Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

teşekkür ederimm studioartist i de deniyim bi. evet rujları çook güzel 5 10 tane daha almayı düşünüyorummm rujlara zaafım varr :)

oriflame duş jellerini kullanan var mı arkadaşlar? değişiklik olsun diye denemek istiyorum.kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

canım ürünlerini güzel günlerde kullan.
allığının rengi nedir bir de eğer mümkünse sadece allığın resmini çekip ekleyebilir misin??

canım very me renkli nemlendiricinin açık rengi nasıl yani ben baya bi beyaz tenliyim bende koyu durma ihtimali var mı bir de içinde sim falan var mı??
çok çok beyaz tenlimisin canım verymenin 2. rengi katalogda koyu gibi duruyor ama o kadar koyu değil eğer bembeyaz tenin varsa 2. rengini alırsan biraz belli olur kapatır diye düşünüyorum belli olmasın dersenaçık rengini al
oriflame duş jellerini kullanan var mı arkadaşlar? değişiklik olsun diye denemek istiyorum.kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
mangolu yogurtlu frutti duş jelleri güzel mangolu yogurtlu güzel kokuyor çok denedim aslında ama hatırlamıyorum hangisini denediğimi

canım very me renkli nemlendiricinin açık rengi nasıl yani ben baya bi beyaz tenliyim bende koyu durma ihtimali var mı bir de içinde sim falan var mı??

yok canım koyu durmaz, ben de beyaz tenliyim, süper oldu,
hatta sarışın bir arkadaşımda aldı, benden daha da beyaz teni, onda da koyu durmadı,sim de yok içinde, ben çok beğendim.

Merhaba,ben kullanıyorum ve çok memnunum.Cildiniz yağlıysa duş jeli,eğer ki kuruysa duş kremi veya kremli duş jellerini tercih ederseniz iyi olur.

22675 Buğday ve hindistan cevizli kremli duş jeli...

22671 Hassas ciltler için Jojob ve mango özlü duş jeli...

Evet canım çok beyazım 1. tonu koyu durursa diye korkuyorum neyse olmazsa bi deneyeyim bakalım belki iyi durur.:)

yok canım koyu durmaz, ben de beyaz tenliyim, süper oldu,
hatta sarışın bir arkadaşımda aldı, benden daha da beyaz teni, onda da koyu durmadı,sim de yok içinde, ben çok beğendim.

İçerisinde sim olmaması iyi bi blogta içinde sim olduğunu okumuştum şimdi sen yok deyince rahatladım sağol canım :)

valla ben çok beğendim, kokusu da harika, yüzde de çok doğal duruyor,ama kesinlikle açık rengini al.

duş kremi olarak önerebileceğiniz var mı benim cildim kuruda sizin tavsiyeniz üzerine kullanmak istiyorum
Bu renkli nemlendiricinin zararı var mı acaba?Yani fondöten ,pudra gibi özelliği yok değil mi?
doğal deniliyor seftali özüylemi ne yapılıyormuş kullananlar memnun canım fondöten gibi değil diyorlar benimde fondötenim bitsin deneyeceğim renklendiriciyi

1. katalog sayfa 11 de 23274 kodlu kremli duş jelini beğenirsiniz sanırım.Hoşça kalın...:79:

Diğer sorduğunuz üründe ,çok güzel bir üründür,renkli nemlendirici diye geçer.Cilde doğal bir renk verir ve nemlendirir.Güle güle kullanın.

ya Katrecim, bir şey itiraf edicem, ben bu gün şu very me renklendiriciden sürdüm ve sen sim falan değince
kafama takıldı, aynanın büyüteç tarafından ve cama çıkıp gün ışığında iyice baktım, çok ama çok hafif sim gördüm yüzümde
ama o kadar az ki, zor görülüyor, ki aynanın büyük tarafıyla bakınca gördüm sadece.
tekrar normal bir aynayla baktım yine gün ışığında bu sefer hiç bir şey görmedim, sonra elimin üzerine sürdüm tekrar baktım simler görünmüyor kesinlikle.
yine de bilgin olsun istedim canım.

