- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.901
takım temsilcisi kaydımı yaptı, ilk siparişlerimi gireceğim, elimde katalog ya da kampanya broşürü hiç birşey yok. biraz bu ayki yeni başlayanlar için kampanyalardan bahsedebilirmisin? bide takım lideri geliş fiyatının %30 indirimli olduğunu söyledi, ancak internetten hesapladığımda %23 gibi bir rakam çıkıyor. hangisi doğru acaba? yardımcı olursan sevinirim.
slm kızlar bu bp olayı nasıl oluyor. yani kaç parada puan artıyor. üye olmayı düşünüyorum ama karar veremedim. bp yi açıklarsanız sevinirim.
cevap:1 ister bir kerede ver 100 bp yi istersen kısım kısım 100 bp olduktan sonra altın broşürden siparişi normal katalog siparişi gibi verebiliyorsun
cevap:4 evet doğru saç düzleştiriciyi alabiliyorsun koda gerek yok şirket direk giriyor
ya var mı böyle birşey
kafayı yicem.
sırf kendime altın broşürden alışveriş yapabilmek için bp'yi coşturdum bu ay.
kredili dedi ve kendi istediğim tüm ürünleri ancak sildim de, krediyi indirdim ve kabul etti
hiçbir işe yaramadı. of of of :)
bu kredi hep böyle mi artıyormu?
yani ben hep 173 Tl tutarı sipariş vermek zornda mıyım ya? fazlası olmuyor mu..
işte budurrr :) sağolasın..... çok teşekkürleer
normalde 240 tl kredisi var her danışmanın senin bir önceki alışverişinden ödenmemiş faturan vardır kredi limiti yaşamak istemiyorsan kredi kartıyla al site güvenilir ben 2 senedeir üyeyim hep kartla alıyorum
kızlar bişey sorucam kasım kataloğundan syf79daki temizleyicimi yoksa 48dekini mi tavsiye edersinz? ve hangisi rimeli iyi çıkarır kullanan varsa bilgi vereblrmi? şimdiden tşk kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam kasım kataloğundan syf79daki temizleyicimi yoksa 48dekini mi tavsiye edersinz? ve hangisi rimeli iyi çıkarır kullanan varsa bilgi vereblrmi? şimdiden tşk kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bi sorum var bu ayki altın broşürde visons v no time for shine sıkıştırılmış pudradan kullanan varmı bilgi verirmisiniz ???
teşekkür ederim motivasyonun için, şimdiden kayıt için görüştüklerim var alıcam o çantaları :)) bi işi başarmak için insanın ön yargılarını yıkması gerekiyor aslında ve ilk önce kendinden başlamalı.. ben şimdi o aşamadayım, bakalım umarım her şey yolunda gider, şansım istanbul ofisi evimin çok yakınında! orayı görünce çok daha içime sindi, gelişmeleri sizlere de bildirim. istanbulda yeni evlendim ve ailemde burada değil, eşim geç geliyor ve yalnız hissediyorum kendimi ama sizleri okuyunca yalnızlığım kayboluyor gerçekten :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?