Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

ben de elvie white magic siparişi vermeyi düşünüyordum tam sepete eklemiştim ki sizin yorumlarınızı gördüm. çok mu ekşili kokuyor? beğendiniz mi siz,alsam mı acaba ya hu ne dersiniz?

canım onlar 1.katalogta ki roll-on edt ler,koyu yeşil olan(siyah gibi duruyor fotoda) mirace,kırmızı olan divine sensual :) teşekkürler canım sende güle güle kullan :KK3:

hmmm çaktıımmm:KK1: sağol cnmm:21:

Kokocum güle güle kullan parfüm bana da ekşimsi geldi vallahi :) Aynen katologta da farklı duruyordu. 2. katologta white gold kokladım beğendim alıcam ama yine farklı çıkar diye korkuyorum açıkçası :)

geçen ay 100puana mı ne hediye geliyoduya giordani white gold, bi danışman alır almaz sıktı hizmet merkezinde:KK52: öyle çok rahatsz edicek bi koku değil çiçeksi hafif gibi aldım ben kokuyu tatlım:21:

canım şöyle söyliyim birkere hafif bir kokusu var,çiçek meyve karışımı birşey,öyle aman aman bir koku değil kesinlikle,ben pek beğenmedim şahsen.gracenin kokusunu buna tercih ederim onu değilde bunu aldığıma pişmanım şimdi.ayrıca kalıcılık konusunda da memnun kalmadım divineden ben,edt olması olabilir belkide edp ler daha kalıcıymış burda okuduklarıma göre..

kesinlikleee grace muhteşem num.var ordan biliyom bendeee hatta şu rollonlarından alsammıki diye düşündüm ama 10ml'e de 11küsür vermek içime sinmedi:KK76::KK76::KK76: onun yerine indirime girince şişesini alırız daha iyi:KK9: edp ve pdtler kalıcıdır cnm,hatta en kalıcısı pdt (volare pdt mesela).. bunun dışında bence tenden tenede değişir çünkü edtler bende kalıcı duruyo:KK31::KK12:

ben de elvie white magic siparişi vermeyi düşünüyordum tam sepete eklemiştim ki sizin yorumlarınızı gördüm. çok mu ekşili kokuyor? beğendiniz mi siz,alsam mı acaba ya hu ne dersiniz?

ben pudra kokusu gibi olan çiçeksi-baharatlı kokuları seviyorum cnm o yüzden benim pek tarzım olmadığı için beğenmedm malesef:KK36: ama eğer sen ekşi kokulardan hoşlanıyorsan deneyebilirsn:nazar::KK42:

ben pudra kokusu gibi olan çiçeksi-baharatlı kokuları seviyorum cnm o yüzden benim pek tarzım olmadığı için beğenmedm malesef:KK36: ama eğer sen ekşi kokulardan hoşlanıyorsan deneyebilirsn:nazar::KK42:

hımm anladım canım..koku zevkimiz aynıymış hemen hemen ben de çiçeksi baharatlı kokuları severim.hiç riske girmeyeyim o zaman =) teşekkür ederim :KK16:
belki volare magnolia atarım sepete,pembe pembe şişesi çok şirin :)

Son düzenleme:
hımm anladım canım..koku zevkimiz aynıymış hemen hemen ben de çiçeksi baharatlı kokuları severim.hiç riske girmeyeyim o zaman =) teşekkür ederim :KK16:
belki volare magnolia atarım sepete,pembe pembe şişesi çok şirin :)

hmm evt o güzel, katalogtan bakmştm kokusuna çiçeksi-tatlımsı bi koku cnm pdt olduğundan dolayı edplere göre daha kalıcıdır hem:KK12::KK12:
2.katalogta magnolia 29,90 cnm :KK66:

