- 12 Eylül 2009
- 1.020
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.961
sipariş iptaliiiiini bilenn yokmuu?? mail attım ama cvp gelmedii?? iptal olurmukii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sipariş iptaliiiiini bilenn yokmuu?? mail attım ama cvp gelmedii?? iptal olurmukii
tamam cnm ben günlük kullanmıştım 3 gün demek haftalık kullanılacakmıışş söyleediğin iyi oldu çok saol cnmkaydirigubbakcemile3yoksaa kırış kırış cilde sahip olcektimmmakannehir
yanii girmiyim hediyelerin kodunu öylemiiboshayallersmile
kızlarr ben ilk siparişimi vericem ama ben parfüm numunesi istiyorum sanırım 5 tlye gelicek siparişlerimin arasınamı kodunu girmeliyim gelmesi için
ecrin tşk canım. bide optimals gce jeli nasıl biliomusn cnm ? ben sadece gece sini almayı düşünyrm ama gündüz üde almassam bi işe yaramazmı diede tereddüttym
bunlar birbirini tamamlayan ürünler gece besleme gündüz bakım içindir cilt temizleyici kullanmazsan hiç bir işe yaramaz bence ikisinide al
100 bp yaptıysan 5 tl aksi halde 10 tl
cnm fiyat listesinde herhangi bi puan belirtmiyo? yani standart 5tl diye düşünmüştüm ben
fiyat listesinde arka syfa numune çantası diyo 8tl, sizce sadece çantamıdr o yoksa içinde bikaç tane numune varmıdrguclubacismile
hadi yaa tüh:2: bi iki bişey serpiştirselerdi ne olurdu sankii:)
bide diyelimki 150 puan yaptık o zmn %3lük aşamaya mı geçmiş oluyoruz? yani ne kadar fazla bp yaparsak o kadar fazla he? aynı anda bu işte yükselirken grup bp ile mi yükseliyrz acaba yoksa kendi bpmzlemi?
yaa arkadaşlar bu altın buroşür indirim buroşürümü oluyo hanii stoklarda sınırlı olan buröşürmü ilk kargoyla istemeden 1 tane gelirmikii sipariş versemmi çünkü soruyolar indirim broşürü yokmu diyeee bende yok diyorum gelmedi diyorum zaten koku kartları fianda kullanılmış getirdi sponsorum hiç bi işe yaramadı bende bu ay koku numunesi sipariş verdim ama koku kartınamı çevirsem acaba hangisi kullanışlı olıur bu arada aksesuar paketii nerde göremedim ben 11. katoloktan vericem bu ilk siparişim olucak 190bp yaptım ilk ayım için iyi puan kızlarr yaa deneyimli olanlarr hangii yardımcı ürünleri alıyım iyi birr iş çıkarmak içinn kaydirigubbakcemile2 çok çalışmam gerekiyo benimm çokkkkk
ben renkli kozmetik fazla satmadığımdan sattıklarımda ne alacağını bilen kişiler olduğu için ruj numunesi falan almadım ama parfüm numunesini al mutlaka onu başka türlü satamazsın ruj fondöteni gene katalog da renginden ayırt ediliyor ama koku önemli hem kar marjı yüksek buna bağlı olarak da puanı parfümü al
yaa arkadaşlar bu altın buroşür indirim buroşürümü oluyo hanii stoklarda sınırlı olan buröşürmü ilk kargoyla istemeden 1 tane gelirmikii sipariş versemmi çünkü soruyolar indirim broşürü yokmu diyeee bende yok diyorum gelmedi diyorum zaten koku kartları fianda kullanılmış getirdi sponsorum hiç bi işe yaramadı bende bu ay koku numunesi sipariş verdim ama koku kartınamı çevirsem acaba hangisi kullanışlı olıur bu arada aksesuar paketii nerde göremedim ben 11. katoloktan vericem bu ilk siparişim olucak 190bp yaptım ilk ayım için iyi puan kızlarr yaa deneyimli olanlarr hangii yardımcı ürünleri alıyım iyi birr iş çıkarmak içinn kaydirigubbakcemile2 çok çalışmam gerekiyo benimm çokkkkk
Altın broşür işte 100 bp yi geçenler için.Ne güzel ilk aydan geçmişsin,çok güzel puan yapmışsın.Tebrik ederim.Yani 100 bp yi geçtiğine göre o altın broşür senin için geçerli.Müşteri için değil.Kargonun içinden katalog da çıkıyor,altın broşür de fiyat listesi de hepsi çıkıyo..Aksesuar paketine gelincee..İnternetten sipariş verirken siparişi onaylama aşamasında alt tarafta yazar "internet fırsatı" diye..orda alt alta yazıyo aksesuar paketi ve sürpriz ürün paketi diye..karşısında da adet:0 yazıyo onun hangisini istiyosan karşısındaki sıfırı bir yap ve tamam deyip ilerle..faturaya eklendiğini göreceksin..
Ayrıca koku kartı konusunda ben de aynı fikirdeyim.Kartla martla uğraşma zaten numune seti 5 tl..al gitsin..gerçi hepsi yok içinde ama en çok sorulanların yüzde sekseni var yani..
başka var mı sorun?
çok detaylı anlatmışsın cnm saol peki kargo paketinde katolok ve broşür kaçtane çıkıcak yani birer taneyse eğer ben katolok içinde 10'lu paketi vermek istiyorumm çünkü çoğu müşrerime katolok bırakıyorum