Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

en son aldığım ürünlerim, gayet iyiler parfümün kokusu tatlı meyveli

canım renkler sana cok yakısmıs resimler gercekten fikir verdi güle güle kullan emegine saglık

sağol cnm benim :)

Eki Görüntüle 305248

en son aldığım ürünlerim, gayet iyiler parfümün kokusu tatlı meyveli

güle güle kullan tatlım:)

Güle güle kullan hepsi çok güzel hele siyah çantaya bayıldım, keşke alsaymışım :)

diğer katalogtada hani şu portföy çanta benzeri bi makyaj çantası var cnm onu alırsn:)

off sorma canım birde benim üyeliğim sadece kendime hizmetten ibaret nekadar almayım desemde ne kadar farklı markalar denemeyi sevsemde
katolag elime gectiginde illaki batırıyorum kendimi :))
Aynen canım ya kaç gündür katalog elimden düşmüyor eşimede parfüm alacağım doğum günü için ayrıcas rujlar epeyce indirimde hergün hesap yapıyorum valla,malum ölçüyüde kaçırmamak lazım bir sürü rujum oldu artık evde ygün boyu rujla geziyorum nerdeyse yatarken bile sürücem
keşke garnet ten alsaymışım tam benim rengimmiş güzel durmuş güle güle kullan

mirage bende var canım ilk başta beğeniyordum ama şimdi çok ağır geliyor üzerime sıkmak istemiyorum sanki ağaçtan akan reçine gibi kokusu valla sen bilirsin ama çok kalıcı üzerinden zor gidiyor

bellamania, kokoo, twiligt hepinize teşekkür ederim canlarım sizlerde ürünlerinizi iyi günlerde kullanın:)

canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünkü
eşine ne almayı düşünüyorsun

yaa arkadaşlar bende bu akşam komşunun kızına very me ikili mavi göz kalemiyle lipmania very me rujlardan iki tane sipariş verdim.ama aklım wonder colour rujlarda kaldı. 1 alana 2 bedava yazıyor katalogda ama kız bana kampanyasının bittiğini tanesinin 16.90 tl olduğunu söledi..doğrumu ??very me almakla iyi yaptım bilmiyorum:26:

canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünkü

grace'in num.var bende cnm çok ağır ve baharatlı bi koku değil o hoş kokuyo

kuzum kandırmış seni olurmu öyle şey!!! katalog süresi boyunca indirim devam eder,ta ki stokta kalmayana kadar.. ki dün baktığıma göre rujların sadece 5tanesi stokta bitmişti bitenlerde blossom petal,pink lady,irresistible red, cranberry blush,violet fairy.. ayrıca kızın öyle demeside çok saçma! çünkü burda hepimiz yakın çevremize en azından satış yapıp bikaç tl biriktirmeye çalışıyorz,kız neden bunu dedi anlamadm ben

strawberrylips tatlım çok teşekkür ederim almayı düşüyosan hala stokta garnet atraction sip.girdiysen danışmanın yakınsa sana onun üzerinden al kaçırma derim nemlendirmesi fln çok güzel bence

Son düzenleme:

Grace kokusu gerçekten çok güzel canım, bence denemelisin :) Mirage bence de çok çok ağır ve baharatlı...

arkadaşlar,1. kataloğu görüyormusunuz danışman sayfasında...

evet görebiliyorum ben danısman kodumla girince kataloga tıklıyorum şu anki güncel kataloga tıklıyorum sayfayı çevirmeden hemen sağ alt tarafta bir sonraki katalogu görmek için tıklayın butonuna tıklayınca çıkıyor canım

canım kusura bakma sorunu cevaplayamadım bi süredir rahatsızlığımdan giremiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar,bu arada grace in kokusunu bende bilmiyorum ama mirage çok ağır dediğim gibi tercih etme bence:)

canım biliyorum stokta var hala ama benim danışmanın nerde olduğunu bi bilsem zaten kargoyuda direk ona yollatıcam ama kadın ilçede sanırım kendisi hem çok ilgisiz sadece o renk içinde bir sürü kargo şimdi ne yapalım 22 sindeki katalogtada bir sürü ruj var indirimde o renge uygun seçerim bi tane:)

Eki Görüntüle 308064
Kızlar ürünlerim geldi sonundaa Yılbaşı kataloğunu da düşünerekten az sipariş verdim bu ay
Sağdan sola rujlar : Daring red
Chesnot glory
Garnet attraction
Daring red tamm da aradığım kırmızılıkta bi ruj bayıldımm süper valla Garnet de öyle harika duruyor dudakta ona da bayıldımm Chesnot glory ben esmer tenli sayılırım o nedenle çok da iyi durmadı ben de kardeşime verdim o beyaz tenli ve yakıştı doğal durdu onda
Bi de smooth definer mavi göz kalemim var çıkmamış burda ama onu da çok beğendim tavsiye ederim
Tender care ilk kez kendime alıyorum yalan değil o kadar zamandır üyeyim ama fazla küçük yaa insan korkusundan süremez kii Koca kavanozda satsınlar bundan sonra bence

Bu arada kızlar rujların gerçek rengi resimdekilerden daha canlı haberiniz olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…