Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

sendemi izmirlisin :) ürünlerim öglen geldi kutuyu acmak için sabırsızlandım valla ne yalan diyim.. ama sanki ürünler gozume kücükmüş gibi geldi ilkten ne bileyim resimlerinide cektim müsait bi zaman eklemeye calıscam.. katalogta 3 tane maske vardı limon özlü yasemin özlü ve pıtrak ozlumuydu neydi onu kullanan varmı aranızda? memnunmusunuz ?
bide menekşe özlü 3u bi arada temizleyiciyi kullanan varmı ?:KK1:

evt tatlımmm sen neresindensiin :KK3: kargo geldiğinde eleman gitmeden kutunu açıp kontrol et cnm,eksik fln olmasın, olursa geri yine yollarsn ekstradan kargo parası vermemiş olursun:KK6: onun dışındaaa pıtrak özlü killi maskeyi kullandım, ya bu topikte yada diğer topikte bikaç syf öncesinde yazmıştm yine söyleyeym, eğer cildin karma-yağlıysa killi maskeden memnun kalırsn:nazar: biraz matlaştırma etkisi var.. yeşil çaylı maske var ben ondan pek bişey anlamadm çünkü herhangi bi etkisini göremedm.. menekşe özlü yüz temizleyiciyi değil ama essentialsın pembe e vitaminli olan 3ü1arada temizleyicisini kullandım memnunum.. makyajını flnda çıkarabilirsn ama göz için kullanma nolur nolmaz derim.. göz için ayrıca temizleme losyonlarını kullanabilirsn:KK9: fotolarınıda bekliyooooruuuzzzz:21: güe güle kullaan:KK16:

evt tatlımmm sen neresindensiin :KK3: kargo geldiğinde eleman gitmeden kutunu açıp kontrol et cnm,eksik fln olmasın, olursa geri yine yollarsn ekstradan kargo parası vermemiş olursun:KK6: onun dışındaaa pıtrak özlü killi maskeyi kullandım, ya bu topikte yada diğer topikte bikaç syf öncesinde yazmıştm yine söyleyeym, eğer cildin karma-yağlıysa killi maskeden memnun kalırsn:nazar: biraz matlaştırma etkisi var.. yeşil çaylı maske var ben ondan pek bişey anlamadm çünkü herhangi bi etkisini göremedm.. menekşe özlü yüz temizleyiciyi değil ama essentialsın pembe e vitaminli olan 3ü1arada temizleyicisini kullandım memnunum.. makyajını flnda çıkarabilirsn ama göz için kullanma nolur nolmaz derim.. göz için ayrıca temizleme losyonlarını kullanabilirsn:KK9: fotolarınıda bekliyooooruuuzzzz:21: güe güle kullaan:KK16:

Bornovadayım ben sen ? kargo eksik gelmemiş demek istediğim ürünleri daha büyük boy bekliyodum dikkat etmemişim ml kısımlarına mesela bu maskeler falan. benim cildimde karma killi olanı kullandım iyi geldi. :) :KK16:

Bornovadayım ben sen ? kargo eksik gelmemiş demek istediğim ürünleri daha büyük boy bekliyodum dikkat etmemişim ml kısımlarına mesela bu maskeler falan. benim cildimde karma killi olanı kullandım iyi geldi. :) :KK16:

göztepedeyim bende cnm, eksik olabilir diye hani baştan söyleyeym dedim cnm ona dikkat et diye :KK3: boyutları evt kimisine göre çok küçük geliyo ama yapılcak bişey yok malesef,:nazar: bende aksine çok kocaman ambalajlı şeylerden çok hoşlanmıyorum, o yüzden gramaja çok takılmıyorm açıkçası:KK1::KK1::KK1:

bu çanta ve kemeri satan yada kullanan oldumu aranızda renkleri çok güzel fiyatıda çok çok uygun kemerinle takım son günde 8 mart 2 günü kalmış

Eki Görüntüle 361192

Kemerle çanta gerçekten hoşmuşş..Arkadaşlar far ve ruşları yakın çekim gösterseniz hep bi şeylerin arasında farkedilmiyor..:13:Orifileymi kuaförlerden filan alamaz mıyız?:KK34:Dilimde tüy bitti bi cevaplayın ..

