Eki Görüntüle 304875
Eki Görüntüle 304874
Eki Görüntüle 304873
kızlar wondercolor rujlardan,red copper,garnet attraction ve red devotion renkleri, çok belirgin değil ama yinede bi fikriniz olsun diye ekleyeym dedm umarım yardımcı olur
vallaha kataloğa böyle koysalar ya dimi daha gerçekçi duruyo renkleri baksanıza
canım renkler sana cok yakısmıs resimler gercekten fikir verdi güle güle kullan emegine saglık
Güle güle kullan hepsi çok güzel hele siyah çantaya bayıldım, keşke alsaymışım :)
Aynen canım ya kaç gündür katalog elimden düşmüyor eşimede parfüm alacağım doğum günü için ayrıcas rujlar epeyce indirimde hergün hesap yapıyorum valla,malum ölçüyüde kaçırmamak lazım bir sürü rujum oldu artık evde ygün boyu rujla geziyorum nerdeyse yatarken bile sürücemoff sorma canım birde benim üyeliğim sadece kendime hizmetten ibaret nekadar almayım desemde ne kadar farklı markalar denemeyi sevsemde
katolag elime gectiginde illaki batırıyorum kendimi :))
keşke garnet ten alsaymışım tam benim rengimmiş güzel durmuş güle güle kullanEki Görüntüle 304875
Eki Görüntüle 304874
Eki Görüntüle 304873
kızlar wondercolor rujlardan,red copper,garnet attraction ve red devotion renkleri, çok belirgin değil ama yinede bi fikriniz olsun diye ekleyeym dedm umarım yardımcı olur
vallaha kataloğa böyle koysalar ya dimi daha gerçekçi duruyo renkleri baksanıza
miragenin kokusu nasıl canım ayrıca amberden için pahalı bi parfümün aynısı yazmışsın çok merak ettim adını yazarmısın banada tanıdık geliyor çünkü ama çözemiyorum
full moon kokusunu bende çok seviyorumı
canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünküAynen canım ya kaç gündür katalog elimden düşmüyor eşimede parfüm alacağım doğum günü için ayrıcas rujlar epeyce indirimde hergün hesap yapıyorum valla,malum ölçüyüde kaçırmamak lazım bir sürü rujum oldu artık evde ygün boyu rujla geziyorum nerdeyse yatarken bile sürücem
keşke garnet ten alsaymışım tam benim rengimmiş güzel durmuş güle güle kullan
mirage bende var canım ilk başta beğeniyordum ama şimdi çok ağır geliyor üzerime sıkmak istemiyorum sanki ağaçtan akan reçine gibi kokusu valla sen bilirsin ama çok kalıcı üzerinden zor gidiyor
canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünkü
eşine ne almayı düşünüyorsun
yaa arkadaşlar bende bu akşam komşunun kızına very me ikili mavi göz kalemiyle lipmania very me rujlardan iki tane sipariş verdim.ama aklım wonder colour rujlarda kaldı. 1 alana 2 bedava yazıyor katalogda ama kız bana kampanyasının bittiğini tanesinin 16.90 tl olduğunu söledi..doğrumu ??very me almakla iyi yaptım bilmiyorum:26:
canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünkü
grace'in num.var bende cnm çok ağır ve baharatlı bi koku değil o hoş kokuyo
Grace kokusu gerçekten çok güzel canım, bence denemelisin :) Mirage bence de çok çok ağır ve baharatlı...
bu ay burcuma onu koymuşlarda merak etttim bende indirime girerse inş tabialırım şimdi çok pahalı
bak bu sefer kehanette bulunamıyorum bu koku hakkında:92::92::92::92:
arkadaşlar,1. kataloğu görüyormusunuz danışman sayfasında...
canım kusura bakma sorunu cevaplayamadım bi süredir rahatsızlığımdan giremiyorum ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar,bu arada grace in kokusunu bende bilmiyorum ama mirage çok ağır dediğim gibi tercih etme bence:)canım gracenin kokusunu biliyormusun peki o zaman mirage bana göre değil baharat falan kokularını sevmiyorum çünkü
grace'in num.var bende cnm çok ağır ve baharatlı bi koku değil o hoş kokuyo
kuzum kandırmış seni olurmu öyle şey!!!katalog süresi boyunca indirim devam eder,ta ki stokta kalmayana kadar.. ki dün baktığıma göre rujların sadece 5tanesi stokta bitmişti bitenlerde blossom petal,pink lady,irresistible red, cranberry blush,violet fairy.. ayrıca kızın öyle demeside çok saçma! çünkü burda hepimiz yakın çevremize en azından satış yapıp bikaç tl biriktirmeye çalışıyorz,kız neden bunu dedi anlamadm ben
strawberrylips tatlım çok teşekkür ederim almayı düşüyosan hala stokta garnet atractionsip.girdiysen danışmanın yakınsa sana onun üzerinden al kaçırma derim nemlendirmesi fln çok güzel bence
bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))