Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

çok fazla fondten kullanan biriyim hepsi de sivilce yaptı yüzümde artık akne ilacı olan imexi kullanıyodum o zarar vermiyogbiydi ama ne kadar temizlesem de yağlı olduğu için siyah nokta yaptı kullanmaz oldum onu da sonra tesadüfen annemin çook eski makyaj malzemelerinden oriflame buldum o kadar doğal duruyo tenimle de o kadar iyi uyum sağladı ki anlatamam annemin dediğine göre bi 5 6 senelik varmış kesin tarihi geçmiştir ama ben 3 4 aydır onu kullanıyorm annem makyaj yapan biri olmadığı için hiç kullanmamış. eski olmasına rağmen hiç zarar vermedi şimdi aynısından tekrar almak istiyorum bu tondan inşallah bulurum
acaba hangi fondoten çok merak ettim valla oriflamenin ürünleri pek bozulmuyor cidden benim yengem evlenirken annem o zamanlar oriflanme yapıyordu 8 9 sene oldu makyaj ürünlerini hepsinini oriflameden aldık geçenlerde ojesini buldum 8 9 senelik oje hiç bozulmamış miss gibiydi sürdüm kullandım
iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemem ama hala kullanılabiliyor olması sanırım iyi bir şey:KK9:

Canım bana boğucu geldi ama sen sevebilirsin, katologta sadesi karemellisi çikolatalısı var 3'ünden birini seçebilirsin :) Ama hani bazı kokular olur mesela çilek kokusu bazı parfümlerde harika kokar bazılarında felaket boğucu ve şekerli...İşte burda çikolata kokusu öyle olmuş ya da ben beğenmedim :)

yok yok bende beğenmedim, markası bilinmeyen, kalitesiz çikolatalar olur ya hani,
işte öyle kokuyor :KK50:

bunlarda benim oriflame siparişlerim 17. kampanya üye olduğum ve 100 bp üzeri sipariş verdiğim için gelen makyaj paletine bayıldım.:21:

$2011-12-23 12.27.5-.jpg

Ben bayıldım ürünlerine :KK52: Makyaj paleti ne kadar büyükmüş katologta küçük duruyordu :) Hepsini güle güle kullan, dancing lady'i nasıl buldun ? :KK31:

dancing lady'i annem kullanıyor bende kötü durdu ama annemde şahane kokuyor şu parfüm denen şey tenden tene çok değişiyor ya.:)

bunlarda benim oriflame siparişlerim 17. kampanya üye olduğum ve 100 bp üzeri sipariş verdiğim için gelen makyaj paletine bayıldım.:21:

Eki Görüntüle 312446

Fazla pastelmiş makyaj paleti güle güle kullan..Cildin çok açıksa anca belli olur...Orifileymi internetten kendi adresinden bulduk diyelim oradan satın alabiliyo mıyız?tenk yu veri maç...

Fazla pastelmiş makyaj paleti güle güle kullan..Cildin çok açıksa anca belli olur...Orifileymi internetten kendi adresinden bulduk diyelim oradan satın alabiliyo mıyız?tenk yu veri maç...

selam canım, anca Oriflame üyesi olman lazım internetten sipariş verebilmen için ne yazık ki.
palet bana da geldi, pastel değil aslında, sanırım makinenin flaşından açık çıkmış, göz farları baya iddaalı,
yani koyu bir göz makyajı için renkler süper.
rujlar daha pastel...

Bende oriflame'in güzellik danışmanıyım kızlar 1.5 yıldır, ama sadece kendime ablama birde arkadaşlarıma almak için kullanıyorum sanırım :) Hiç ama hiç satış yapamıyorum aklıma gelmiyor çünkü, anca her kampanyada kendime beğendiklerimi sipariş ediyorum. Parfüm takıntısı var bende, şişelerine vurulup aldığım onlarca parfümüm var, oriflame de de öyle ama bu mirage kadar ağır kokusu içimi rahatsız eden bir parfüme denk gelmedim ömrümce, atacağım sanırım zira dolabımda durması bile rahatsızlık veriyor bana. Elvie'den çok memnunum, ama grace i hiç denemedim, önerirmisiniz?

Arkadaşlar oorifllame in hair x yıpranmış saçlar için gece bakım spreyinden aldım sarı bir sıvı. yalnız hiç bi yede kullanım talimatini göremedim. sadece geceleri uygulayıp sabah yıkıyormuyuz yoksa durulanmayan bi bakımmı lütfen yardım edin ayrıca deneyip memnun olanınız varmı. sinir oldum ya insan bişi hyazar üstüne :KK25:

Bende oriflame'in güzellik danışmanıyım kızlar 1.5 yıldır, ama sadece kendime ablama birde arkadaşlarıma almak için kullanıyorum sanırım :) Hiç ama hiç satış yapamıyorum aklıma gelmiyor çünkü, anca her kampanyada kendime beğendiklerimi sipariş ediyorum. Parfüm takıntısı var bende, şişelerine vurulup aldığım onlarca parfümüm var, oriflame de de öyle ama bu mirage kadar ağır kokusu içimi rahatsız eden bir parfüme denk gelmedim ömrümce, atacağım sanırım zira dolabımda durması bile rahatsızlık veriyor bana. Elvie'den çok memnunum, ama grace i hiç denemedim, önerirmisiniz?

cnm onun bende num. var, güzel hoş kokuyo, bariz çiçeksi değil,baharatlı değil yani ikisinin arası gibi ama ağır değildi:KK6: mirage herkesin sevebileceği tarzda bişey değil zaten:KK1: sat satabilirsen cnm

Arkadaşlar oorifllame in hair x yıpranmış saçlar için gece bakım spreyinden aldım sarı bir sıvı. yalnız hiç bi yede kullanım talimatini göremedim. sadece geceleri uygulayıp sabah yıkıyormuyuz yoksa durulanmayan bi bakımmı lütfen yardım edin ayrıca deneyip memnun olanınız varmı. sinir oldum ya insan bişi hyazar üstüne :KK25:

yaa cnm aradm nette ama herhangi bi yoruma rastlamadm:KK19: facebook hesabın varsa eğer oriflamein syfsı var onun duvarına yaz bi bakalım orda belki cvp bulursn:nazar:

arkadaşlar oorifllame in hair x yıpranmış saçlar için gece bakım spreyinden aldım sarı bir sıvı. Yalnız hiç bi yede kullanım talimatini göremedim. Sadece geceleri uygulayıp sabah yıkıyormuyuz yoksa durulanmayan bi bakımmı lütfen yardım edin ayrıca deneyip memnun olanınız varmı. Sinir oldum ya insan bişi hyazar üstüne :KK25:

sadece sıkıyorsun durulamana fılan gerek yok

Kızlar laptop kamerasından çektim renkler çok farklı çıkmış ama en azından boyut olarak fikriniz olur diye düşünüyorum :)

$Snapshot_20111226.jpg $Snapshot_20111226_1.jpg $Snapshot_20111226_2.jpg

Rujlar sağdan sola triple core kalpli ruj love pink , studio artist ruj pure berry(wonder rujlardan garnet attractionla aynı ton ama ikisi de katologta ne birbirlerine benziyolar ne de kendi hallerine:KK53:), oasis ruj buna bayıldım:)

X