kızlar bna yardımcı olurmusunuz üye olmayı düşünüorm..
katalog paraylamı ne kdr??
bp nedir??
kargo parası ne kdr??
vs vs yani satmakmı ii yoksa almakmı???
ne kdr kazanıosunuz?
ayyy arkadaşlar çok kötü anlatmışsınız :) nerdeyse kendi yapptığınız işi kötülüyceksiniz :)
canım benm sadece sipariş girersen eğer kendi istediğin şeyler sana indirimli gelmiş olur ayrıca puanlardan dolayı hediyeler fln gelir
ama üye yaparsan , yani arkadaşlarına , bu işi yapabileceğini düşündüğün insanlara tavsiye edersen onlara neyin ne olduğunu anlatıp , bu fırsatı sunarsan
onuun girdiği siparişlerin puanları senin hanene de eklenir sonuç olarak hem sen kazanırsın hem o kazanır. sonra oda çevresinden birilere tavsiye eder
onun yaptığı her üyenin puanı sana gelir tabi onada
merdiven gibi aşağıdan yukarı doğru ilerler bu sistem
sonuçta diyelim ki sen ve senin altındakiler onların altındakiler vs 20 - 30 kişi oldunuz , ki bu çorap söküğü gibi kendiliğinden gelio bi kaç tane üye yaptıktan snra :)
ve sen ve grubunun toplam yaptığı satışın fiyatı 5 milyar yada 10 milyar
10 milyar diyelim
bu durumda büyük ihtimal % 21 seviyesinde olursun
bu şu demek
sen 10 milyarın % 21 ini alcaksın :) yaklaşık 2 milyar fln eski parayla tabi
bu işin ucu bucağı yok ne kadr kazanmak istersen o kadr kazanabilirsin
ayrıca sen çalıştın uğraştın diyelim
bi yerden snra uğraşmak istemedğinde o emeklerin çöpe gitmiyo istediğin kişiye aynı seviyeden miras bırakabiliyosun
zaten bi yerden snra yönetici gibi bişi oluyosun
satış yapman gerekmio
sadece bi tek el kremi de olsa sipariş girmen gerekio o da primini almabilmek için
insanları anlamıyorum gerçekten para kazanmanın çok kolay ve eglenceli bir yolu ben egleniyorum , hiç zoruma gitmiyo
hevesli ve istekli bi şekilde insanlara anlattığım için de hem satışı çok rahat yapıyorum
hem üyeliği
üstelik hem staj yaptım hazine müsteşarlığında bu haziran içinde bu üye ve satışları yaparken hemde sürücü kursuna yazıldım yani çok yoğunum aslında bi yandan sürekli ingilizce çalışıyorum
hacettepe istatistik öğrencisiyim son snıfa geçtim genel ortalamam 3 buçuk civarı bişi
ben yapabiliyosam herkes yapabilir bu işi
tek sırrı şu benimsemek
ve severek isteyerek insanları bu konuda bilgilendirmek , günde en az 3 kişiye bahsetmek oriflame dan :)zemuszemusolumunekankayizsmile