Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

arkadaşlar discover serisinde ki sabunlar veya nature secrets serisindeki şu frambuazlı,mangolu olan sabunlar yüz için kullanılabilirmi?yoksa sadece el temizliği için mi kullanlyor? müşterilierm alacak ama bende tam emin olamadm yani sonra yüzüzne kullanır sonuç kötü olur diye tedrgin oldum.

arkadaşlar discover serisinde ki sabunlar veya nature secrets serisindeki şu frambuazlı,mangolu olan sabunlar yüz için kullanılabilirmi?yoksa sadece el temizliği için mi kullanlyor? müşterilierm alacak ama bende tam emin olamadm yani sonra yüzüzne kullanır sonuç kötü olur diye tedrgin oldum.

bence kullanılır,yani yazın ben kullanıyodm herhangi bi problem olmuyodu ama genel anlamda sabun kurutur o yüzden sonrası için bence nolur nolmaz nemlendirici krem kullansnlar:nazar:

Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarılı yıllar dilerim.Her şey gönlünüzce olsun...Hayatınızda hep Oriflame olsun.

kimse bir şey almıyor mu? Son zamanlarda hiç fotoğraf yükleyen yok

eğer sizde danışmanlık yapıyorsanız sizdende bekliyoruz:KK3:

kızlar bende aldım bi sürü şeyde yarın yüklerim artık, finallerim başladı pek ilgilenemiyrm kusura bakmayn :KK25::KK53: öpüldünüzzz:KK54:

kızlar siparişlerim bugün sabah geldi ancak fırsat bulup yükleyebildim.görmüş olduğunuz ürünlerin yarısı benim yarısı sipariş..sorusu olan varsa alabilirim :KK9:

$44240da45854aff9b052c83f1be5ddbf2181.jpg $c224809f1948cd9faf50c04fad7a49d07432.jpg

kızlar siparişlerim bugün sabah geldi ancak fırsat bulup yükleyebildim.görmüş olduğunuz ürünlerin yarısı benim yarısı sipariş..sorusu olan varsa alabilirim :KK9:

Eki Görüntüle 319797 Eki Görüntüle 319798

güle güle kullan canım,benimklerde cuma günü gelmişti ama ben foto çekmeye erindiğimden bi türlü ekleyemiyorum,bende triple core ruj ravishing rose rengini,2 tane power shine normal rujlardan aldım çünkü onlara bayılıyorum ışıltıları ve renkleri süper,bide biberiye ve çay özlü yağdan aldım o da harika bişey şimdiden çenemdeki kızarıklıkları geçirdi çok beğendim,gelecek katalog süper zaten alacağım çok şey var,şimdiden hepsini güzel günlerde kullan canım:KK19:

Son düzenleme:
güle güle kullan canım,benimklerde cuma günü gelmişti ama ben foto çekmeye erindiğimden bi türlü ekleyemiyorum,bende triple core ruj ravishing rose rengini,2 tane power shine normal rujlardan aldım çünkü onlara bayılıyorum ışıltıları ve renkleri süper,bide biberiye ve çay özlü yağdan aldım o da harika bişey şimdiden çenemdeki kızarıklıkları geçirdi çok beğendim,gelecek katalog süper zaten alacağım çok şey var,şimdiden hepsini güzel günlerde kullan canım

çok teşekkür edrim canım sende güle güle kullan aldıklarını,ah ahh o triple core rujlardan bende çok almak istedim ama olmadı fazla yüklenmiştim bu ay ağır geldi :) yoksa rengi kalıcılğı numunelerde gördüğüm kadarıyla çook tatmin edici,artık dua ediyorum bir kez daha indirime girsin ilk onu alıcam..evet gelecek katalogtanda müşteri görmeden daha benimde siparişler hazır :KK1: tekrar iyi günlerde kullan canım :KK16:

cnm hıç duşunmeden al derım ust komşumda aldı harıka bu ay yıne sıparış verdı super tek kelımeyle porselen fondetenıde çok guzel gercekten

iyi günlerde kullan canım,birşey sorucam sana o.b colourfull Rujlar nasıl kullandınmı,cidden dolgunluk veriyormu nekadar süre kalıyor o dolgunluk dudakta vede rengi matmı yağlımı? çok sordum ama bu ruj üzerinde çok gelip gidiyorum :KK1:

cnm ılk surdugumde baya bı yanıyor dudagım evet dolgun gösterıyor mat degıl cnm

$DSCN3970.jpg $DSCN3968.jpg

ürünleri yeni almadım ama ekleyeyim dedim bi 3-4 ay kadar oluyor alalı.
çoğundan memnunum diyebilirim ama rujlardan açık renkli olanını beğenmedim tenimle hiç uymadı buğday tenliyim. ve de göz kalemi akıyor ve güzel sürülmüyooorr :KK43: pudrada hiç kapatıcı değil sadece yüzümün parlamasını önlüyor.

koyu ruja bayılıyorum.
maskarası fena değil
allık ve losyonu güzel
eyeliner ise beklediğim kadar siyah değill tam siyah da durmuyor gri gibii..

Eki Görüntüle 320675 Eki Görüntüle 320676

ürünleri yeni almadım ama ekleyeyim dedim bi 3-4 ay kadar oluyor alalı.
çoğundan memnunum diyebilirim ama rujlardan açık renkli olanını beğenmedim tenimle hiç uymadı buğday tenliyim. ve de göz kalemi akıyor ve güzel sürülmüyooorr :KK43: pudrada hiç kapatıcı değil sadece yüzümün parlamasını önlüyor.

koyu ruja bayılıyorum.
maskarası fena değil
allık ve losyonu güzel
eyeliner ise beklediğim kadar siyah değill tam siyah da durmuyor gri gibii..

güzel ürünler canım,pudra konusunda kapatıcılık olarak studioartist in pudrasını önerebilirim oldukça güzel bi pudra veryme ninki güzel çıkmamış olabilir,o kullandığın eyelinerdan bende memnun kalmadım kullanmıyorum ama rujları oldukça güzel..

X