- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.621
ağustos katoloğu nasıl gidiyor bakalımm
kötü mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bakan ya bu ay hiç indirim yokmuş deyip iade ediyor, aslınsa uygun şeyler de var ama :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağustos katoloğu nasıl gidiyor bakalımm
Kızlar bi arkadaşım oriflame temsilcisi.
seni de yapalım 1 tl dedi üyelik.
bana biraz avantajlarından bahseder misiniz
ne kadarlık satışta ne kazanılıyor..
satan kişi ekstra bi indirim yada ürün kazanıyormu
yada bu neye göre oluyor falan :)
avon abd ürünü bildiğim kadarıyla
amerikanlara gideceğine isveçliye gitsin paramız :)
teşekkürler naneli şeker
burdaki mesajını şimdi gördüm canım
özelden de yazmıştım ama neyse
ben bi düşüneyim
başlarsam bende burda olurum artık :)
bende oriflame yeni üye oldum fakat
bir alana bir bedava ürünlerde iki tanemi sepete eklemem gerekiyor
verdiğim siparişi iptal etme gibi bir durumum var mı yaa
yarıdımcı olursanız memnun olurum
rica ederim canımmm bayanssulusmile
nanelişeker merhaba benim msj ım 50 tane olmadıgı için özel mesajımı kabul etmedi yani gönderemedim canım beni gu gün il temsilcisi arayıp 15 tl oldugunu söledi itiraz etme hakkım varmıdır acaba napmalıyım sende kayıt etti beni bu aradavereliniortakvereliniortakvereliniortak
ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim saol canıma.s.a.s.
rica ederim canım. ben 1 TL diye biliyordum, demekki kampanya bitmiş :sinifsinif:
itiraz hakkın vardır mutlaka. aslında 15 TL de çok para değil, üye olmuşsun hazır indirim ve hediye kampanyalarından yararlanmaya başlarsın.
ama yine de iptal ettirmek istersen seni üye yapan kişiyi tekrar ar konuş. yada oriflame sitesinde müşteri hizmetleri numaları vardır ordan bi ulaş bakalım.
naneli şeker ben yapabilirmiyim diyede tereddütlerim var aslında nasıl kerlı bi işmi okadarda ihtiyacım varki küçük çocuklarım başka bi yol aklıma gelmedi napmalıyım şaşırdım nikah şekeri bile yapmayı düşündüm evde ama nereden temin edebilirim o işi diye pek girişmedim bu iş makul geldi nasıl olur fikrini almak istedim teşekkür ederim :1hug: