- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
sendemi izmirlisin :) ürünlerim öglen geldi kutuyu acmak için sabırsızlandım valla ne yalan diyim.. ama sanki ürünler gozume kücükmüş gibi geldi ilkten ne bileyim resimlerinide cektim müsait bi zaman eklemeye calıscam.. katalogta 3 tane maske vardı limon özlü yasemin özlü ve pıtrak ozlumuydu neydi onu kullanan varmı aranızda? memnunmusunuz ?
bide menekşe özlü 3u bi arada temizleyiciyi kullanan varmı ?
evt tatlımmm sen neresindensiin kargo geldiğinde eleman gitmeden kutunu açıp kontrol et cnm,eksik fln olmasın, olursa geri yine yollarsn ekstradan kargo parası vermemiş olursun onun dışındaaa pıtrak özlü killi maskeyi kullandım, ya bu topikte yada diğer topikte bikaç syf öncesinde yazmıştm yine söyleyeym, eğer cildin karma-yağlıysa killi maskeden memnun kalırsn biraz matlaştırma etkisi var.. yeşil çaylı maske var ben ondan pek bişey anlamadm çünkü herhangi bi etkisini göremedm.. menekşe özlü yüz temizleyiciyi değil ama essentialsın pembe e vitaminli olan 3ü1arada temizleyicisini kullandım memnunum.. makyajını flnda çıkarabilirsn ama göz için kullanma nolur nolmaz derim.. göz için ayrıca temizleme losyonlarını kullanabilirsn fotolarınıda bekliyooooruuuzzzz güe güle kullaan