- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.241
pırlanta tozu içeren bi parfüm varmış onun adını bilen varmı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de avonu düşünürken,oriflame aklımı çeldi :) temsilci olmak istiyorum...sizlere birkaç şey sormak istedim;önerebileceğiniz cilt bakım ürünleri(gece gündüz kremleri,temizleme ve gözçevresi) hangileridir?
nisa 12 canım ben de yeni sipariş verdim... bu sürpriz 3'lü paket herkese değişiyor mu yoksa aynı paket mi gönderiliyor bilginiz var mı?
bir de arkadaşlar artık kargo sıfırlama ürünü yok mu ???
herkeste değişiyor sanırım arkadaşa başka ürünler gelmişti ama yinede tam bilmiyorum. bide kargo sıfırlama ürünü hala var
bide benim sorduğum ürün hakkında bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir sorum olacaktı. Ben başlayalı 2 gün oluyor. Bugün 150 liralık bir sipariş aldım ilk siparişimdi :) Yarısı mayıs yarısı nisan katalogundan. Siparişleri internetten verdim. Mayıs katalogundan olan ürünler 5 Mayıstan sonramı gelicek yoksa şuan gelebilme gibi bir durumu varmıdır? Bilgilendirirmisiniz ? Teşekkür ederim.
CEYDACAKMAK Hanım bilginiz varsa eğer beni de bilgilendirir misiniz? İnanın yardım almam lazım.
Oriflame dan mı bahsediyosun anlayamadım ama benim bildiğim Oriflame da öyle bi şey yok.Ama sen sorunca merak edip google dan araştırdım.Agent Provocateur diye bi parfüm varmış.Dediğin gibi içerdiği pırlanta tozlarını her sıkmada püskürtüyormuş.Cilde pırıltı katıyormuş.opuyorumnanaktanİçinde safran yağı ve kişniş varmış.Yurt dışındaki satış fiyatı 52 pound muş.Ama Türkiye de var mı hiç bilemiyorum.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir sorum olacaktı. Ben başlayalı 2 gün oluyor. Bugün 150 liralık bir sipariş aldım ilk siparişimdi :) Yarısı mayıs yarısı nisan katalogundan. Siparişleri internetten verdim. Mayıs katalogundan olan ürünler 5 Mayıstan sonramı gelicek yoksa şuan gelebilme gibi bir durumu varmıdır? Bilgilendirirmisiniz ? Teşekkür ederim.