canım güle güle kullan bide su seyi sorcam delicacty yeni cıkmıstı kokusu nasıl güzel mi katalogta pastadan esinlenerek falan diyodu öyle tatlı bi koku mu
harika gözüküolar iyi günlerde süslen tatlım
ben ruj aldım bu ay sadece :) gelsin hemen koycam resmini
çok saol canım :) pudranın en açık rengini almadm ben medium olanı bu öyle durduğuna bakma yüzüne sürünce ciltle bütünleşio çok güzel kapatıo ama çok hafif doğal duru tavsiye ederm :) toniği kullanmaya henuz yeni başladım ama ilk kullanımda bişi söylemek ne kadar doğru olur bilmiorum ama yüzümü germedi yakmadı diğer tonikler gibi kokusu hafif bi ferahlık verdi..Zamanla görücez bakalım siyah noktalarda ne kadar etkili olduğunu :)
Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))
doğal duruyorsa bende deneyebilirim canım. kalıp gibi duran fondotenide pudrayıda sevmiyorum .
evet canım toniği bi süre kullanmadan anlaman imkansız. bu serinin iyi geldiğini bi kac yerde okudum ama nedense tonik kullanmayı sevemedim ben :))
bu aralar yanaklarımda bi kac tane siyah nokta cıktı sinir oluyorum onlara :)) acelem yok cok göze batmıyorlar. sen kullan yazarsın bana
doğal duruyorsa bende deneyebilirim canım. kalıp gibi duran fondotenide pudrayıda sevmiyorum .
evet canım toniği bi süre kullanmadan anlaman imkansız. bu serinin iyi geldiğini bi kac yerde okudum ama nedense tonik kullanmayı sevemedim ben :))
bu aralar yanaklarımda bi kac tane siyah nokta cıktı sinir oluyorum onlara :)) acelem yok cok göze batmıyorlar. sen kullan yazarsın bana
güle güle kullan canım,oriflame hastaları olduk hepimizde ama ürünler süper gerçekten:)
canım o pudradan bendede var ama en açık tonu güzel gerçekten rengi benim cilt tonuma göre kalıp gibi değil kesinlikle tavsiye ederim...
tmm tatlım yazarım yorumumu ilerleyen zamanlarda :) umarım faydasını görürümde sende alırsın..
güle güle kullan canım,oriflame hastaları olduk hepimizde ama ürünler süper gerçekten:)
Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))
harika gözüküolar iyi günlerde süslen tatlım
anladıgım kadarıyla üçümüzde beyaz tenliyiz :) tamam canım ozaman bende bir tane alayım. kalıp gibi durmamasına cok sevindim gercekten..
umarım iyi gelir tatlım.
off sorma canım birde benim üyeliğim sadece kendime hizmetten ibaret nekadar almayım desemde ne kadar farklı markalar denemeyi sevsemde
katolag elime gectiginde illaki batırıyorum kendimi :))
tşkkürler yağmur :) kesinlikle öyle pasta kokusu filan bekleme canım normal bi el kremi işte hafif bi kokusu var evt ama pasta deil kesinliklenemlendirmeside ehh işte idare eder :)
cnm 1nci katalogtan al,14.90mı ne ilk katalogta
nedense bi an kendimi gördm sende
hadi yaa bnde öyle bisey diye parfümünden almayı düsünüyodum ama o öyle kokuyosa parfümüde ona benzer kokudadır neyse canım sağol bilgilendirdiğin icin :)
Eki Görüntüle 304875
Eki Görüntüle 304874
Eki Görüntüle 304873
kızlar wondercolor rujlardan,red copper,garnet attraction ve red devotion renkleri, çok belirgin değil ama yinede bi fikriniz olsun diye ekleyeym dedm umarım yardımcı olur
vallaha kataloğa böyle koysalar ya dimi daha gerçekçi duruyo renkleri baksanıza
miragenin kokusu nasıl canım ayrıca amberden için pahalı bi parfümün aynısı yazmışsın çok merak ettim adını yazarmısın banada tanıdık geliyor çünkü ama çözemiyorumSelam kıuzlar. Ben kendime almak için üye oldum fakat her ay 200 tl den aşağı sipariş vermiyorum iyi mi oldu kötümü bilemedim. Fakat tüm eksiklerimi tamamlıyorum bakım adına. Genelde makyaj yapmazdım artık oriflame sayesinde yapıyorum ve çok olumlu tepkiler alıyorum. Her neyse bu ay siparişlerimin bi kısmını verdim. Mirage parfümü çok beğendim farklı kokusu var değişiklik arayanlar için güzel. Mesela ben amber elixiride aldım fakat o hali hazırda kullandığım pahalı bi markanın parfümünün çok yakını. Bilsem o kadar parayı o parfüme değilde amber e verirdim önceden bilsem. Yani demek istediğim mirage değişik bişiy.hoş. Sonra arkadaşlarıma hediye diye 3 tane pure colour aldım 3 ü 10 lira yazandan. Genelde soft renkler seçtim beğenmeme risklerine göre ama en çok vintage nude yi beğendiler. Hafif günlük ve klas duruyor.arkadaşlarıma yine şu 25 tlden fazla alışverişe indirimli olan rimeli aldım hani şu deniz yıldızındaki mehveşin rimeli gibi tane tane duruyor yani dolgunlaştırma hacim uzatma vs beklemeyin. Belirgin ve ıslak gibi duruyor doğal günlük makyaj yok gibi ama makyajlı görünmek isteyenler için ideal. Ama ben daha abartı seviyorum o yüzden kendime ayın 15 inde maaştan sonra şuu kalın bitane vardı onu alıcam sanırım. Rimel tavsiyesi olan var mııı? Kalemlerde 2 taraflı kalemler varya sert geldi ucu. Ama renkler aynı katalogdaki gibi..görmeden aldığımız için fikir verdiysem ne mutlu. Artık burayı daha çok takip edicem.. Bi sorum daha olacaktı. Adres değişikliğini nasıl yapıyoruzz.
full moon kokusunu bende çok seviyorumı"Full moon set sabun krem vs.. :) ben parfümünün kokusunu bilmiyordum bu seti aldım ve ba-yıl-dım :)"
Eki Görüntüle 304875
Eki Görüntüle 304874
Eki Görüntüle 304873
kızlar wondercolor rujlardan,red copper,garnet attraction ve red devotion renkleri, çok belirgin değil ama yinede bi fikriniz olsun diye ekleyeym dedm umarım yardımcı olur
vallaha kataloğa böyle koysalar ya dimi daha gerçekçi duruyo renkleri baksanıza
Red devotiona bayıldım...Ben de daring red sipariş etmiştim bakalım nasıl gelicekk
Canım benim eline emeğine sağlık :) Çok güzel durmuş renkler valla bayıldım güle güle süslen <3 :)