- 14 Mart 2010
- 407
- 189
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.221
optimals oxygen boost kapsüller(18154) hakkında kimse bişi bilmiyor mu ya mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet karma ciltler için. kuru cilde uygun olacağını düşünmüyorum kurutabilir iyice..
Teşekkür ederim iptal ettirdim siparişimi yerimseniben
o serinin kuru ciltler olanı içinde var onu kullanabilirisn..
benim bi bilgim yok canım
Nisan Kataloğunda var mı? Baktım internetten ama bulamadım fisfisfis
merhaba arkadaşlar bende yeni temsilciyim. 3 ay kadar oluyor. duş jellerini alan arkadaşlar hiç memnun kalmadılar. ben kullanmadım ama bir çok ardaşım almıştı benden hiç köpürmüyormuş. bilginiz olsun.
siparişlerimi verdim. sürpriz 3lü paketide istedim. ne gelecek çok merak ediyorumdelikafaduldendelikafadulden
oriflame in birçok ürününü kullandım ama hiç memnun kalmadım...
merhaba arkadaşlar bende yeni temsilciyim. 3 ay kadar oluyor. duş jellerini alan arkadaşlar hiç memnun kalmadılar. ben kullanmadım ama bir çok ardaşım almıştı benden hiç köpürmüyormuş. bilginiz olsun.
neyin üstüne döküp kullandıkları çok önemli normal liflerde köpürmez ama o kabarık olanlar varya onlarla kullandığığın takdirde çok güzel köpürüyo ben kullanıyorum ve satıyorum.
Evet katılıyorum.Duş jelinde değilse de benim başıma da Vücut arındırıcısında aynı şey geldi.Sonra o file gibi duş şeysi var ya onla kullandım felaket köpürdü..
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. oriflame ürünlerinden bazılarını kullandım memnun kaldım şimdilik sorun yok