Son düzenleme:
elvie white magic kalıcı değil malesef yaz kokusu bende aldığıma pişman oldum sıkmasaydım satardım kesin katalogdaki kokulardan farklı gelmekte anlamış değilim mesela ben eclat weekend çıktıgında katalogdan koklamıstım bayıldım kokusuna ablamda öyle aylarca inmesini bekledim neyse inice aldım baktım ki koku aynı değil alakası yok ben demi tuaflık var derken ablamada koklattım ablamda öyle dedi aynı değil diye şimdi kullanmıyorum kenarda duruyor verdiğim parada boşa gitti
ben volare ve amber kullandım onlar bende kaldı amber çok kalıcı şekerli vanılyalı amberli bi koku kışın kullanılacak kokulardan felictynin deosunu aldım geçen aylarda hiç bilmiyordum kokusunu çok beğendim şimdi onun parfümünü alıcam en azından deosundan çok farklı gelmez inşallah katalogdaki kokusu gibi
grace benim burcumun parfümüymüş çok merak ettim şimdi sizlerde böyle övünce ama grace de anacım 40 dan aşağı inmiyor pahalı yanı söyle bi 30 35 yüzü görsede alsak ya da hediye gelse sürekli aynı hediyeleri gönderiyorlar sıkıldım artık öggg geldi muse du yok gordani gold bı ara yaptıkları gibi bi erkek bi bayan koysalar mesela seçsek bizde erkek satış temsilcilerine yazık valla hediyeleri bayan parfümü satamadıklarınıda düşünün kendilerine parfümü parayla alıyorlardır artık annesi eşi bayram eder bu sayede:KK9::KK9::KK9:
erkek parfümlerini çok beğeniyorum ben sanki erkek kokuları daha kalıcı gibi

yeni katalog dönemine girse artık beklemekten çok sıkıldım hemen sipariş versekte gelse ürünler,bu ay paraya kıyıp grace alıyorum inşallah:KK31: herkes çok övdü benimde burcumun parfümüymüş bakalım nasıl çıkacak çok merak ediyorum:KK56:

elvie white magic kalıcı değil malesef yaz kokusu bende aldığıma pişman oldum sıkmasaydım satardım kesin katalogdaki kokulardan farklı gelmekte anlamış değilim mesela ben eclat weekend çıktıgında katalogdan koklamıstım bayıldım kokusuna ablamda öyle aylarca inmesini bekledim neyse inice aldım baktım ki koku aynı değil alakası yok ben demi tuaflık var derken ablamada koklattım ablamda öyle dedi aynı değil diye şimdi kullanmıyorum kenarda duruyor verdiğim parada boşa gitti
ben volare ve amber kullandım onlar bende kaldı amber çok kalıcı şekerli vanılyalı amberli bi koku kışın kullanılacak kokulardan felictynin deosunu aldım geçen aylarda hiç bilmiyordum kokusunu çok beğendim şimdi onun parfümünü alıcam en azından deosundan çok farklı gelmez inşallah katalogdaki kokusu gibi
grace benim burcumun parfümüymüş çok merak ettim şimdi sizlerde böyle övünce ama grace de anacım 40 dan aşağı inmiyor pahalı yanı söyle bi 30 35 yüzü görsede alsak ya da hediye gelse sürekli aynı hediyeleri gönderiyorlar sıkıldım artık öggg geldi muse du yok gordani gold bı ara yaptıkları gibi bi erkek bi bayan koysalar mesela seçsek bizde erkek satış temsilcilerine yazık valla hediyeleri bayan parfümü satamadıklarınıda düşünün kendilerine parfümü parayla alıyorlardır artık annesi eşi bayram eder bu sayede:KK9::KK9::KK9:
erkek parfümlerini çok beğeniyorum ben sanki erkek kokuları daha kalıcı gibi

felicityde amber tarzı baharatlı kalıcı bi koku yavrum beğenirsn bende num.var onunda:KK1:

yeni katalog dönemine girse artık beklemekten çok sıkıldım hemen sipariş versekte gelse ürünler,bu ay paraya kıyıp grace alıyorum inşallah:KK31: herkes çok övdü benimde burcumun parfümüymüş bakalım nasıl çıkacak çok merak ediyorum:KK56:

gracede güzel cnmm:21::21:

Bunlarda benim kampanya 1 siparişlerim

$2012-01-12 14.38.12-.jpg

elvie white magic benim çok hoşuma gitti ya yaz kokusu gibi çok hafif ne çok güzel :) ama kalıcı değil bu benim için sorun dğil acıkcası kalıcı parfüm istemiyorum neden derseniz annemin astımı var sabah dışarı çıkınca sıkıyrm parfümü akşam eve gidince bütün evi koku sarmıyor sadece çok yakınımda olanlar alabliyor . bu yüzden ne o onu ne beni rahatsz etmiyor parfüm çok sevdim açıkcası oriflamenin başka bu tarz kokuları varsa isimlerinizi yazarsanız çok memnun olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
elvie white magic benim çok hoşuma gitti ya yaz kokusu gibi çok hafif ne çok güzel :) ama kalıcı değil bu benim için sorun dğil acıkcası kalıcı parfüm istemiyorum neden derseniz annemin astımı var sabah dışarı çıkınca sıkıyrm parfümü akşam eve gidince bütün evi koku sarmıyor sadece çok yakınımda olanlar alabliyor . bu yüzden ne o onu ne beni rahatsz etmiyor parfüm çok sevdim açıkcası oriflamenin başka bu tarz kokuları varsa isimlerinizi yazarsanız çok memnun olurum :)

bunu istersen testrndan kokla eminim bayılacaksın benm 1 numarlı parfumumparfüm hastası ve kolksiyoncusu olarak öeriyorum

