Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

kızlar ürünlerim geldi fotoyu ekleyeyimde azcık renklendirelim şu syfyıı :KK3::KK3:
$DSC01690.jpg
$DSC01691.jpg

şimdik başlayalım ürünlerimizi saymaya, yukarsa sağ ve soldakiler 150mllik el kremlerinden,bunları seviyorum nemlendirmeside iyi daha ne olsunn:KK16:
hemen kremlerin yanlarındakiler pure skin yüz temizleme jeli yeni aldığımdan pek etkisini şimdilik bilmiyorum ama beğenirsem mayıstaki pure skin ürünlerini de alırım büyük ihtimalle:KK55:
pureskinlerin ortasında amber elixir var tam 2 tane.. kokusuna bayıldımmm,kolumu sabunladığım halde koku çıkmadı hatta şimdide kokladım hala koku duruyo:KK12::KK12::KK12::KK12:
alt kısımdaki parfümleri sayalım şimdide,kendimize göre soldan başlıyorum :
s8 kokusunu pek beğenmedm çok keskin geldi ama eminim esmer erkeklere fln gider bu koku:KK8:
misso pembesi var yanında, oda arkadaşımın siparişi olduğundan kokusuna açıp bakmadım henüz:KK9:
moon kokuya bayıldımmm güzel ferah bi koku ama güzellll yani anlatamıyooruummm:KK16::KK16::KK16:
eclipse en korktuğum parfümdü çünkü pembe olan ambalajlar genelde tatlı şekerli kokular olur fakat bu hiçte öyle değil öyle olmadığı gibide çokkk güzel ve nefis bi koku diyebilirim hiç böyle çıkmasını ummuyodum itiraf edeyim :KK1::KK1::KK1:
sun en çok bunu beğenirim sandım ama açıkçası çok beğendiğimde söylenemez ama yinede sıkılmıcak bi koku değil ehh idare eder kıvamında:KK34::KK31:
s8'in üstünde karamelli olan balm varrr koliyi alınca ilk onu açtım baktımmm ohhhh misss gibi karamel kokuyooo ki bayıılııırımm kokusunaaaaaa:KK9::KK52::KK52:
misso'nun önünde powershine rujlardan var renkleri böyle pek belli olmamış ama söyleyeyim, bize göre solda olan trendy berry, sağdakide gold touch.. gold touch'ı kendime aldığım için yorum yapayım, nude renklerinde ve içinde altın ışıltılar olan bi ruj,altın renklerinden hoşlanan varsa beğenebilir:13::KK16:

benden bu kadarrr sıra sizde kızlarrrrr:KK34::KK76::KK31:

kızlar ürünlerim geldi fotoyu ekleyeyimde azcık renklendirelim şu syfyıı :KK3::KK3:
Eki Görüntüle 405217
Eki Görüntüle 405218

şimdik başlayalım ürünlerimizi saymaya, yukarsa sağ ve soldakiler 150mllik el kremlerinden,bunları seviyorum nemlendirmeside iyi daha ne olsunn:KK16:
hemen kremlerin yanlarındakiler pure skin yüz temizleme jeli yeni aldığımdan pek etkisini şimdilik bilmiyorum ama beğenirsem mayıstaki pure skin ürünlerini de alırım büyük ihtimalle:KK55:
pureskinlerin ortasında amber elixir var tam 2 tane.. kokusuna bayıldımmm,kolumu sabunladığım halde koku çıkmadı hatta şimdide kokladım hala koku duruyo:KK12::KK12::KK12::KK12:
alt kısımdaki parfümleri sayalım şimdide,kendimize göre soldan başlıyorum :
s8 kokusunu pek beğenmedm çok keskin geldi ama eminim esmer erkeklere fln gider bu koku:KK8:
misso pembesi var yanında, oda arkadaşımın siparişi olduğundan kokusuna açıp bakmadım henüz:KK9:
moon kokuya bayıldımmm güzel ferah bi koku ama güzellll yani anlatamıyooruummm:KK16::KK16::KK16:
eclipse en korktuğum parfümdü çünkü pembe olan ambalajlar genelde tatlı şekerli kokular olur fakat bu hiçte öyle değil öyle olmadığı gibide çokkk güzel ve nefis bi koku diyebilirim hiç böyle çıkmasını ummuyodum itiraf edeyim :KK1::KK1::KK1:
sun en çok bunu beğenirim sandım ama açıkçası çok beğendiğimde söylenemez ama yinede sıkılmıcak bi koku değil ehh idare eder kıvamında:KK34::KK31:
s8'in üstünde karamelli olan balm varrr koliyi alınca ilk onu açtım baktımmm ohhhh misss gibi karamel kokuyooo ki bayıılııırımm kokusunaaaaaa:KK9::KK52::KK52:
misso'nun önünde powershine rujlardan var renkleri böyle pek belli olmamış ama söyleyeyim, bize göre solda olan trendy berry, sağdakide gold touch.. gold touch'ı kendime aldığım için yorum yapayım, nude renklerinde ve içinde altın ışıltılar olan bi ruj,altın renklerinden hoşlanan varsa beğenebilir:13::KK16:

benden bu kadarrr sıra sizde kızlarrrrr:KK34::KK76::KK31:

ürünlerin çok güzel iyi günlerde kullan tatlım:KK54:

canım tonikten memnunum güzel temizliyor...Makyajımı temizledikten sonra yüzümü siliyorum hala kir çıkıo demekki etkili bi tonik :) ama siyah noktalar üzerinde henüz bi etkisini göremedim umarım zamanla görürüm..Ama evet alınabilir bence fiyatına göre oldukça iyi...Gözenekleri sıkılaştırma konusunda etkili mi bilmiorum tatlım gözeneklerim yok benim ama olabilir sonuçta tonik bu görevi görür..Zaten açılan gözenekler arasında kir biriktiği için gözenekler genişler o kirleri temizlersek birikmez ve küçülür diye düşünüyorum...

