Merhaba arkadaşlar ben de mart ayından beri satış danışmanıyım. Sadece kendime alıyorum. Aldığım ürünlerden bazıları ile ilgili fikirlerimi yazayım,
1. GIORDANI GOLD SHINE EDP: Kalıcı bir koku, gayet güzel ama ben kendime yakıştırmadım kokuyu annem beğendi, o kullanıyor. Ben de arada :)
2. ORIFLAME BEAUTY KALEM EYELINER - Çok memnunum eyeliner asla süremem beceremem diyodum ama bunu kullanmak çok kolay, çok da güzel duruyor.
3. MISS O CLUB PRIVE EDT: İnanılmaz güzel bir koku kalıcı değil ama çok güzel. şimdide Miss O Fashion Princess EdT aldım o da güzel.
4. G.GOLD LASH FASCINATION MASKARA: bunu da beğendim, kirpiklerim az olmasına rağmen güzel gösteriyor.
5. AMETHYST FATALE EDP: Ağır geldi ilk başta ama bi süre sonra hoşuma gitmeye başladı :)
6. Very Me Doğal Renklendirici Jel: kokusu çok güzel. fondoten kullanmıyorum normalde, bu hafif bi canlılık veriyor.
7. Very Me Clickit Dudak Renklendiricisi: ilginç bi şekilde dudaklarımda yanma oldu bunu sürünce. kokusu güzel biraz da şekerli :)
8. ORIFLAME BEAUTY MIDNIGHT COLOUR RUJ - Midnight Red: kargo sıfırlama ürünüydü iyi ki de öyleymiş beğendim :)
9. Very Me Lipmania Ruj: görüntüsü çok şeker, ucuz ve güzel bence
10.Very Me Clickit Eyeliner ve Very me clickit Maskara: çokk minikler ama fiyata göre normal.
11. ELVIE EDT, ELVIE VÜCUT KREMİ, ELVIE 24 SAAT ETKİLİ ANTİPERSPİRANT DEODORANT: çok hafif güzel bi koku, hepsini birden kullanınca kalıcılığı artar mı ki acaba ?
12. SILK&SMOOTH TÜY AZALTMAYA YARDIMCI VÜCUT LOSYONU: daha kullanmadım işe yarar umarım lazer epilasyon mağduru olarak işe yaramasına fena halde ihtiyacım var
13.GIORDANI GOLD PARFÜMLÜ VÜCUT PUDRASI: ne işe yaradığını anlamadım, öyle özenip almıştım, koltuk altına pudra sürmek iyi oluyo diye duymuştum bundan sürdüm ben de bir iki kere :)
14. VISIONS V* SUGAR RUSH DUDAK PARLATICISI - Cotton Candy: pamuk şeker çok güzel, 3 yaşında yiğenim var çok özeniyo makyaja süslü :) tabi ki sürmüyoruz hiç bişey ama ona verdim annesi sürer gibi yapıyo çok seviniyo o da :)
15. ESSENTIALS FAIRNESS KREM: ilk sürüldüğünde bi aydınlık veriyor ama kalıcı bi açıklık sağladığı söylenemez.
Umarım işinize yarar yorumlarım. Herkese mutlu günler dilerim :)