- 18 Aralık 2009
- 978
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.601
temmuz satışlarınız nasıl arkadaşlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar burda siparis verme zorunlulugu nasil 3 ayda bir siparis vermek zorundamiyiz yoksa 4-5 ayda bir versek de olur mu bu ay indirimli hem uyeligi egr zorunlu bir zaman araligi yoksa bende uye oliyim bari sistem nasil isliyo yani kisaca
slm kızlar ben temmuz ayı kataloğundan sipariş verecem şimdi fazla ürün almıyorum zaten 4 tane ancak daha yeni başladım zaten oriflameye.benim soracağım şeyler
1-Sipariş verceğim 4 ürünün yanında mı sıfırlama kodunu gircem 729000 bunu yani
2-Bugün sipariş verirsem cumaya kadar elimde olur mu?
3-Bu sıfırlama kodunu yazdım,yerine ürün mü gelecek nasıl olacak.bu gece cvp verebilecek olan varsa şimdiden tşk ederim.
herkese merhaba, uzun zamandır yazmıyorum. şimdi bir süredir kullandığım ve anneme aldığım ürünlerle ilgili bir iki görüşümü paylaşmak istiyorum:
anneme time reversing temizleyici ile gece ve gündüz kremlerinden almıştım ama yüzünde sivilceler çıkarmış. yanında değilim göremedim ama kullanmayı bıraktım dedi. genç kız gibi sivilceler çıktı yüzümde dedi. bırakınca da geçmiş. acaba time reversingin gençleştirmekten anladığı bu mu? ergenliğe geri dönmeyi mi anlıyorlar? bir sürü de para vermiştim çok üzüldüm ve çok kızdım. halbuki ben optimalsın dengeleyici losyonundan çok çok memnundum. hala da kullanıyorum. siyah noktalar tarih oldu resmen. buna rağmen seeing is believing tam bir fiyasko. beyaz beyaz bi şeyler çıkmaya başladı göz altlarımda hemen bıraktım. herkese herşey iyi gelmiyor işte. deneye deneye bkendinize uygun ürünü bulmanızı tavsiye ederim. benim oriflameden denemek istediğim başka bir ürün kalmadı sanırım artık. en şiddetle tavsiye edebileceğim ürünler milk honey vücut peelingi ile silk and smooth tüy azaltıcı vücut losyonu. makyaj malzemeleri ise yine tam bir hayal kırıklığı. parfümlerle ilgilenmiyorum pek ama air adlı parfümü almıştım ucuz olanlardan ne yazık ki hiç kalıcı değil ama kokusu hoş.
ben oriflame 'a yeni başladım da kendime şöyle kalıcı bir parfüm almak istiyorum. Çiçek kokusu fln... Bildiğiniz güzel bir koku var mı?zemuszemus
en fazla bir hafta içinde elinde olur siparişlerin..729000 kodunu siparişine ekle..el kremi gelecek sana..opuyorumnanaktan