cnm şu kırmızı siyah kutuda olanlar ne? ben çözemedm onları bu arada güle gül kullan cnmm:)

güle güle kullan cnm:)

cnm bende beyaz-buğday arasıym,açık rengini al bence çünkü koyusu kötü durabilir diye düşünüyorm,bu renklendiriciyi nemlendirici krem gibi düşün, ağır veya fondöten gibi koyu kıvamlı değil. normal krem gibi cildine dağıtıyosun,çok fazla kapatıcılık özelliği var diyemem ama güzel görünüyo diyebilirim:) bunun dışında çok yakından bakarsan eğer çok hafif sim yada ışıltı desek daha doğru olur,ışıltılar var ama ciltte emin ol,kuaförlerde saça yada vücuda sürülen simler kadar parlak ve aşırı durmuyo o yüzden alıp deneyebilirsn:)

güle gül kullan dnzden:) rujun tonu hangisi güzel bişeye benziyo:) bide bende eyeliner aldım bu ay,benim hoşuma gitti çünkü cilt yağlı olduğu için gün sonunda göz kapaklarıma bulaşır siyah kalem.. ama bununla rahat ettm,sadece alışık olmadğm için sürümünde biraz zorluk çektm o kadar onada zamanla elim alışıcak inş:) bunun dışında rengi gri gibi duruyo demişsn acaba kurumaya flnmı başladıki? çünkü benimki bariz siyah renk:S üstünden 1-2kez geçsen dahi grimi görünüyo??

belli olmuyo pek ama yakından baktığnda çok hafif sim var tatlım

bikaç resim ekledim kızlar özellikle eyeliner vardı gözümde rengi göstermek için ekledm ayrıca elimede bi çizik attırdım rengi tam siyah bendeki aslında bu ay bolbol duş jeli sabun vücut pudrası ve bide pure skin tonik ve peeling almıştm ama onları arkadaşlarıma hemen verdiğim için malesef fotoları yok :S bunun dışında fotodakiler elvie white magic, siyah eyeliner stylo ve blue lagoon bronz rengi.. fakat bu göz kalemi-far vs yaa açılmıyo bunlar asansörlü değilmiydi yaa benimkini baya uğraştm açılmıyooo:S:S:S bu arada elvie white magic cıııık çok fazla sevmedim,katalogta daha değişik kokuyodu sankii:S ama şimd kazağıma sıktım o kadarda kötü durmuyo sadece benim alışık olmadığm bi koku sanırım o yüzden yadırgadım biraz,sanki bide ekşimsi kokuyo

cnm şu kırmızı siyah kutuda olanlar ne? ben çözemedm onları bu arada güle gül kullan cnmm:)

canım onlar 1.katalogta ki roll-on edt ler,koyu yeşil olan(siyah gibi duruyor fotoda) mirace,kırmızı olan divine sensual :) teşekkürler canım sende güle güle kullan

canım onlar 1.katalogta ki roll-on edt ler,koyu yeşil olan(siyah gibi duruyor fotoda) mirace,kırmızı olan divine sensual :) teşekkürler canım sende güle güle kullan

Canım divine sensual nasıl kokuyor yorumlayabilir misin? :)

Kokocum güle güle kullan parfüm bana da ekşimsi geldi vallahi :) Aynen katologta da farklı duruyordu. 2. katologta white gold kokladım beğendim alıcam ama yine farklı çıkar diye korkuyorum açıkçası :)

canım şöyle söyliyim birkere hafif bir kokusu var,çiçek meyve karışımı birşey,öyle aman aman bir koku değil kesinlikle,ben pek beğenmedim şahsen.gracenin kokusunu buna tercih ederim onu değilde bunu aldığıma pişmanım şimdi.ayrıca kalıcılık konusunda da memnun kalmadım divineden ben,edt olması olabilir belkide edp ler daha kalıcıymış burda okuduklarıma göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…