Kokocum katologu inceledim göremedim koymamışlar katologa ama THE BABES'ler müşteri fiyatıyla 19 tl bize daha da düşer bunlar alınabilir bir de paradise baya güzel geldi kokusu
kızlar burası nekadar renksiz böyle hadi canlandıralım biraznihayet salı günü verdiğim siparişim bugün elime geçti işte siparişlerim kızlar.
bunlar müşterilerin siparişleri
Eki Görüntüle 331055
bunlarda benimkiler kızlar..
Eki Görüntüle 331056
Eki Görüntüle 331057
kızlar sürpriz paket sipariş etmiştim içinden çıkanlar şunlar;bir tane koyu mor oje,oriflame beauty colour attraction-golden dust ruj(benim rengim gelmiş şansıma :) ),essentials menekşe özlü yüz kremi,ecollagen kırışıklıklara karşı etkili 4 haftalık yoğun bakım tester ve North For Men Göz Çevresi için Üçlü Etkili Balm tester.
Muse nin kokusunu bukadar güzel beklemiyordum onuda beğendim 1.katalogta 125 bp siparişe hediye olan paketten rimelle birlikte,rimeli çok yoğun değil ama günlük ve hafif kullanmak isteyenler için ideal.her tarafım rimel doldu buarada2.katalogtaki pure colour floral rujun cherry red rengini istedim fakat bu diğer rujlar gibi yoğun değilde günlük dudak renklendirmek için sanki sadece,günlük kullanılabilir..Fire edt annem aldı onuda kokusu aynı burberry weekend,annem seviyordu onu hafif tatlımsı,bunuda beğendi testerden,ama benim kokum kesinlikle değil maskelerin çok methini duydum kaldıki kil maskesinin çok iyi olduğunu biliyorum,onlardan hiç denemeden memnun kalmış gibi içim rahat şuan :) kajal kalemlere gelince kalemden çok çok güzel far oluyor hafifce gözümün üstüne sürmem yeterli günlük ve gece makyajı için gayet güzel bir ürünmüş ondanda fazlasıyla şimdiden memnun kaldım..love me setinden 6 tane hakkım vardı 3 tane aldım,henüz denemedim deniyince yazarım :) swedish spa arındırıcı sabun kullanan komşum vardı güzel olduğunu duydum bakıcaz artık :)
benimkiler bunlar kızlar sizde koyun bakalım neler neler gelmiş,renklensin burası biraz
Eki Görüntüle 331060
uuuuwww güle güle kullan tatlııımm güzel görünüyolar,loves me seti ilk çıktığında arkadaşm almştı,güzel kokuyo bariz papatya kokmuyo demişti
bende ptesi-salı sip.vericem inşş
ilimonn
bırıde benım sorumu cevaplayabılır mı acaba?
teşekkürederim canım,evet loves me seti güzel kokuyor fakat dediğin gibi papatyayla alakasını çözemedim bendeseninkileride merakla bekliyorumm
canım sorunun cevabını şahsen bilemiyorum,direktörlerden yardım almanda fayda var biri çözemesse biri çözer mutlaka,ne kadar olursa olsun fiyat hakkını aramalı insan sen öyle,ben öyle,bi başkası öyle bırakırsa millet malı alır götürür..3.katalogta danışman no.girdikten sonra 2.kataloğun sağ altında hemen görünür sonraki kataloğu inceleyin adı altında.
teşekkürederim canım,evet loves me seti güzel kokuyor fakat dediğin gibi papatyayla alakasını çözemedim bendeseninkileride merakla bekliyorumm
canım sorunun cevabını şahsen bilemiyorum,direktörlerden yardım almanda fayda var biri çözemesse biri çözer mutlaka,ne kadar olursa olsun fiyat hakkını aramalı insan sen öyle,ben öyle,bi başkası öyle bırakırsa millet malı alır götürür..3.katalogta danışman no.girdikten sonra 2.kataloğun sağ altında hemen görünür sonraki kataloğu inceleyin adı altında.
oriflame'den aldığım rujlar:
flaşsız
Eki Görüntüle 331626
flaşlı
Eki Görüntüle 331627
soldan sağa:[/COLOR]
Studio artist 22864 pink nude
Very me lipmania 21260 pink kiss
Pure colour floral 24057 fuchsia red
Wonder colour 22528 pink mayflower
triple kalpli ruj Love nude 22629
Eki Görüntüle 331628
soldan sağa:
flaşsız
Eki Görüntüle 331626
flaşlı
Eki Görüntüle 331627
Eki Görüntüle 331628
soldan sağa:
kızlar burası nekadar renksiz böyle hadi canlandıralım biraznihayet salı günü verdiğim siparişim bugün elime geçti işte siparişlerim kızlar.
bunlar müşterilerin siparişleri
Eki Görüntüle 331055
bunlarda benimkiler kızlar..
Eki Görüntüle 331056
Eki Görüntüle 331057
kızlar sürpriz paket sipariş etmiştim içinden çıkanlar şunlar;bir tane koyu mor oje,oriflame beauty colour attraction-golden dust ruj(benim rengim gelmiş şansıma :) ),essentials menekşe özlü yüz kremi,ecollagen kırışıklıklara karşı etkili 4 haftalık yoğun bakım tester ve North For Men Göz Çevresi için Üçlü Etkili Balm tester.
