cnm şu kırmızı siyah kutuda olanlar ne? ben çözemedm onları
bu arada güle gül kullan cnmm:)
Eki Görüntüle 321637 Eki Görüntüle 321636 Eki Görüntüle 321638 güle güle kullan cnm:)
cnm bende beyaz-buğday arasıym,açık rengini al bence çünkü koyusu kötü durabilir diye düşünüyorm,bu renklendiriciyi nemlendirici krem gibi düşün, ağır veya fondöten gibi koyu kıvamlı değil. normal krem gibi cildine dağıtıyosun,çok fazla kapatıcılık özelliği var diyemem ama güzel görünüyo diyebilirim:) bunun dışında çok yakından bakarsan eğer çok hafif sim yada ışıltı desek daha doğru olur,ışıltılar var ama ciltte emin ol,kuaförlerde saça yada vücuda sürülen simler kadar parlak ve aşırı durmuyo o yüzden alıp deneyebilirsn:)
güle gül kullan dnzden:) rujun tonu hangisi güzel bişeye benziyo:) bide bende eyeliner aldım bu ay,benim hoşuma gitti çünkü cilt yağlı olduğu için gün sonunda göz kapaklarıma bulaşır siyah kalem.. ama bununla rahat ettm,sadece alışık olmadğm için sürümünde biraz zorluk çektm o kadar onada zamanla elim alışıcak inş:) bunun dışında rengi gri gibi duruyo demişsn acaba kurumaya flnmı başladıki? çünkü benimki bariz siyah renk:S üstünden 1-2kez geçsen dahi grimi görünüyo??
belli olmuyo pek ama yakından baktığnda çok hafif sim var tatlım
bikaç resim ekledim kızlar özellikle eyeliner vardı gözümde rengi göstermek için ekledm ayrıca elimede bi çizik attırdım rengi tam siyah bendeki
aslında bu ay bolbol duş jeli sabun vücut pudrası ve bide pure skin tonik ve peeling almıştm ama onları arkadaşlarıma hemen verdiğim için malesef fotoları yok :S bunun dışında fotodakiler elvie white magic, siyah eyeliner stylo ve blue lagoon bronz rengi.. fakat bu göz kalemi-far vs yaa açılmıyo bunlar asansörlü değilmiydi yaa benimkini baya uğraştm açılmıyooo:S:S:S bu arada elvie white magic cıııık çok fazla sevmedim,katalogta daha değişik kokuyodu sankii:S ama şimd kazağıma sıktım o kadarda kötü durmuyo sadece benim alışık olmadığm bi koku sanırım o yüzden yadırgadım biraz,sanki bide ekşimsi kokuyo