bunlarda benim ürünlerim.
volare parfumum tanm benim sevdiğim koku. çok kalıcı değil ama gün içinde tazeleyince hoş oluyor ve pafumun ismi ne diye çok soruyorlar. tamamlayıcı ürünleriyle daha güzel oluyor ve daha kalıcılık sağlanıyor.
chiffon kullanmadım denemek için sıktım biraz ama bana göre değil.çok kalıcı da değil sanırım hemen uçtu.100bp yapınca gelmişti.
intese embrace erkek eşim için almıştım ve bende eşimde çok begendik kokusunu iyki almışım üstelik kalıcı da.bildiğimiz erkek kokusu değişik değil ama biz begendik
aqua rhtym göz kontur kremi yeni kullanmaya başladım değişimleri yazarım henüz bir değişiklik yok.
yasemin özlü soyulan maske güzel ama killi olanı da kullanmıştım sanki o daha etkiliydi.yine de güzel ferahlatıyo ve rahatlatıyor.
milk honey el losyonu enn en sevdiğim ürün tekrar tekrar alacagım.hatta bitmeden alacagım stok yapacagımm abarttım.ama çook sevdim yumuşacık yapıyor elleri miisss gibide kokuyor.kızımın ellei okula gidip gelirken bayagı bi kızarıp çatlamıştı bir hafta kullandık eser kalmadı o soğuk çatlaklarından tavsiye ediyorum.
silk cashmere body losyonu da çok güzel banyodan sora kullanıyorum kokusu ve etkisi çok iyi bitiyor diye üzülüyorum tekrar alacagım ürünlerden biri ben çok begendim.
feet up ayak kremlerim de çok güzel hafif çatlaklarım için kullandım başarılı foot scrub olanı önce arındırıp sonra yeşil olanı sürüyorum iyi geldi.
giordani gold mineral teraphy fondoten kapatıcılığı bana yetiyor kullananlar bilir.cildime de uyuyor bundan sonra fondotenim budur.
rimel mavi kargo ürünü olan ben begendim çok mavi durmuyor mavi siyah gibi kullanılabilir bence
ob forever krem göz farı pembe rengi ben severek kullanıyorum ama sanki biraz bulaşıyor gibi ma benim göz kapaklarım yağlı gibi o yüzden de olabilir.
şimdilik bu kadar