acaba hangi fondoten çok merak ettim valla oriflamenin ürünleri pek bozulmuyor cidden benim yengem evlenirken annem o zamanlar oriflanme yapıyordu 8 9 sene oldu makyaj ürünlerini hepsinini oriflameden aldık geçenlerde ojesini buldum 8 9 senelik oje hiç bozulmamış miss gibiydi sürdüm kullandımçok fazla fondten kullanan biriyim hepsi de sivilce yaptı yüzümde artık akne ilacı olan imexi kullanıyodum o zarar vermiyogbiydi ama ne kadar temizlesem de yağlı olduğu için siyah nokta yaptı kullanmaz oldum onu da sonra tesadüfen annemin çook eski makyaj malzemelerinden oriflame buldum o kadar doğal duruyo tenimle de o kadar iyi uyum sağladı ki anlatamam annemin dediğine göre bi 5 6 senelik varmış kesin tarihi geçmiştir ama ben 3 4 aydır onu kullanıyorm annem makyaj yapan biri olmadığı için hiç kullanmamış. eski olmasına rağmen hiç zarar vermedi şimdi aynısından tekrar almak istiyorum bu tondan inşallah bulurum
iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemem ama hala kullanılabiliyor olması sanırım iyi bir şey