Muse nin kokusunu bukadar güzel beklemiyordum onuda beğendim 1.katalogta 125 bp siparişe hediye olan paketten rimelle birlikte,rimeli çok yoğun değil ama günlük ve hafif kullanmak isteyenler için ideal.her tarafım rimel doldu buarada2.katalogtaki pure colour floral rujun cherry red rengini istedim fakat bu diğer rujlar gibi yoğun değilde günlük dudak renklendirmek için sanki sadece,günlük kullanılabilir..Fire edt annem aldı onuda kokusu aynı burberry weekend,annem seviyordu onu hafif tatlımsı,bunuda beğendi testerden,ama benim kokum kesinlikle değil maskelerin çok methini duydum kaldıki kil maskesinin çok iyi olduğunu biliyorum,onlardan hiç denemeden memnun kalmış gibi içim rahat şuan :) kajal kalemlere gelince kalemden çok çok güzel far oluyor hafifce gözümün üstüne sürmem yeterli günlük ve gece makyajı için gayet güzel bir ürünmüş ondanda fazlasıyla şimdiden memnun kaldım..love me setinden 6 tane hakkım vardı 3 tane aldım,henüz denemedim deniyince yazarım :) swedish spa arındırıcı sabun kullanan komşum vardı güzel olduğunu duydum bakıcaz artık :)
benimkiler bunlar kızlar sizde koyun bakalım neler neler gelmiş,renklensin burası biraz
Eki Görüntüle 331060
flaşsız
Eki Görüntüle 331626
flaşlı
Eki Görüntüle 331627
Eki Görüntüle 331628
soldan sağa:
sağol kuzum bende bu ay pek bişeey yok, yani kendim için sadece şu essentialsın yüz temizleme jelini almak istiorum o kadar, onun dışında 7,50 da üyelik aidatım var e ben bu ay kazandığmı bunlara vericem gbi:26:
zaten diğer ayın kataloğuna baktım ondada pek bişey alcağm yok ohhh 2 ay cepten ekstra para çıkmıcakk
onu dışında alcaklarım arasında fruit coctail duş jeli8 tane, discover duş jeli 2 tane, 2ruj, 3tane ayak kremi 4,90 olanlardan, 1 tender care var 1 el kremi var şimdilik bu kadar gibi
hmmm onun dışındaaa heh şu loves me setinden bende alıcam hatta onları (sabunların hakkı saklı kalması koşuluyla) duş jeli ve kremi tekli satayım diyorum ya bakalımm
kuzum çok beğendmm,ellerine sağlıık fuchsia redi düşünüyodum iyi oldu bunun sende olmasıpeki kalıcılık ve yapı bakımından nsl floral rujlar? yani mesela kremsi bi yapıdamı kolay sürülüyomu vs gibi
tşk ederim canım denicem mutlaka
ikinizde güle güle kullanın kızlar çok güzeller..sanırım benim şansıma pure colour floralin istediğim rengi gelmedi hayret yani beni bulur zaten böyle şeyler,bu arada 3.katalogtan alacak pek bişey bulamıyorum canımda almak istemiyor nedense
teşekkürler canım :) 3.katalogta evet pek birşey yok bende bulamadım 4.kataloğu bekliyorum merakla
ikinizde güle güle kullanın kızlar çok güzeller..sanırım benim şansıma pure colour floralin istediğim rengi gelmedi hayret yani beni bulur zaten böyle şeyler,bu arada 3.katalogtan alacak pek bişey bulamıyorum canımda almak istemiyor nedense
evet canım 3.katalogta ben hiç bişey bulamadım bı o asansorlu kalemlerı kullandım cok rahat ve guzeller onlardan alıcam bu habere cok sevındım :) bırde ıste gecen katalog vardıya 50 tl alısverıse dancıng layd ve s8 ındırımlı dusunuyorum bakalım bı kactane..evet lovesme setını satabılırsın bence nekadar alabılıyosan al satılır,sabunları cukka yap evet :) yıne baya sıparısın var canım sımdıden gule gule kullan
kesinlikle kalıcı diyebilirim. ama dudağında kuruma-soyulma problemi varsa pek iyi gelmeyebilir. yapısı very me lipmania rujlar kadar kremsi değil.
dudakta duruşunu da göstereyim, renk çok hoşuma gitti benim de.
Eki Görüntüle 331791
Aynen tatlım ben de 4. katologu bekliyorum
sağol kuzum 5tane aldım setten,birini arkadaş istedi ona gitti bile daha elime almadan gitti düşün yanis8 bendede var bi arkadaş istemiş bende verdim biraz önce siparişi, valla 3-4aydır 100puanı zorlada olsa tamamlıyom gel görki millet üye olmak istemiyo :26: çarş. günü alır fotosunu eklerim kızlarrr bu arada inanmıcaksnz amaaa gerçekten kendim için sip.girmedimm bu ay tebrik ediyorum kendiceğizimii sadece loves me setlerinin sabunları bana kalıcak aaa unuttum sadece parfüm num.aldım çoğu parfüm bende yok diye bi dahada bundan sonra almam herhalde num. fln
ne güzel satabiliyosun benim öyle sıcak satış oratamım yok malesef olsa keşkee..üye bende bulamıyorum ya millet patır patır nasıl bulup yapıyor imreniyorum vallahi bu konudada keşkeee diyorumbenimde bir ay kendime sipariş yapmıyacağım günler gelicekmi yarabbim duramıyorum ben bağımlımı oldum ne,karım kendime dönüş ürün
kokoo cum haklısın canım doyduk sanırım nedense kataloğa bakıyorum ama beni cezbeden hiçbişey yok zaten yatak odam yakında makyaj malz.dolup taşacak hangi ruju sürsem karar veremiyorum gündüzleri bile evde rujla geziyorum resmen:)
kızlar bu arada colorfulların numunelerinden kullanan oldumu nasıl geliyor normal küçük ruj tester ı şeklindemi yoksa hap gibi olanlardanmı merak ettimde kullanan varsa bi bilgilendirebilirmi??