Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

canım güle güle kullan bide su seyi sorcam delicacty yeni cıkmıstı kokusu nasıl güzel mi katalogta pastadan esinlenerek falan diyodu öyle tatlı bi koku mu

tşkkürler yağmur :) kesinlikle öyle pasta kokusu filan bekleme canım normal bi el kremi işte hafif bi kokusu var evt ama pasta deil kesinlikle nemlendirmeside ehh işte idare eder :)

doğal duruyorsa bende deneyebilirim canım. kalıp gibi duran fondotenide pudrayıda sevmiyorum .
evet canım toniği bi süre kullanmadan anlaman imkansız. bu serinin iyi geldiğini bi kac yerde okudum ama nedense tonik kullanmayı sevemedim ben :))
bu aralar yanaklarımda bi kac tane siyah nokta cıktı sinir oluyorum onlara :)) acelem yok cok göze batmıyorlar. sen kullan yazarsın bana

canım o pudradan bendede var ama en açık tonu güzel gerçekten rengi benim cilt tonuma göre kalıp gibi değil kesinlikle tavsiye ederim...

tmm tatlım yazarım yorumumu ilerleyen zamanlarda :) umarım faydasını görürümde sende alırsın..

canım o pudradan bendede var ama en açık tonu güzel gerçekten rengi benim cilt tonuma göre kalıp gibi değil kesinlikle tavsiye ederim...

anladıgım kadarıyla üçümüzde beyaz tenliyiz :) tamam canım ozaman bende bir tane alayım. kalıp gibi durmamasına cok sevindim gercekten..

tmm tatlım yazarım yorumumu ilerleyen zamanlarda :) umarım faydasını görürümde sende alırsın..

umarım iyi gelir tatlım.

güle güle kullan canım,oriflame hastaları olduk hepimizde ama ürünler süper gerçekten:)

off sorma canım birde benim üyeliğim sadece kendime hizmetten ibaret nekadar almayım desemde ne kadar farklı markalar denemeyi sevsemde
katolag elime gectiginde illaki batırıyorum kendimi :))

Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))

güle güle kullan kuzum

harika gözüküolar iyi günlerde süslen tatlım

bu tabiri sevdimmmmm iyi günlerde süslennn

anladıgım kadarıyla üçümüzde beyaz tenliyiz :) tamam canım ozaman bende bir tane alayım. kalıp gibi durmamasına cok sevindim gercekten..
umarım iyi gelir tatlım.

cnm 1nci katalogtan al,14.90mı ne ilk katalogta

off sorma canım birde benim üyeliğim sadece kendime hizmetten ibaret nekadar almayım desemde ne kadar farklı markalar denemeyi sevsemde
katolag elime gectiginde illaki batırıyorum kendimi :))

nedense bi an kendimi gördm sende

tşkkürler yağmur :) kesinlikle öyle pasta kokusu filan bekleme canım normal bi el kremi işte hafif bi kokusu var evt ama pasta deil kesinlikle nemlendirmeside ehh işte idare eder :)

hadi yaa bnde öyle bisey diye parfümünden almayı düsünüyodum ama o öyle kokuyosa parfümüde ona benzer kokudadır neyse canım sağol bilgilendirdiğin icin :)

cnm 1nci katalogtan al,14.90mı ne ilk katalogta

nedense bi an kendimi gördm sende

sorma canım yaa gerekli gereksiz toplayıp duruyorum oturdugum yerden eglence cıkıyo bana herhalde
tamam ozaman pudrayı 1. katalogtan alayımm

kızlar wondercolor rujlardan,red copper,garnet attraction ve red devotion renkleri, çok belirgin değil ama yinede bi fikriniz olsun diye ekleyeym dedm umarım yardımcı olur
vallaha kataloğa böyle koysalar ya dimi daha gerçekçi duruyo renkleri baksanıza

Son düzenleme:
Son düzenleme:
miragenin kokusu nasıl canım ayrıca amberden için pahalı bi parfümün aynısı yazmışsın çok merak ettim adını yazarmısın banada tanıdık geliyor çünkü ama çözemiyorum
"Full moon set sabun krem vs.. :) ben parfümünün kokusunu bilmiyordum bu seti aldım ve ba-yıl-dım :)"
full moon kokusunu bende çok seviyorumı

Red devotiona bayıldım... Ben de daring red sipariş etmiştim bakalım nasıl gelicekk

dimiiiii bende çoooookkkk sevdiiimmmmm daring redi yine aynı formatta senden bekliyorm resmi yavrumm

Canım benim eline emeğine sağlık :) Çok güzel durmuş renkler valla bayıldım güle güle süslen <3 :)

sağol bebeğimm,zenginleştirelm hep beraber topiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…