canım dediğiniz tonik pure skin mi?

oriflame essential günlük yıkama jeli gece krei gunduz kremi meyveli maske
oriflame tum yuz makyaj temizleyıcı, göz makyajı temizleyıcı duş jeli banyo yaği
elvie white magic edt roll on volare edt
optimals göz kremi vücut krremi tum cıltler için tonik sac jölesi limonlu enerjı veren sampuann

Eklentiler

• $IMAG0616.jpg
    $IMAG0616.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMAG0617.jpg
    $IMAG0617.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMAG0619.jpg
    $IMAG0619.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMAG0618.jpg
    $IMAG0618.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 74
yukarıdan asagı doğru very me kahvaerngi göz kalemi
sıyah eye lıner
seftalili parlatıcı
pembe kremsi göz farı
sıyah beaUTY studıo artist eye liner
very me gri rimel
very me yesil rimel
dudak parlatıcı
pembe kremsi göz farı
orıflame endless maskara siyah
kahverengi cıft taraklı maskara

Eklentiler

• $IMAG0620.jpg
    $IMAG0620.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 75
goz için urunler
göz makyajı temizleyici
optimals gormek ınanmaktır göz kremi
kırısıklık sarkma ve torbalara karsı göz altı bantlari

Eklentiler

• $IMAG0624.jpg
    $IMAG0624.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 78
vee benim sıvılcelere lekelere sıyah noktalara yaglı problrmlı cıltlere göre favori urunlerim pure skın serisi
nemlendırıcı
sıyah nokta maskesi
derinlemesine ekılı jel
yuz yıkama jeli
tonıkk

Eklentiler

• $ýmag0625.jpg
    $ýmag0625.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 83
parfum numune setı
tırnak susleme pulları
pure colour pretty pınk ruj
nar cıcegi oje

Eklentiler

• $IMAG0626.jpg
    $IMAG0626.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 946
yukarıdan asagı doğru very me kahvaerngi göz kalemi
sıyah eye lıner
seftalili parlatıcı
pembe kremsi göz farı
sıyah beaUTY studıo artist eye liner
very me gri rimel
very me yesil rimel
dudak parlatıcı
pembe kremsi göz farı
orıflame endless maskara siyah
kahverengi cıft taraklı maskara

Güle güle kullanın rica etsem yeşil very me rimeli, sürdüğünüz zaman fotoğraf koyarmısınız merak ediyorumda :KK30:

Kızlar merhaba, Bioclinic serisini kullanan varmı aranızda? Yeni katalogta çıkacak olan sivilce lekelerine karşı kremini kullanmayı düşünüyorum ama serisi hakkında bilgi bulamadım. Daha önce kullanan yada duyan bilen varmı??? :KK43:

Güle güle kullanın rica etsem yeşil very me rimeli, sürdüğünüz zaman fotoğraf koyarmısınız merak ediyorumda :KK30:

Canım ben telefondan baglaniyorum her zaman resim yukeyemiyorum ama ilk fırsatta yuklucem. sürünce suruldugu Cok belli oluyo bildiğin agac yeşili gibi yemyesil Cok güzel oluyo uzatıyor kirpigini:)

Kızlar merhaba, Bioclinic serisini kullanan varmı aranızda? Yeni katalogta çıkacak olan sivilce lekelerine karşı kremini kullanmayı düşünüyorum ama serisi hakkında bilgi bulamadım. Daha önce kullanan yada duyan bilen varmı??? :KK43:
Canım bu sayfadan iyice arastirabilirsin,
Oriflame - Doğal İsveç Kozmetikleri
o krem yeni cikacak ama bioclinic guzel bi seridir. Oriflame sayfasından cilt bakım klavuzundanda arastirabilirsin ayrıca bu videoyu da izle derim

YouTube - Broadcast Yourself.

Canım ben telefondan baglaniyorum her zaman resim yukeyemiyorum ama ilk fırsatta yuklucem. sürünce suruldugu Cok belli oluyo bildiğin agac yeşili gibi yemyesil Cok güzel oluyo uzatıyor kirpigini:)

Teşekkür ederim oriflamede başka birtane daha yeşil rimel var o cidden çok kötü o yüzden sormak istedim :21:

oriflame essential günlük yıkama jeli gece krei gunduz kremi meyveli maske
oriflame tum yuz makyaj temizleyıcı, göz makyajı temizleyıcı duş jeli banyo yaği
elvie white magic edt roll on volare edt
optimals göz kremi vücut krremi tum cıltler için tonik sac jölesi limonlu enerjı veren sampuann

Canim bayan parfum numune seti kodu 722071 erkek parfüm numune seti kodu 722072

cnmmm çokk güzeller güle güle kullan hepsiiinii:KK8::KK8::KK8: şu ilk resimde fruit coctail duş jelinin yanında gül ambalajlı bişey var sanırım vücut yağı? onu ne vakit aldın yahu eski bi ürünmü ben ilk kez görüyorumda merak ettim:KK9::KK9: yaaa bide numune setlerini erkek-bayan diye ayırdılar yaa :KK4: önceden karışıkta olsa iyidi, bide artık fiyat listesindede içerikleri yazmıyo netten bakmamız gerekcek illa:KK15: bu arada evt yeşil rimeli bende merak ettim mervecim bende beklemedeyimm:KK31:

X