- 29 Ekim 2010
- 1.483
- 13
Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))
Canım tonikten memnun musun 1. katologtan ben de almayı düşünüyorum bir sorayım dedim :) Gözenekleri mi sıkılaştırıyor faydası nedir ben bunun yüz temizleme jelini kullanıyodum toniksiz; gözenekleri temizliyordu fakat açılmıştı baya acaba tonikle mi kullanmam gerekiyordu bir fikrin var mı canım ?
hangi tonik o adını yazarmısın
valla ya senin ön sezilerin çok kuvvetlikulak asmadık bak neler geldi başımızda
canım kusura bakma sorunu cevaplayamadım bi süredir rahatsızlığımdan giremiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar,bu arada grace in kokusunu bende bilmiyorum ama mirage çok ağır dediğim gibi tercih etme bence:)
canım biliyorum stokta var hala ama benim danışmanın nerde olduğunu bi bilsem zaten kargoyuda direk ona yollatıcam ama kadın ilçede sanırım kendisi hem çok ilgisiz sadece o renk içinde bir sürü kargo şimdi ne yapalım 22 sindeki katalogtada bir sürü ruj var indirimde o renge uygun seçerim bi tane:)
Canım tonikten memnun musun 1. katologtan ben de almayı düşünüyorum bir sorayım dedim :) Gözenekleri mi sıkılaştırıyor faydası nedir ben bunun yüz temizleme jelini kullanıyodum toniksiz; gözenekleri temizliyordu fakat açılmıştı baya acaba tonikle mi kullanmam gerekiyordu bir fikrin var mı canım ?
nar kremi nasıl?
bi kez kullandm fena deil gibi ama biraz yağlı bi kremcildin kuruysa al derim ama benim gibi karma bi cilde sahipsen farklı ürünlere bak bence..
sağol canım cevabın için teşekkürlercanım kusura bakma sorunu cevaplayamadım bi süredir rahatsızlığımdan giremiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar,bu arada grace in kokusunu bende bilmiyorum ama mirage çok ağır dediğim gibi tercih etme bence:)
ben indirimdede olsa satmak için almıyorum canım kendime alıyorum alsamda 1 2 alıyorum baktım satamadım muhteşem danışmanıma veriyorum satıyor olmadı onda beğendiğim bir parfümle değiştiriyorum kendim kullanıyorum ya da elimdekinden değilde başka parfüm isteyen olursa yine danısmanıma soruyorum elinde müşterimin istediği parfüm varsa benim elimdekiyle değiştiriyorum satıyorum sağolsun nazar değmesin danışmanım 10 numara insandır kendisiyaaa kızlar ben indirimden parfüm aldım aldım aldım aldıımm stok oldu artık nsl satıyosnz bunlarıı:26::26::26:
canım ben oxygen bost mudur ondan aldım yaşım genç olduğu için daha ama göz torbasına iyi delmiyor senın bu ürünü bilmiyorum fakat yaşının serisi varsa cilt tipine uygun olandan al derim kesinlikleKızlar sormuştum ama yine sorayım göz kremi olarak tavsiye edebileceğiniz güzel hangi krem var?????????
Bu nasıl kullanan var mıııı???????Eki Görüntüle 309057
canım ben oxygen bost mudur ondan aldım yaşım genç olduğu için daha ama göz torbasına iyi delmiyor senın bu ürünü bilmiyorum fakat yaşının serisi varsa cilt tipine uygun olandan al derim kesinlikle
Kızlar sormuştum ama yine sorayım göz kremi olarak tavsiye edebileceğiniz güzel hangi krem var?????????
