- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.561
selam arkadaşlar birşey sorucaktım ben 130 liralık sipariş girdim mart katologundan fiatlar fazla çıktı mart ayınımı beklemem gerekiyor katolok fiatında almak için ben yeniyim fazla birşey bilmiyorum
teşekkürler ben 130 liralık sipariş girdigimde benim kazancım ne olurarkadaşım adı üzerinde mart kataloğu siparişin mart kataloğunda mart ayında vereceksin. eğer bu ay verirsen bu ayın fiyatları geçerli olur.
teşekkürler ben 130 liralık sipariş girdigimde benim kazancım ne olur
selam arkadaşlar birşey sorucaktım ben 130 liralık sipariş girdim mart katologundan fiatlar fazla çıktı mart ayınımı beklemem gerekiyor katolok fiatında almak için ben yeniyim fazla birşey bilmiyorum
Arkadaşlar bende yeni üyeyim şubatta ilk siparişlerimi verdim 156 bp lik ürünlerim geldi kargoyla bana hiç 10 TL.lik cilt bakım seti-parfüm felan hediye gelmedi???
mart ayında vereceğiniz siparişe eklenecek.
Teşekkür Ederim canım bilgilendirdiğin için.
Merhaba arkadaşlarım,
oriflama dün üye oldum hemen temsilci girişi yapabildim. ÜRünler çok güzel özellikle cilt bakımlarındakı pur natura serisi oldukça uygun ve güzel.
Şimdi 17 marta kadar kayıt 1tlmiş sanırım.
Nasıl olucak kaç tlye kargo ücretsiz. Sistem nasıl rica etsem bilgi verirmisiniz
Teşekkür ederim Saboliüyeliğiniz hayırlı olsun..
100puanda yani yaklaşık 120 liralık alışverişinize kargo 99 kuruş.. direktörünüzle iletişime geçerseniz size yardımcı olur..
Teşekkür ederim Saboli
direktörümünde pek bir bilgisi yok ama :)) o da yeni üye oldu ben aslen şeyi merak ediyorum. şu an 100 tlilik sipariş oldu bile.120 Ye tamamlayın set gelicek ama ne seti hala öğrenemedim :)) Herkes bişi dedi kafam karıştı :26:
Kazandığım hediye bu ay siparişlerimle beraber mi gelicek yoksa bir dahaki ay mı ki
fırsat kataloğundaki Audrina Bag çanta ve lola takı seti yok anlamıyorum satılamaz yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?