- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.941
arkadaşlar merhaba, ben kendime ve arkadaşlarıama indirimli ürünler almak için temsilci olmak istiyorum(avonuda düşünüyorum) bazı sorularım var yardımcı olursanız sevirim.
Aldığımız ürünleri yüzde kaç İndirimle alıyoruz, aldığımız ürünlerin kargo ücretini biz mi ödüyoruz(10tl lik ürün alsak mesela o ay kargo nasıl oluyor)
Kredi kartlarına vade koymadan taksit yapılabiiniymu.
Birde her ay alışveriş zorunlumu. Şimdiden teşekkürler
cilt tipin nedir cnm senin bu seriyi ben kuru ciltler için die duymuştum..gndüz kremi nasıl çokmu yaglı?? benm cildim karma çünkü..sürdüğüm zman emermiki acaba
divine parfüm alana vücut kremi ve deodarant bedava diyo ben şimdi bu deo+vücut kreminindemi kodunu gireyim o zamn gelmesi içinnn girmezsem gelmezmibenneyaptımki
arkadaşlar merhaba, ben kendime ve arkadaşlarıama indirimli ürünler almak için temsilci olmak istiyorum(avonuda düşünüyorum) bazı sorularım var yardımcı olursanız sevirim.
Aldığımız ürünleri yüzde kaç İndirimle alıyoruz, aldığımız ürünlerin kargo ücretini biz mi ödüyoruz(10tl lik ürün alsak mesela o ay kargo nasıl oluyor)
Kredi kartlarına vade koymadan taksit yapılabiiniymu.
Birde her ay alışveriş zorunlumu. Şimdiden teşekkürler
cnm 11,katolokta 78,sayfada soyula bilen maske ve gündüz kremi var ben onu kullanmaya başladım 1 hatadadır ve 3 günde farkedilir dercede deişiklik var böle bir güzellik geldi bana tavsiye ederimm kullanmadıysan bi dene derim gerçi onlar dörtlü olarak satılıyo ama bana ikisi yetti
visions ikili göz kalemleri nasıl renk veriyormuu kızlar hani çift taraflı kalemler
tamam cnm ben günlük kullanmıştım 3 gün demek haftalık kullanılacakmıışş söyleediğin iyi oldu çok saol cnmkaydirigubbakcemile3yoksaa kırış kırış cilde sahip olcektimmmakannehiremscum maskeyi haftada 1 kullan günlük olarakda cildine uygun temizleyici ile temizleyip sonra nemlendiriciyi kullan maske hergün yaparsan cildin mahvolur
divine nın kampanyasında bedava dediği için girmene gerek yok parfümün kodunu girdiğinde diğer ürünler otomatik olarak yazılıp indirimli olarak fatura ediliyor ama krem 1 alana 1 hediye şeklinde 2 tane ürün var ortada şirket bilemez ki hangisini hediye olarak istediğini o yüzden girmen gerekiyor hediye olacak olan ürünü
kızlarr ben ilk siparişimi vericem ama ben parfüm numunesi istiyorum sanırım 5 tlye gelicek siparişlerimin arasınamı kodunu girmeliyim gelmesi için
şeyy yaa bide sipariş verincee kargoyla beraber katolokta geliyomu bi sonraki ay için geliyosa kaç tane geliyoo ücret oluyomuu off amma soru işaretleri var hee şu ilk siparişimi bi verseydimmmm rahatlardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?