Bazı insanlar benimle uğraşıcaklarına hayırlı işlerle uğraşsalar dünya daha güzel bir yer olurdu di mi?Ama niye şeytanı mutlu etmek lazım...İçindeki gıcığı yenn..:KK52:

Son düzenleme:
Kemerle çanta gerçekten hoşmuşş..Arkadaşlar far ve ruşları yakın çekim gösterseniz hep bi şeylerin arasında farkedilmiyor..:13:Orifileymi kuaförlerden filan alamaz mıyız?:KK34:Dilimde tüy bitti bi cevaplayın ..

Bazı insanlar benimle uğraşıcaklarına hayırlı işlerle uğraşsalar dünya daha güzel bir yer olurdu di mi?Ama niye şeytanı mutlu etmek lazım...İçindeki gıcığı yenn..:KK52:

kuaförlerde olup olmamasını bilemicem ama genelde onlar farklı ürünler kullandıkları için kuaförlerde ben görmedim hatta kuaför danışmanım var ama ürünleri kendi salonunda kullanmıyor daha ucuz ürünler toptan alıyor onlar satış anlamında yapan bulabilirseniz temin edersiniz siz satış danışmanı bulcaksınız bunu yapan kuaförde olabilir ev hanımıda öğretmende

son yazıda biraz abartı olmuş gerek yokdu:KK1::KK1: yardım etmek isdeyen zaten size yazar bilmediği konularda yazı yazmak saçma olur bildiğimiz konuda her zaman herkese destek oluruz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Oriflame Kozmetik ürünleri,danışmanları yani üye olanlar tarafından satılıyor.Siz Google'den veya facebook'tan mutlaka ürünleri temin edeceğiniz bir danışmanı bulursunuz.Hoşça kalın...:80:

kusura bakmayın fakat ben sizin sorunuzu görmedim ki her zmn yorum yazdığım topikleri kontrol etmeme rağmen.. belki başka bi topiğe yazmış olabilirsin.. tabikide kuaförlerdende satan var benim tanıdığım ama her kuaför bu işi yapmıyo biliyosunuz. o yüzden bulabilirseniz eğer sizin adınıza ne mutlu..

KİMSE NEDEN RESİM EKLEMİYOR ARTIK ???

siparişler gitmeden resimleri ekliyim dedim bunlar hep devamlı alınan ürünler özelliklede maskeler kil ve soyulan maske çok güzel royal velvet serisi devamlı kullanıcılarım vardı bu indirimi kaçırırlarmı perfeckt body masaj aleti alet küçük değil tam kararında boyutları ve baya iş görüyor haberiniz olsun discover jel ve sabunu altın fırsatlarda biliyorsunuz nature serisinde limonlu zencefilli ürünün atnısı gibi kokular aynı ve ferahlatıyor insanı vücut pudraları ben çok tercih ediyorum terletmiyor ve daha güzel kokuyor fondotende yazın bile kullanılabilecek hafif ve gözeneklerinizi tıkamayan bir ürün ben bunu yazın sürdüğümde gözeneklerin ilk önce oksijen sayesinde açıldığını görüyorum ve sonra pürüzsüz yapıyor pudrada light rengi olanı oda baya indirimdeydi sensoria deniz gibi kokmak isdiyorsanız mutlaka alın hafif koku sevenler için kaçırılmıcak fırsat resim flaşlı pudra açık renk gibi çıkmış ama buğday tenlilerinde kullanabileceği bir renk

$ürünler.jpg

siparişler gitmeden resimleri ekliyim dedim bunlar hep devamlı alınan ürünler özelliklede maskeler kil ve soyulan maske çok güzel royal velvet serisi devamlı kullanıcılarım vardı bu indirimi kaçırırlarmı perfeckt body masaj aleti alet küçük değil tam kararında boyutları ve baya iş görüyor haberiniz olsun discover jel ve sabunu altın fırsatlarda biliyorsunuz nature serisinde limonlu zencefilli ürünün atnısı gibi kokular aynı ve ferahlatıyor insanı vücut pudraları ben çok tercih ediyorum terletmiyor ve daha güzel kokuyor fondotende yazın bile kullanılabilecek hafif ve gözeneklerinizi tıkamayan bir ürün ben bunu yazın sürdüğümde gözeneklerin ilk önce oksijen sayesinde açıldığını görüyorum ve sonra pürüzsüz yapıyor pudrada light rengi olanı oda baya indirimdeydi sensoria deniz gibi kokmak isdiyorsanız mutlaka alın hafif koku sevenler için kaçırılmıcak fırsat resim flaşlı pudra açık renk gibi çıkmış ama buğday tenlilerinde kullanabileceği bir renk

