekten..sen ne önerirsin canım aslında direk hindistancevizi yağı alsam daha iyi olucakama tavsiyen var mı bilmek istiyorum :))
Universite yıllarımda cok kullanmıştım ama bosuna.hic bir ise yaramıyorlar.bosuna para tuzağı.
Ama kullanan arkadaslara saygım sonsuz tabii
Arkadasım feminelle jeli ve kremi kullanmamanızı tavsiye ediyorum.o urunler yüzünden yıllarca sebepsiz mantar hastalığı yaşayan İnsan biliyorum bunlardan biride ben!!
canım benim tanıdığım bir çok kişi kullanıyor ve çokta memnunlar. bende dün kullandım ve etkisi gayet güzel. o mesajı kopyalama yaptımda o yüzden kullanmadım yazıyor orada. belki senin tenine yaramamıştır.
Ben de kullanırken cok hoşuma gidiyordu.
Hem avon hem oriflame kullandım.
Ve sonrasında cok kötü vajinal mantar oldum. Benimle aynı seyleri paylaşan bir cok insan var.
Bekarken de kullanıyordum evlendikten sonra da kullandım.eger bu tarz bı rahatsızlık gelişirse bilinki ondandir.
Kaşıntı, yanma, kizariklik,akıntı vs vs...
kızlar görüyorumki avonla oriflame ı karşılaştırmak gibi birşeye girişmişsiniz. kesinlikle oriflame. satıcısı olduğumdan falan değil. çünkü avonda kullandım özellikle cilt ürünlerinden hiç memnun kalmamıştım parfümleri güzeldi ama kalıcı değildi yinede üyeyim diye alıyordum. şuanda kendime aldığım parfümleri oriflamedan almak için girdim bu işe gayet kalıcı ve resimde gördüğün bütün ürünleri kullanmak için aldım. çevremde daha önce kullanıp memnun kalanda çok olduğu için hgarantisini verebilirim. bir kere avon gibi sadece tarım bakanlığı onayı değil sağlık bakanlığı onayıda var. üstelik hayvanlar üzerinde denenmemiş oluşu doğal içerikli olması çok dikkatimi çekmişti. daha önce amway de kullandım tamamen organik diyerekten. ama inan bana ondan daha iyi :)
birde bir arkadaşımız dikkatimi çekti banada burda yazan bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızada oriflame ı kötüler gibi konuşmuş ürünlerin içeriği hakkında doğallığı yada etkileri hakkında bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. o yüzden böyle şeylere girişmesine gerek yok bence. şunu kullanma bunu kullanma demek yerine yorumsuz kalması daha mantıklı gibi.
kızlar görüyorumki avonla oriflame ı karşılaştırmak gibi birşeye girişmişsiniz. kesinlikle oriflame. satıcısı olduğumdan falan değil. çünkü avonda kullandım özellikle cilt ürünlerinden hiç memnun kalmamıştım parfümleri güzeldi ama kalıcı değildi yinede üyeyim diye alıyordum. şuanda kendime aldığım parfümleri oriflamedan almak için girdim bu işe gayet kalıcı ve resimde gördüğün bütün ürünleri kullanmak için aldım. çevremde daha önce kullanıp memnun kalanda çok olduğu için hgarantisini verebilirim. bir kere avon gibi sadece tarım bakanlığı onayı değil sağlık bakanlığı onayıda var. üstelik hayvanlar üzerinde denenmemiş oluşu doğal içerikli olması çok dikkatimi çekmişti. daha önce amway de kullandım tamamen organik diyerekten. ama inan bana ondan daha iyi :)
birde bir arkadaşımız dikkatimi çekti banada burda yazan bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızada oriflame ı kötüler gibi konuşmuş ürünlerin içeriği hakkında doğallığı yada etkileri hakkında bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum. o yüzden böyle şeylere girişmesine gerek yok bence. şunu kullanma bunu kullanma demek yerine yorumsuz kalması daha mantıklı gibi.
Daha yorum yapmiycam dedim ama dayanamadım.
Oriflame maalesef ki hayvan deneyi yapıyor...
ooo yader nettin canım yaa gece gece kendime geldim valla :90::90:
e öleyse sölemek lazım ama napcez yani :)
Daha yorum yapmiycam dedim ama dayanamadım.
Oriflame maalesef ki hayvan deneyi yapıyor...
kızlar oriflame dan pudra şiparişi verdim kullanan varmı memnunmusunuz?
bugün oriflame paradise aldım , önceden katalogta deneyip beğenmiştim. güzel bir koku. kadında giordani white gold da vardı, ama kokusunu bilmiyorum severim gibime geliyor, ne dersiniz hangisi daha güzeldir? yarına değiştirsem mi? paradise da güzel gerçi ama, diğeri daha hoşsa yol yakınken değiştiririm ?
giordani white gold mükemmelllllllllllllll bir kokuuuuuuu
ama paradise ta harikaaaaaaaaaaaaaa
dancing lady hypnotic night şahaneeeeeeee
enigma süperr
ne diyimki
ayrım yapamadım
e ama sen de hiç yardımcı olmuyosun ki canım