Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

Ama colourtrend rujları avonda bizdeki veryme :) :119: canım bu arada biliyomusun 17.katolog yılbaşı katologu değilmiş 18. katolog da asıl indirimlerin olması gerekiyomuşş çok sevindim duyunca

vay be :) desene öbür ayda battık..Zaten bu ay gene 100-120 arası oldu off off bu oriflame yok mu bu oriflame bitirdi beni

tşk ederim tatlım ya dudaklarımn sorunu kuruması değil yumuşaması ruj veya parlatıcı sürdüğümde dudaklarım yumuşayp soyuluyor şu sıralar çok sürmüyorum bakalm

hmm o bendede oluyo malesef

Ben de almadığıma pişman oldum L.watkins setii acaba tekrar indirime girer mi ?

cnm biz onu hizmet merk. sorduk tam bilmiyolar, bide katalog bitmeden 1-1,5 hafta önce verdiğimz halde siparişi o setten alamamıştk yani düşün hemen bitmş millet çekmiş stokların hepsni mübarek:26: inş bu ayda rujla alakalı bi problem yaşamayız

inş canım ben de alıcam rujlardann umarım sorun çıkmazz

oriflame'den erkek arkadaşıma embrace him kofre setini almıştım. inanılmaz güzel kokuyordu. o da bayılmıştı o kadar ki şişenin dibinde birazcık kalmış onu sıkmaya kıyamamış.

aldığımda teyzem danışmanlığını yapıyordu ama o bıraktıktan sonra yeniden alma imkanım kalmadı:26:

selam kızlar. kargom geldi bugün. çoğunuzun da dediği gibi her ayki kadar hızlı olmadı bu ay. önceden ertesi gün gelirdi. herneyse altın fırsatlardan takılar almıştım kros kolye ve küpe süper küpe büyük görünüyordu küçük ama tam benim takacağım gibi.kolyeside güzel. şu 4 tane o şeklinde olan kolyeninde takacak klipsi yok sandım önce ama o 4. o harfinin ordan takılıyor çok orjinal bişey. ben zincirini uzun zincir takıp kısalı uzunlu farklı şekilde kolyelerle kombin eder takarım tek takmam sanırım çok klasik olur.tütsü takımını beğenmedim ama manolya sabun süper görünüyor ve kokuyor. annem için chestnut çantayı alayım demiştim ama çanta kocaman portföy çanta çıktı. anne işi değil yani kahverengi bi kıyafetle şık akşamlarda elde taşınabilecek büyüüük bir çanta.fotosundaki gibi küçük değil.glitter çantada altın fırsatlardaydı göründüğü kadar hoşuma gitmedi fermuarlı pullu bir çanta. elinizle pulları ters yöne yitince siyah oluyor pullar. o yüzden dümdüz durmuyor rengi. üfff anlatamadım sanırım. yinede bir özel günde kullanılabilir.wonder colour rujlarımda garnet atraction,pink possioan ve cranberyy blush.garnet tam nar çiçeği simsiz yumuşak güzel.ben bordodur diye almıştım off bu katalog beni çıldırtacak.ama güzel renk.pink passioanuda beğendim. pink passion simli hafif.
sürpriz paketimden de silk and cashmir duş kremi(jel değil böle farklı bişey),loves me el kremi, savannah sunset kıss ruj geldi 1 tester 1 ecollagen numune göndermişler.lisolette watkins maskaramda geldi merak ediyorum ama stok olsun diye almıştım o yüzden açmıycam zaten bantlamışlar. bantlı olmasıda ayrıca güzel i,nsan güveniyor daha önce açılmamış yanee.veee ens evdiğim oriflame ürünümm smotth definer göz kalemi yeşilinden aldım böle koyu yeşil hakii güzel. sürmesi inceliği süper kalem incecik çok seviyorum.gelecek katalog kargo ürünü ayak kremi.bu sefer şampuanadı ev bu şampuanla doldu zaten. ama ben şu sarı şampuanlardan kullanıyorum çok memnunun kremiyle birlikte kullanıyorum. baya memnunum saçın gzel demeye 1 aydır başladı insanlar düşünüyorum farklı uyguladığım tek şey sarı hair x şampuan ve maskesinden sanırım.bide kurulanmaya geker olmayan mavi sprey var. onu sıktığım günlerde saçlarımı çok iyi hissediyorum.

güle güle kullan tatlım bende garnet attraction istemiştm,diğer syfda kullanan bi ark. gül kurusu gibi duruyo demişti?? tenden tene farketti demek foto ekleme imkanın varsa ürünlerin fotolarını bekliyorum, bari bu ay canlansın bu topik

Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))

Eklentiler

• $ori.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 61
Bunlarda benim cicişler renk gelsin biraz şu topiğe yahu unutuldu burası :))

cicişlerin cok güzel tatlım güle güle kullan..
very me rujlara ben bayıldım hem yumusacık hemde cabuk cıkmıyor
pudra biraz acık geldi gözüme cilde oturuyormu
birde toniği kullanınca yorum yazarsan cok sevinirim

çok saol canım :) pudranın en açık rengini almadm ben medium olanı bu öyle durduğuna bakma yüzüne sürünce ciltle bütünleşio çok güzel kapatıo ama çok hafif doğal duru tavsiye ederm :) toniği kullanmaya henuz yeni başladım ama ilk kullanımda bişi söylemek ne kadar doğru olur bilmiorum ama yüzümü germedi yakmadı diğer tonikler gibi kokusu hafif bi ferahlık verdi..Zamanla görücez bakalım siyah noktalarda ne kadar etkili olduğunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…