Bu nasıl kullanan var mıııı???????Eki Görüntüle 309057
sağol canım cevabın için teşekkürler
ben indirimdede olsa satmak için almıyorum canım kendime alıyorum alsamda 1 2 alıyorum baktım satamadım muhteşem danışmanıma veriyorum satıyor olmadı onda beğendiğim bir parfümle değiştiriyorum kendim kullanıyorum ya da elimdekinden değilde başka parfüm isteyen olursa yine danısmanıma soruyorum elinde müşterimin istediği parfüm varsa benim elimdekiyle değiştiriyorum satıyorum sağolsun nazar değmesin danışmanım 10 numara insandır kendisi
canım ben oxygen bost mudur ondan aldım yaşım genç olduğu için daha ama göz torbasına iyi delmiyor senın bu ürünü bilmiyorum fakat yaşının serisi varsa cilt tipine uygun olandan al derim kesinlikle
Canım ben yaşımdan bi kaç yaş daha büyük seriden almayı düşünüyorum ki etkisi fazla olsun diye..O yüzden bunu sordum
arkadaşlar şu kodlarını yazdığım ürünler neler sipariş gireceğim fakat oriflame'nin sitesinde bu ürünlerin hangileri olduğunu göremiyorum.
•Mevcut siparişinizle 10796,20592,20593,20594,22490,
22491,22492,22493 veya 22494 ürünlerinden 6 adet indirimli alma hakkınız vardır
•Mevcut siparişinizle 23418 veya 23419 Hediye çantalardan 1 adet bedava alma hakkınız vardır
cnm ben kullanmadığmdan malesef bilmiyorm
o danışmandan bende istiyorummm
cnm cildin ters bi tepki vermesin
ilk yazdığın kodlar katalog başında bulunan fondöten,gözkalemi ve göz kremi kodları, ikinci kodlarda yine aynı syfdaki kırmızı büyük ve küçük hediye çantalaardan
sağ üstte arama butonuna yazarsan kodu hangileri olduğunu görebilirsn
Çok sağol canım yardımın için teşekkürler :)
canım yaşının serisini kullan bir üstünü kullanma yaşlandığında ne kullanacaksın tavsiye etmiyor güzellik danısmanları yaşının üstü ürünleri kullanmayı her defasında daha fazlasını istiycek cildin sonundada yasının serisini kullansanda işe yaramayacak üstünüde bulamayacaksınCanım ben yaşımdan bi kaç yaş daha büyük seriden almayı düşünüyorum ki etkisi fazla olsun diye..O yüzden bunu sordum
rica ederim cnmyaa ben sip. giremiyom diğer topikede yazdım bunada yazayım, 161tl sip. vermiştm 100ünü ödediğim halde 13tllik bişeyi giremym kredi limiti 295tl değilmydi niye sınırlıyolr beni anlamadm bi el atın kızlar yavrucaklarrrr
merhaba ,eğer 2 adet ödenmemiş faturanız varsa (bedeli ne olursa olsun) sipariş giremiyoruz.Kredi kartı ile sipariş vermeyi deneyebilirsiniz.Sorun devam ederse müşt.hiz. birimini arayabilir veya faturanızda yazan sponsorunuzun telefonunu arayarak danışabilirsiniz.Hoşça kalın...
çok fazla fondten kullanan biriyim hepsi de sivilce yaptı yüzümde artık akne ilacı olan imexi kullanıyodum o zarar vermiyogbiydi ama ne kadar temizlesem de yağlı olduğu için siyah nokta yaptı kullanmaz oldum onu da sonra tesadüfen annemin çook eski makyaj malzemelerinden oriflame buldum o kadar doğal duruyo tenimle de o kadar iyi uyum sağladı ki anlatamam annemin dediğine göre bi 5 6 senelik varmış kesin tarihi geçmiştir ama ben 3 4 aydır onu kullanıyorm annem makyaj yapan biri olmadığı için hiç kullanmamış. eski olmasına rağmen hiç zarar vermedi şimdi aynısından tekrar almak istiyorum bu tondan inşallah bulurum
Orifileymin ambalajları gerçekten çok hoş!Parfüm şişeleri eski klasikleri hatırlatıyor şu pompalı fıs fısları.Ama hiçbir yerde niye göremiyoruz kataloglarını..Örneğin kuaförlere koyarsanız daha çok kitleye ulaşabilirsiniz...Sitesine bir kez girmiştim kolay anlaşılır yapamamışlar malisef!Bir sürü küçücük kodlar kim neye ait nedir amaaan..neyse uykuluyum zaten kısacası bunları dikkate alın orifileymciler?