Eki Görüntüle 378960

çokk güzeller frezyacımm güle güle kullaaan,ben sipariş veremedm bu dönem:KK5::KK5::KK14:

çokk güzeller frezyacımm güle güle kullaaan,ben sipariş veremedm bu dönem:KK5::KK5::KK14:

sağol canım bunlar sipariş bende kendime bişey almadım bu ay 6. katalog süper şimdiden bekliyorum su c vitaminli kremleri:KK1::KK1:

Son düzenleme:
tatlım güle güle kullan dudak parlatıcılarından sağdaki aynı renkler peach melba mı nasıl duruyo dudakta fotoğrafını ekleyebilirmisin çok merak ettiğim bi renkte şimdiden saol

cnm peach melba tarzındaki renklerde parlatıcılar genel itibariyle dudak rengi gibi duruyo sürünce bilgin olsun cnm:KK3:

Son düzenleme:
tatlım güle güle kullan dudak parlatıcılarından sağdaki aynı renkler peach melba mı nasıl duruyo dudakta fotoğrafını ekleyebilirmisin çok merak ettiğim bi renkte şimdiden saol

hepsi aynı renk bende ruj ve parlatıcı hastalıgı var indirimden aldım o üçünü digerlerini belki hediye edebilirim kuzenlerime dıye dusundum.. dudak renginde evet parlak ıslak gorunumlu hos kokulu ben cok seviyorum.. :KK1:

ayyyy neler varkiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK9:

güle güle kullan tatlım yorumlarını bekliyoruzz:nazar::nazar: ojenin rengi güzelmişşşş, sürpriz paket flnmı aldın yavrum? bide neon rujun resmini bide senden bekliyoruzz :KK3:

evet supriz paket aldım çok guzel canlı bi renk.. cesaret ister bence :) ben burdayım diyo rengi..COK GUZEL BENCE..

Rimelden çok çok memnunum cok guzel hacim dolgunluk veriyo.. kirpikleri dolu dolu gösteriyor..

ayak kremini annem için aldım o da memnun yumusacık yapıyor..

makyaj paleti çok pratik hele dudak parlatıcılarının rengi harika... aynası var kocaman..onuda indirimden aldım..

neon ruju her sürdüğümde farklı bi renk cıkıyor neden anlamadım bi gun cok canlı bi renk bi gün soluk bi renk bigün cok koyu gozukuyor anlamadım ama hoşş...

soyulan maske cok hosuma gitti benim.. digerlerine gore.. kesinlikle yağı alıyo ve matlastırıyo yuzu. yani yagdan kaynaklı parlaklıgı alıyor..

duş jelleri harika kokuyorlar daha denemek nasip olmadı ama kokuları bitirdi beni :))

süpriz paketten cıkan traş jeli o da guzel :KK70: teni yumusak yapıyo.. begendim..

ve ufak numune göndermiş oriflame fondoten numunesi inş onuda denicem.. :)

Eki Görüntüle 378960

gule gule kullanin hepsi cok guzel :) fondotenden bende aldim yarin kargom gelcek.umarim rengi koyu gelmez .en acik rengi siparis verdim acaba sizdeki nasil hangi renk ve kalip gibi duruyormu merak ettim

Pure skin serisini aldım bende bakalım konu da açtım zaten bunun hakkında. Insallah faydası olur sivilceli lekeli ve siyah noktalı cildim var yuz temizleme jeli, tonik, krem, derinlemesine etkili leke jeli ve siyah nokta maskesi aldim sonucu cok merak ediyorum ama umutluyum bakalım

yeğenim çok faydasını gördü, inşallah sende görürsün canım, iyi günlerde kullan.

X