Eklentiler

• $nd.2344.jpg
    $nd.2344.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 72
kızlar diğe topikede yazdım burayada yazayım, 3.kataloğu olanlar divine mavi ve kırmızısının satış fiyatlarını yazabilirlermi acabaa:KK3: çook teşekkür ettim şimdidenn:KK16::KK54::KK54:

eyelinerini aldım şu miniklerden berbat hemen akıo artıııı yakıo kiprik diplerini.
rimelini aldım berbat
divine kullanıyorum hoş cok hoş ama çok kalıcı değil
3 kutu aldım dusuunun
kremleri vs işe yaramaz diye cok duydum.
ayakkabılı rujdan aldım renk vermior
şu yakan bir ruj var adını bilmiom onu seviyorum bak tadı felan güzel
topaklaşmıo kolay kolay.
cilt temizleyicisini aldım siyah nokta için oda berbat.
bence krem temizleme işinde iyi değil .birde sabunu var ona bayılıom zerre kalıcı değil ama harika kokuyo.
bazı rujları ve kokuları alınabilr.

kızlar diğe topikede yazdım burayada yazayım, 3.kataloğu olanlar divine mavi ve kırmızısının satış fiyatlarını yazabilirlermi acabaa:KK3: çook teşekkür ettim şimdidenn:KK16::KK54::KK54:

Kokocum katologu inceledim göremedim koymamışlar katologa ama THE BABES'ler müşteri fiyatıyla 19 tl bize daha da düşer bunlar alınabilir bir de paradise baya güzel geldi kokusu :KK31:

kızlar burası nekadar renksiz böyle hadi canlandıralım biraz :KK9: nihayet salı günü verdiğim siparişim bugün elime geçti işte siparişlerim kızlar.

bunlar müşterilerin siparişleri

$10c9d14abf05293dcad2d70999a4f3177690.jpg

bunlarda benimkiler kızlar..

$19b26910157d816b609b608f791aae3a8856-1.jpg

$b424bdc4b1a3d8c37081708772769b583662.jpg

kızlar sürpriz paket sipariş etmiştim içinden çıkanlar şunlar;bir tane koyu mor oje,oriflame beauty colour attraction-golden dust ruj(benim rengim gelmiş şansıma :) ),essentials menekşe özlü yüz kremi,ecollagen kırışıklıklara karşı etkili 4 haftalık yoğun bakım tester ve North For Men Göz Çevresi için Üçlü Etkili Balm tester.
Muse nin kokusunu bukadar güzel beklemiyordum onuda beğendim 1.katalogta 125 bp siparişe hediye olan paketten rimelle birlikte,rimeli çok yoğun değil ama günlük ve hafif kullanmak isteyenler için ideal.her tarafım rimel doldu buarada :KK1: 2.katalogtaki pure colour floral rujun cherry red rengini istedim fakat bu diğer rujlar gibi yoğun değilde günlük dudak renklendirmek için sanki sadece,günlük kullanılabilir..Fire edt annem aldı onuda kokusu aynı burberry weekend,annem seviyordu onu hafif tatlımsı,bunuda beğendi testerden,ama benim kokum kesinlikle değil :KK1: maskelerin çok methini duydum kaldıki kil maskesinin çok iyi olduğunu biliyorum,onlardan hiç denemeden memnun kalmış gibi içim rahat şuan :) kajal kalemlere gelince kalemden çok çok güzel far oluyor hafifce gözümün üstüne sürmem yeterli günlük ve gece makyajı için gayet güzel bir ürünmüş ondanda fazlasıyla şimdiden memnun kaldım..love me setinden 6 tane hakkım vardı 3 tane aldım,henüz denemedim deniyince yazarım :) swedish spa arındırıcı sabun kullanan komşum vardı güzel olduğunu duydum bakıcaz artık :)
benimkiler bunlar kızlar sizde koyun bakalım neler neler gelmiş,renklensin burası biraz :KK16:

$19b26910157d816b609b608f791aae3a8856-2.jpg

X