- 23 Ağustos 2010
- 672
- 9
tenim bugday ten . ve karma bir cilde sahibim. su bazlı br nemlendrcydi dimi bu cnım yapiş yapiş olmuo yani ?.
ya zaten siparişim yok .aliyim de bras ürün olmus olur 100 bp tammlamak istiydum halbuki .gecn ay üye oldumda .su volareli seti 10 liraya alablmek için 100 bpye kndi basıma tammlaybilr myim acaba stok mu yapsam diorum snra satrım belki :26:
canım her ay alıcaksan stok yapma ama bu ay güzel indirimler var 3 lü göz kalemleri fondeten vücut pudrası s8 dancıng lady alternatif olabilir ama kendini zorlama derim ben katalogunu gösder belki satışın olur daha zaman var ama ara sıra giricem hediyelri kaçırmıyım diyosan stok alınabilecek ürünlerde yardımcı olurum kime ne alın dediysem ellerinde kalmadı ekibimin hep sattılar kendi başına 100 bp olaması için parfüm filanda olması gerekir yoksa seni zorlar doldurmak nemlendiricide yapış yapış değil benim cildim 5 dk ya kalmadan emdi doğal bir görüntü oldu bende karma cilde sahibim ama su aralar kurudu sanırım bi ilaç kullanıyordum o kurutmuş olabilir ürünlerime geri dönücem artık