- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.921
emosum sadece parfumun kodunu girmen yeterli alısveriş sonu deyip de ilerliyoruz ya ozaman ürünlerin indirim, promosyon vs ekleniyor, vücut kremiyle deodorat ta ozaman otomatikman eklenecek, ayrıca kodlarını girmene gerek yok yani :)
hııı ee ben direktörüme söledim evet kodlarınıda gircen dedii ayy benim kafam karıştı sanırımkafamçokkarıştı kodlarını girersem bide extaradan para ödenmeyimm yada girmezsem bu seferde gelmezse kafamçokkarıştı neyse cnm ben tekrar sorayımm direktöre oda azcuk acemi zatisempatiksalakcinni
kızlar bişey sorucam kasım kataloğundan syf79daki temizleyicimi yoksa 48dekini mi tavsiye edersinz? ve hangisi rimeli iyi çıkarır kullanan varsa bilgi vereblrmi? şimdiden tşk kaydirigubbakcemile3
merhabalar
bende aranıza yeni katıldım ve 2 aydıe üyeyim oriflameye. erkek parfümlerinden excite hakkında bilgisi olan varmı.
kızlar,
2sorum var;
1-) bugün geldi verdiğim siparişler
Ve 11.katalogta ki 'si bir arada koruyucu el ve tırnak kremi (son sayfalarda) büyük boy 150 ml ;
1 Alana Bir bedavaydı.
bir tane istedim diğeri gelmedi.
Sorun nerede ? hata bende mi? değilse ne yapabilirim. arkadaş o şekilde istemişti.. elimde kalacak yoksa.
2-) 100bp'den fazla yapmıştım, otomatikman eklenir,bsaç düzleştirici gelir demişti arkadaş.
gelmedi?
nasıl olacak?
1) hediyeninde kodunu girecektin girmezsen şirket göndermiyor
2) faturanda puanın yazar bir ona bak 100 bp yazıyorsa faturanı şirkete göndereceksin gelmedi diye bu işlemi direktörüne götür o yapsın hem kargo ücretide ödemezsin
divine parfüm alana vücut kremi ve deodarant bedava diyo ben şimdi bu deo+vücut kreminindemi kodunu gireyim o zamn gelmesi içinnn girmezsem gelmezmibenneyaptımki
kızlar12.katalogla bugün merhabalaştık, bütün danışmanlarına slmlarını iletti, süper şeyler var ben bayıldım..aklinialirimsmile 11.katalogta baya aştım kendi cebimden yiyom, yemicem artık diyodumki sanırsam yine kendime engel olamayacammmkaydirigubbakcemile3 hepinize iyi satışlarrr:):hulya:
evet canm kodlarını mutlaka gir,faturalandıgnda bedavalar zaten düşecek
tamam cnm çok saol burda bir arkadaş girmene gerek yok filan dedi de kafam karıştıı peki bişi daha şimdi ben bu hediye ürünleride eklediğim zamn bpde yükseliyo bu bpde düşermikii ayy bide internetten siparişi eve teslim için gönderi şeklini adrese teslimmi işaretliyoruzzzz kısaca anlatıröısın cnm internetten siparişiiieyvahedigeldismile
girmezsen hediyeler gelemz cnm mutlaka gir kodlarını..hediye ürünlerin bpleri düşüo,eklenmiyo yani!! eve teslim içinde adrese teslimmi die çıkıyo ya hani onu evet olarak secioosun kargo adresine gelior..
bende cildim için bişeyler almak istyrm bu sıralar problemli bi cildim var ama bu katalogtada pek bişe bulamadım üff(
1) hediyeninde kodunu girecektin girmezsen şirket göndermiyor
2) faturanda puanın yazar bir ona bak 100 bp yazıyorsa faturanı şirkete göndereceksin gelmedi diye bu işlemi direktörüne götür o yapsın hem kargo ücretide ödemezsin
cnm 11,katolokta 78,sayfada soyula bilen maske ve gündüz kremi var ben onu kullanmaya başladım 1 hatadadır ve 3 günde farkedilir dercede deişiklik var böle bir güzellik geldi bana tavsiye ederimm kullanmadıysan bi dene derim gerçi onlar dörtlü olarak satılıyo ama bana ikisi yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?