- 6 Şubat 2011
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onlar 1.katalogta ki roll-on edt ler,koyu yeşil olan(siyah gibi duruyor fotoda) mirace,kırmızı olan divine sensual :) teşekkürler canım sende güle güle kullan
Kokocum güle güle kullan parfüm bana da ekşimsi geldi vallahi :) Aynen katologta da farklı duruyordu. 2. katologta white gold kokladım beğendim alıcam ama yine farklı çıkar diye korkuyorum açıkçası :)
canım şöyle söyliyim birkere hafif bir kokusu var,çiçek meyve karışımı birşey,öyle aman aman bir koku değil kesinlikle,ben pek beğenmedim şahsen.gracenin kokusunu buna tercih ederim onu değilde bunu aldığıma pişmanım şimdi.ayrıca kalıcılık konusunda da memnun kalmadım divineden ben,edt olması olabilir belkide edp ler daha kalıcıymış burda okuduklarıma göre..
ben de elvie white magic siparişi vermeyi düşünüyordum tam sepete eklemiştim ki sizin yorumlarınızı gördüm. çok mu ekşili kokuyor? beğendiniz mi siz,alsam mı acaba ya hu ne dersiniz?
ben pudra kokusu gibi olan çiçeksi-baharatlı kokuları seviyorum cnm o yüzden benim pek tarzım olmadığı için beğenmedm malesef ama eğer sen ekşi kokulardan hoşlanıyorsan deneyebilirsn
hımm anladım canım..koku zevkimiz aynıymış hemen hemen ben de çiçeksi baharatlı kokuları severim.hiç riske girmeyeyim o zaman =) teşekkür ederim
belki volare magnolia atarım sepete,pembe pembe şişesi çok şirin :)
elvie white magic kalıcı değil malesef yaz kokusu bende aldığıma pişman oldum sıkmasaydım satardım kesin katalogdaki kokulardan farklı gelmekte anlamış değilim mesela ben eclat weekend çıktıgında katalogdan koklamıstım bayıldım kokusuna ablamda öyle aylarca inmesini bekledim neyse inice aldım baktım ki koku aynı değil alakası yok ben demi tuaflık var derken ablamada koklattım ablamda öyle dedi aynı değil diye şimdi kullanmıyorum kenarda duruyor verdiğim parada boşa gitti
ben volare ve amber kullandım onlar bende kaldı amber çok kalıcı şekerli vanılyalı amberli bi koku kışın kullanılacak kokulardan felictynin deosunu aldım geçen aylarda hiç bilmiyordum kokusunu çok beğendim şimdi onun parfümünü alıcam en azından deosundan çok farklı gelmez inşallah katalogdaki kokusu gibi
grace benim burcumun parfümüymüş çok merak ettim şimdi sizlerde böyle övünce ama grace de anacım 40 dan aşağı inmiyor pahalı yanı söyle bi 30 35 yüzü görsede alsak ya da hediye gelse sürekli aynı hediyeleri gönderiyorlar sıkıldım artık öggg geldi muse du yok gordani gold bı ara yaptıkları gibi bi erkek bi bayan koysalar mesela seçsek bizde erkek satış temsilcilerine yazık valla hediyeleri bayan parfümü satamadıklarınıda düşünün kendilerine parfümü parayla alıyorlardır artık annesi eşi bayram eder bu sayede
erkek parfümlerini çok beğeniyorum ben sanki erkek kokuları daha kalıcı gibi
yeni katalog dönemine girse artık beklemekten çok sıkıldım hemen sipariş versekte gelse ürünler,bu ay paraya kıyıp grace alıyorum inşallah herkes çok övdü benimde burcumun parfümüymüş bakalım nasıl çıkacak çok merak ediyorum
elvie white magic benim çok hoşuma gitti ya yaz kokusu gibi çok hafif ne çok güzel :) ama kalıcı değil bu benim için sorun dğil acıkcası kalıcı parfüm istemiyorum neden derseniz annemin astımı var sabah dışarı çıkınca sıkıyrm parfümü akşam eve gidince bütün evi koku sarmıyor sadece çok yakınımda olanlar alabliyor . bu yüzden ne o onu ne beni rahatsz etmiyor parfüm çok sevdim açıkcası oriflamenin başka bu tarz kokuları varsa isimlerinizi yazarsanız çok memnun olurum :)
bunu istersen testrndan kokla eminim bayılacaksın benm 1 numarlı parfumumparfüm hastası ve kolksiyoncusu olarak öeriyorum
güle güle kullan cnmm, yolladığın linkteki bilgilerde gayet güzel sanırım senin bloğun?:124::116::81:
kızlar diğe topikede yazdım burayada yazayım, 3.kataloğu olanlar divine mavi ve kırmızısının satış fiyatlarını yazabilirlermi acabaa çook teşekkür ettim şimdidenn